Buna ziua. In urma cu cateva zile am primit o incinta de la un prieten binevoitor. Incinta este peavey pro 15 mk1, insa ii lipseste cu desavarsire difuzorul de bass. Mare mi-a fost bucuria cand am vazut incinta insa trebuie sa recunosc ca a durat pana in momentul cand am inceput sa caut un difuzor pentru aceasta incinta. Intrebarea mea este urmatoarea, imi poate recomanda cineva un difuzor potrivit pentru aceasta incinta? Facand ceva research in internet am aflat cateva caracteristici ale difuzorului. - 15 inch (38 cm) - 300 watt - 4 ohm Dorinta mea este sa folosesc aceasta boxa ca monitor de scena iar stilul de muzica este unul in general acustic.(nu stiu daca asta are importanta) In multe cazuri am intalnit produse bune si foarte scumpe, produse proaste si ieftine, insa am intalnit si cazuri in care exista unul sau doua produse ieftine decente, aceasta este tinta mea avand in vedere ca sutem un proiect muzical pro bono. Astept cu nerabdare sfaturile dumneavoastra si daca se poate chiar un loc de achizitie. Va multumesc anticipat Cu stima Adrian Pop.
|