foarte bun postul De SAGA
cand mai vin comunitarii la mine stiu ce sa-i intreb

sa-mi arate decibelmetru sa vad eu unde am depasit limita asta
am luat si eu amenda de la comunitari( nu am platit-o pentru ca am facut plangere la judecatorie cum ca "nu am ascultat muzica la un volum ridicat" si asa mi-au anulat amenda...nu puteau dovedii ca in momentul in care au venit la mine la usa se auzea muzica, chestia cu judecatoria e ceva cunoscut chiar ei iti spun ca in termen de 48 de ore sau ceva de genu poti face plangere si acolo sigur iti anuleaza amenda

)
mai nou am fost invatat de comandantul politiei sa folosesc o metoda foarte elaborata de a nu lua amenda

il ctez: "da nu le deschide ma, si daca te cheama la ei in scris nu semna si nu recunoaste nimic"
asa ca

sa urle muzica
asta pana apar albastreii de la sectie

cu aia nu e chiar asa de usor...da lor le-o putem baga pe asta cu decibelmetru si cu masurarea valorii zgomotului produs
foarte bun postul pentru ce-i ce au probleme cu vecinii ca si mine
aaa si inca o metoda..daca vecinul va face reclamatie a doua zi golitii 2 tuburi de super glue in incuietoarea usii metalice cand nu e nimeni acasa

nu se stie daca va mai intra prea curand..si in timp ce se chinuie sa deschida usa folosit forta...sunati la comunitari ori ca unu vrea sa sparga un apartament ori ca face zgomot
numai bine..si spor in toate