The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 13, 2025 10:26 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Allen&heath zed 10fx sau Yamaha mg10XU ?
MesajScris: Mie Apr 22, 2015 7:15 pm 
Neconectat
User

Buna ziua !

As dori sa cer parerile dumneavoastra in privinta achizitionarii unuia dintre aceste doua mixere ?

Care considerati ca ar fi mai potrivit?

Mixerul va fi folosit pentru evenimente gen : nunta, eventuale sonorizari de nunta pentru mici formatii de populara.

Daca aveti alte recomandari sunt deschis la sugestii.

Buget 1000 lei (AH il gasesc second in acest buget ).

Cu respect,
Maghear Ovidiu

Sus

Subiectul mesajului: Re: Allen&heath zed 10fx sau Yamaha mg10XU ?
MesajScris: Mie Apr 22, 2015 7:49 pm 
sant cam identice doar ca yamaha nu are controlul fiecarui canal la casti ceea ce pt un dj fara consola e un inconvenient si nici media parametrica la corectii in plus are leduri de peak la canalele mono . ca sunet am avut si yamaha dar alt model care suna mai ok ca zed 10 fx . in 1000 lei gasesti si soundcraft fx 8 s.h . pe care ti-l recomand cu caldura . e peste ambele .

Sus

MesajScris: Joi Apr 23, 2015 7:16 am 
Neconectat
User

Yamaha-ul de care vorbeati este comparabil cu mg10?

Din cate stiu ah este peste Yamaha sau mă insel ?

Oricum astept păreri si din partea altor useri .

Sus

MesajScris: Joi Apr 23, 2015 8:51 am 
yamaha era mg 124 cx . soundcraftul i-ti garantez eu ca suna mai bine ca ambele (vb in cunostinta de cauza avandu-le pe mana ) si are multe lucruri in plus cum ar fi :corectii medii si pe intrarile stereo , iesiri master , aux , monitor controlabile independent , trimiteri intrari la grup , aux . mon etc . ca minus e lipsa intrarii si iesirii usb .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2