ionica radu scrie:
Daaaa....pot da eu raspunsul ptr. intrebarea mea:
Acest mixer este un produs profy, din toate punctele de vedere..... o calitate a sunetulu desavarsita !
Sincer i-mi pare nespus de rau ca a trecut atat timp...a trebuit sa schimb...sa incerc...bla..bla..bla, sa i-mi pot da seama ca mixerele exisistente pe piata Romaneasca sant de o foarte slaba calitate...cu scuzele de rigoare.
Acest MIDAS VENICE 160, chiar face diferenta ffff semnificativ.
Oare un mixer digital MIDAS....?????
Cred in era digitala...chiar daca i-mi este frica de ea!
Viitorul asta va fii....pasul urmator daca va fii nevoie clar trec la digital,...fara jumatati de masura!
Si la capitolul mixer, clar MIDAS!
Nu vreau sa supar vreun BRAND.....este doar parerea mea!
Dl. Ionica, am si eu o posibilitate sa iau de la cineva un astfel de mixer, doar ca dupa ce am vazut ca ati tot ridicat in slavi si ati laudat acest mixer la maxim, am vazut ca v-ati luat unul, dar am gasit pe OLX un anunt de-al dvs, dezactivat, cu vanzarea acestui mixer. Vad ca cca o jumatate de an l-ati avut si apoi l-ati dat. Care este cauza si motivul ca dupa 6-7 luni ati scapat de el? Pe RCG forum i-ati propus unui user care vindea un Midas Venice 160, sa-i dati la schimb un Dynacord 3. Acum, in anuntul dezactivat de pe OLX, ati scris ca vindeti Midas-ul sau chiar ca faceti schimb cu Dyna3....adica ati fi ajuns exact de unde ati plecat. Nu inteleg de ce atata lauda ca mai apoi sa scapati de el, destul de repede.
http://olx.ro/oferta/vand-mixer-midas-v ... 4rqMU.html