nexus3 scrie:
creative7772000 scrie:
proline 3000 e peste xpa :-j
proline ar fi o alegere buna:)
foarte bun raspunsul, atat ca si documentare cat si ca detalii tehnice.
se vede ca esti un profesionist desavarsit si ai foarte multa experienta in domeniu.
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... ght=#72494 
deci hai sa lamurim niste chesti..
1.inteleg ca ti-am facut o afirmatie care caterogic te-a deranjat pe tine si amplificatoarele tale ! iar din acest motiv imi cer scuze pentru ca nu am "experienta ca tine"
2.am facut comparatie prin. 1.puterile specificate...2..testul lui leco pe amplif xpa 11000.. si am vazut cam cat scoate si ce poate... iar 2 la mana am vazut un proline in actiune al unui prieten. si am vazut ce poate.!
ori si cat pana nu le pui fata in fata nu iti poti da foarte bine seama. dar parerea mea cam aia ar fi..
si al 3 -lea lucru ca sa termin- off topic
asta e sunt si eu incepator.. alea sunt niste "boxe de casa" ca sa zic asa si vreau sa scap de ele, chiar nu a trebuit sa suferi la vanzarea mea..
si mai rog 1 chestie, sterge`mi vanzarea de acolo sau blocheazo ca este mult prea in urma cu aparatura professionala din ziua de astazi... desi am vazut vanzari si de 10 ori mai jalnice pe forumul asta. imi pare rau poate trebuia sa ajung pe ocazii.ro
iar pentru gabi,ca sa nu ma scap prin niste cuvinte si sa iau ban, n-ai decat sa fi fanul ecler-ului si al lui nexus, eu nu sunt fanul nimanui ci doar imi dau cu parerea!
merci ciau