The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 2:06 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Promotie Poweraudio: proiectul postat va aduce 5% discount
MesajScris: Joi Mar 18, 2010 9:11 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

incepand de azi, userii care posteaza un proiect complet pentru orice tip de boxa ce contine difuzoare P-audio sau selenium beneficiaza de 5% discount la achizitia tuturor componentelor necesare pentru acea lucrare in magazinul poweraudio ( http://www.poweraudio.ro )

Prin proiect se intelege, desen complet cu toate detaliile necesare pentru executie, inclusiv schema de filtru daca acesta este necesar in functionare.

Proiectul va fi postat pe forumul nostru la sectiunea potrivita iar drepturile de autor asupra lor ne vor fi cedate noua in sensul ca persoana care il deseneaza nu mai are dreptul sa-l poteze ulterior pe alte forumuri sau sa-l stearga de pe acest forum. Scopul este acela de a ofer colegilor useri o sursa de inspiratie pentru propriile proiecte si de a intinde o mana de ajutor incepatorilor.
Poweraudio nu va folosi in nici un fel proiectele afisate de useri pentru a dezvolta produse proprii. Proiectele postate avand strict rol didactic.

Proiectul trebuie sa fie original, nu se vor accepta modele deja prezentate in forum.

Cod:
Un exemplu ar fi urmatorul:

o persoana doreste sa-si construiasca o pereche de sateliti

se hotaraste asupra difuzoarelor si accesoriilor pe care doreste sa le utilizeze in constructie, isi face un desen bine structurat pe care il posteaza pe forum. daca proiectul este acceptat, acesta va fi hostat pe serverul nostru, ii se va aplica un watermark si va ramane pentru totdeauna in baza de date a forumului pentru ca orice user ulterior sa il poata accesa.

dupa acceptarea proiectului, ii se da un cod de voucher pe care il va folosi in momentul in care va comanda componentele pe magazinul virtual

costul comenzii sale va fi mai mic cu 5% decat in mod normal

reducerea este valabila o singura data la piesele pentru acel proiect dar numarul de boxe construite simultan nu poate trece de 4 bucati

Orice user poate participa la aceasta promotie indiferent de vechime sau valoare. Nu exista limita la numarul de proiecte ce pot fi postate si de cupoane de reducere.
Cupoanele de reducere nu pot fi utilizate decat de persoana care a postat proiectul, ele nu pot fi instrainate.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Ultima oară modificat de Mircea Bartic pe Vin Mar 19, 2010 11:42 pm, modificat de 3 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 19, 2010 12:37 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Oferta e valabila si pentru drivere, hornuri, din moment ce ai spus "toate piesele", nu? Misto 8) .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 20, 2010 1:21 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Vreau să adaug că acel discount de 5% este un cadou oferit userilor activi.

A face un proiect este încununarea unei pasiuni.
Dacă acel proiect e naşpa, lumea te va înjura. Dacă este genial, lumea te va lăuda. Dacă dai rateu vei rămâne cu ruşinea, dar dacă vei posta ceva genial, vei rămâne cu gloria.

Well, toate acestea nu ne privesc câtuşi de puţin.
Forumul acesta doar le găzduieşte, din dorinţa de a oferi cât mai multe variante userilor aflaţi în căutare de proiecte cu difuzoare Paudio şi Selenium.

A posta ceva pe un forum implică un transfer al proprietăţii intelectuale către spaţiul public. Cu alte cuvinte, atunci când intri pe un forum, accepţi că orice postezi devine proprietatea acelui forum, by default.

Dacă cineva consideră că are un proiect genial, îi recomand să îl breveteze sau să îl înscrie la OSIM. Chiar şi în acest caz, proiectul devine proprietatea forumului, odată ce a fost postat, datorită faptului că userul a acceptat condiţiile de intrare. Protecţia intelectuală se referă doar la utilizarea în scopuri comerciale.

De exemplu, dacă cineva îşi înregistrează un design la OSIM, chiar dacă îşi publică proiectul pe un forum, are tot dreptul să ceară a nu fi reprodus în scop coemercial.

Am spus toate aceste chestii pentru a fi clar de la bun început cum stă treaba. Orice om este liber să publice orice doreşte, cu condiţia să nu fie nişte aberaţii tehnice, dar nu va avea dreptul să ceară îndepărtarea proiectului lui, în cazul că vrea să îşi ia jucăriile şi să plece.

Pe de altă parte, în afara celor 5% discount daţi de Mircea, poate că mai dau şi eu un 5% suplimentar, dacă văd că omul este pasionat cu adevărat.

Sau poate că îi fac cadou o pereche de difuzoare :wink: .
Nicidată nu ştii de unde îţi vine norocul ...
Important este să faci ceva, să te zbaţi, să îţi pui mintea la treabă, să fii util celor din jurul tău. Să arăţi că eşti un om care există pe această lume şi lasă ceva în urma lui, fie chiar şi în acest spaţiu efemer, numit Internet.

În încheierea divagaţiilor mele aş vrea să spun ceva.
Pe vremea când eram copil am dat de un proiect într-o revistă numită Tehnium. Acel proiect mi-a deschis pofta de a face boxe. La mulţi ani după acest episod, să tot fie vreo 25, am avut plăcerea să îl cunosc pe autorul acelui articol. Mi-a povestit că nu a câştigat aproape nimic din aceste articole. Le publica pentru că îi făcea plăcere să experimenteze şi dacă acestea se şi concretizau, era bucuros să ofere rezultatul exeperienţelor făcute tuturor celor interesaţi. Domnul respectiv avea o meserie diferită de domeniul audio.

Sunt sute de oameni ( dacă nu or fi mii ) care au reprodus acele proeicte. Acel om a lăsat o urmă pe acest pământ şi mai ales, în sufletele noastre. Cu o modestie ce ţine de alte timpuri, niciodată nu a cerut vreo recompensă, sau să aibă vreun avantaj material din acele proiecte.

Ei bine, acesta este spiritul.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2