The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 17, 2025 7:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ce supresor de feedback sa aleg?
MesajScris: Sâm Iun 14, 2014 8:23 am 
Neconectat
User

Buna ziua! A folosit cineva unul din urmatoarele supresoare de microfonii: DBX AFS 224, Behringer FBQ2496, Eurocom TN 6232, FBQ1000, DEQ2496, DEQ1024? Sau recomandati-mi altceva! Va multumesc! O zi buna! Imi cer scuze daca aceasta postare este la locul nepotrivit.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Ce supresor de feedback sa aleg?
MesajScris: Lun Iun 16, 2014 10:36 am 
Neconectat
User

Am un DBX AFS si l-am folosit cu rezultate multumitoare pe 2 linii de monitoare, lucreaza excelent pe medii si inalte si mai putin bine pe joase.

Sus

MesajScris: Joi Iun 19, 2014 5:28 pm 
Neconectat
User

Vreau sa-l folosesc pe linie de față, (cu trupa, pe live - nunti botezuri, cumetrii..). Nu denatureaza corectiile atunci cand se activează? Lasati-mi un nr de tel. va rog! Multumesc!

Sus

MesajScris: Joi Iun 19, 2014 6:26 pm 
Neconectat
User

orice feedback destroyer fute sunetul atunci cand intra la munca

el nu face altceva decat sa urmareasca varfurile de nivel si le atenueaza
nu stie daca e micfrofonie sau nu, el doar atenueaza varfurile care vor sa iasa mai mult din media spectrala

cea mai buna solutie este cantatul cu boxe care nu au inaltele in fata, cantatul pe microfoane de calitate si fara gain extraordinar de mare

daca se pune EQ un V ca sa sune inaltele cristaline, apoi se da gainul la microfon la maxim ca sa aiba solistul prezenta coaie si smanes eventual isi face si el corectii cu boost pe inalte ca sa sune mai deschis ca vocea lui e distrusa de urlat in microfon, de la fum de tigara, bautura rece si nopti nedormite....... sincer ULTIMA ta problema este un feedback destroyer :roll:

in lautarie si manelareala si ce mai intra in domeniul asta ... e o mare porcarie si o mare greseala tehnica

NU SE CANTA IN FATA BOXELOR... prima regula
vrei sa auzi ceea ce canti? iti iei monitor
sunetul pe fata e o treaba de care se ocupa un sunetist, cantatul si controlul este o alta treaba de care se ocupa monitorul solistului

astept si eu ziua in care sa vad manelisti si lautari care canta cu in-ear si in spatele boxelor de PA
aia o sa fie ziua in care toata industria asta o sa ia pe un drum mai bun

Sus

MesajScris: Sâm Iun 21, 2014 11:45 pm 
Neconectat
User

Multumesc mult! Din cele citite, cred ca am sa iau un EQ din care sa diminuez domeniile care uneori ne creeaza probleme. Mai astept sfaturi in acest sens! Multam inca odata si spor la cascaval sa aveti!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2