Alo , Alo . Stati cuminti la locurile voastre !!! Daca faceti o afirmatie categorica , obligatoriu trebuie sa fie insotita de argumente tehnice . Daca cineva isi da cu parerea , inseamna ca si eu imi pot exprima parerea ( partinitor , tocmai ca sa fie un contra argument ) adica JBL SRX= entry level . Altii sustin ca ...nu se ascund dupa deget . Este un forum unde cei care tipa mai tare cred ca au dreptate , mai ales daca nimeni nu le-a aratat ca nu au intotdeauna dreptate , si aici ma refer la un principiu , nu la o anume situatie incerta . Dar daca voi credeti ca MAG1801 este mai bun decat JBL 2268 , este clar . Nu ( mai ) consumati etnobotanice sau tuica , vin si alte produse naturiste , va altereaza simturile si deformeaza perceptia realitatii !!! Evident , ma refer doar la cei care sunt in aceasta situatie ... Sunt iertati doar proprietarii de asemenea echipamente audio , deoarece pot avea / au interesul sa le promoveze la sectiunea Anunturi Publicitare , probabil ca in viitor le vor face vant " acolo " si cred ca daca le poleiesc cu aur de 50 karate !!! aici fara sa le dea nimeni peste nas le vor vinde in castig ...de aia nu pot accepta asemenea tepe cu pedigree , scopul acestui forum este informarea userilor , nu manipularea lor . O fi MAG1801 un difuzor foarte bun ( de fapt chiar este , dar nu este meritul celor care-l lauda ) dar nu trebuie sa comparam mere cu pere , subiectul cu obiectul , marfa cu ambalajul etc . SRX-ul ala " nenorocit " a fost proiectat sa functioneze doar in STACK sau CLUSTER ( vezi ca este in straineza , nu vreau sa traduc unora ce sunt mai putin " carturari " ) , nu de unul singur , ca sa sonorizezi un stadion cu maxim 2 boxe , de aia si are un anume volum interior / exterior extrem de compact , frecventa de acord mult mai sus decat ar permite difuzorul si anumite dimensiuni , optim pentru transportul standard de echipament de sonorizare in tir . Prietenii stiu de ce ! Are nevoie de o anume procesare pentru auditia indoor a doar doua bucati , total diferita de procesarea functionarii a 24 bucati open space . Cine poate intelege diferenta , va ramane mai castigat . Cine nu , nu conteaza , oricum eu nu vreau sa predau lectii unora care nu sunt dispusi sa invete si care chiar cred ca le stiu pe toate , chiar daca realitate viata ii contrazice la fiecare pas, iar scopul lor in viata este sa arate celorlati ca doar ei au cele mai frumoase jucarii , pentru ca sunt mai altfel , mai superiori ...
_________________ Excelența face diferența
High Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune Audio
Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)
|