The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 19, 2025 4:13 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: amplificator fp10000q
MesajScris: Sâm Iun 08, 2013 10:13 pm 
Neconectat
User

Buna ziua...
Cine are date despre acest amplificator...made china ?
http://www.aliexpress.com/item/FP10000Q ... 81009.html
Doresc sa spuna aici ceva pareri...cum se comporta in sarcina..tensiune etc.
Nu are importanta ca e fabricat in China , stiu ca e o clona , dar pare interesanta.
Multumesc .

Sus

Subiectul mesajului: Re: amplificator fp10000q
MesajScris: Dum Iun 09, 2013 9:52 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Vezi ca o sa-ti iei tzeapa

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 12:34 pm 
Neconectat
User

Buna ziua !
Domnul Mircea , cu respectul pe care vi-l port , v-as ruga sa argumentati acest lucru .
Afirm si va rog sa argumentati in sensul ca si ELMUZ Q1,5 este tot o chinezarie , dar in schimb a uimit pe toti acei care au folosit acest amplificator ( inclusiv eu am acest amplificator pe care am dat Lx 3000 in locul lui , mai clar am avut de ales intre aceste 2 amplifuri ce sa opresc ...m-am oprit la Elmuz...ma convins.
Multumesc ptr. raspuns.

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 2:16 pm 
Neconectat

Nu doresc sa argumentez.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 4:25 pm 
Neconectat
User

Daca ai curajul sa trimiti banii pe W.U. si ai o siguranta ca o sa primesti ceva inapoi...

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 4:29 pm 
Neconectat

Tzeapa este produsul in sine

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 4:54 pm 
Neconectat
User

Daca tot cauti ceva copie la Labguppen, cauta CVR Audio.

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 5:20 pm 
Neconectat

Singura rugaminte este ca dupa ce te intepi cu facatura chinezeasca , sa nu incerci sa scapi de ea pe la anunturile de mica publicitate de aici.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 09, 2013 8:10 pm 
Neconectat
User

Oricum nu se merita sa dai banii pe ceva ce nici nu stii cum o sa se comporte. Cu tot cu costuri de transport ajungi la niste sune de mai bine te orientezi la ceva de calitate second din tara.
Crede-ma, eu am comandat din china... Doar ca eu am avut norocul sa primesc ceva chiar ok. Am folosit-o intr-un club timp de 1 an pe 6 topuri martin f15

Sus

MesajScris: Lun Iun 10, 2013 7:42 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Tocmai, WU este cel mai NESIGUR mod de a trimite banii, se trimit pe PF, si asta e.
99% dintre cei listati pe alibaba.com sau aliexpress.com sunt tepari, poti fi gold trader (daca platesti niste bani la alibaba) si tot nu ai siguranta ca o sa iti vezi marfa.
Daca vrei neaparat sa cumperi, iti recomand ca metoda de plata paypal sau prin prin serviciul lor cu cardul pe site (site-ul in sine este sigur). Cei de la Aliexpress tin banii la ei si nu ii dau chinezoiului pana nu ii deblochezi tu (dupa ce iti ajunge coletul si totul e in regula)

De asemenea ai grija cu ce curier iti aduci marfa, daca trimit cu EMS o sa ajunga la posta romana si aia o sa te cam vamuie la valoarea aia (o sa platesti TVA pentru el ca sa il poti ridica), in ultima vreme posta romana vamuie cam orice colet peste 15$.
Daca trimiti cu UPS/DHL, se ocupa ei de formalitatile vamale si de obicei te intelegi mai ok cu ei si scapi de TVA

Daca aveti nevoie de orice informatii cu privire la importul din china va stau la dispozitie

BR

Pioneer DJM-500 + Pioneer DDJ-ERGO
Tapco 220FX
Double Derby + American DJ Revo III + Starville SF-80 + Laser Shinp

Sus

MesajScris: Lun Iun 10, 2013 9:05 am 
Neconectat
User

Va multumesc tuturor , pentru amabilitatea de care a-ti dat dovada in ceace priveste parerile si sfaturile dvs. ptr. acest amplif.
Duminica merg la cineva in Bucuresti sa ascult acest amplif , eventul sa il compar cu alte amplifuri , apoi merg cu el la domnul Garbari Victor ptr. masuratori...teste...etc si abia dupa aceia voi lua o decizie.
Persoana care detine acest amplif, tot de pe site la luat..asa ca atunci cind am sa ma hotarasc daca va exista aceasta obtiune , cu ajutorul dvs , cu ajutorul dumnealui am sa ma risc .
Repet...numai daca ma va convinge ca e ok...altfel ramin cu ce am .
Va multumesc tuturor inca o data.

Sus

MesajScris: Lun Iun 10, 2013 9:10 am 
Neconectat
User

am sa postez e-mailul care lau trimis :
Draga Ionica, Acest lucru este Anne de Sanway Professional Audio echipamente Co Limited. Mă bucur să primească anchetă dumneavoastră despre FP10000Q noastră, care este este 1350Wx4 @ 8ohms; 2100Wx4 @ amplificator de putere 4ohms. Închise complet noastră FP & FB serie de amplificatoare lista de preturi pentru referință, e-mail viitoare voi trimite niște imagini de înaltă rezoluție și manualul de utilizare al acestuia.
Suma totală pentru o FP10000Q trimite în România este USD785 + USD148 (cheltuieli de transport cu DHL) = USD933.00. FP10000Q noastră este de vânzare foarte în Europa și America, în calitate de calitate a sunetului și fiabilitatea sunt aceleași ca și Labgruppen originalul.
DHL este de a face din ușă în ușă serviciul de curierat expres, atunci când FP10000Q ajuns centrul local DHL, curierul vă va contacta pentru birou sau casă de expediere, deci te rog spune-mi destinatarului dumneavoastră, adresa de livrare detaliate, numărul de telefon, apoi vă dau factura proforma .
Avem amplificatoare gata in stoc, asa ca am putea livra comanda la primirea de depozit, ai putea primi în aproximativ 8 zile. Dacă ai putea plati prin Western Union sau Paypal, veți primi în aproximativ 5 zile, desigur, v-ar plăti suplimentar de 3,5%, cheltuielile de manipulare, dacă prin Paypal, ceea ce înseamnă că suma totală este USD965.66. Pe care o preferi?
Garantie: Toate produsele noastre au garanție de un an în mod gratuit, în cazul în care amplificator este ars în viitor, te rog spune-mi descriu problema, atunci da repara instrucțiuni de imagine, adresați-vă doar tehnician pentru a înlocui componente arse, apoi rezolva problema .
Desigur, vom oferi tehnicianul de asistență de peste un an amperi, dar tu ar trebui să plătească pentru piese de schimb și costul de transport maritim la acel moment.
Voi trimite amplificator FP10000Q cu versiunea de 220V si Plug european de putere, care poate funcționa la 135V la 265V tensiune, vă rugăm să nu vă faceți griji!
Așteaptă cu nerăbdare să primul nostru de cooperare, dacă aveți orice alte cerințe, vă rugăm să nu ezitați să contactați. Salutari, Anne ma Sanway Professional Audio echipamente Co, Ltd Adauga: DAYUN motor de parc industrial, satul Yangwu, Districtul Huadu, 510800 Guangzhou, China. Tel: 86-020-22972520 Fax: 86-020-22972521 Skype: sanway.info .MSN: sanway99@hotmail.com .E-Mail: sales2@china-sanway.comhttp://www.china-sanway.com ttp://www.discosoundequipment.com Friendly de iluminat Link: http://www.theonelights.com
主题: întrebări generale despre amplificator de putere, FP10000Q, poweramplifier audio 发件人: feedback@service.alibaba.com feedback@service.alibaba.com

Sus

MesajScris: Lun Iun 10, 2013 3:49 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mai bine puneai textul in engleza, asa nu se intelege nimic. Nu cred ca e o problema pentru nimeni sa inteleaga un text de 10 randuri in engleza.

Iar in legatura cu puterea Lab chinezeasca... io unul nu m-as risca... O boxa chinezeasca o mai dregi din dsp, nu prea are ce sa se strice la ea daca o exploatezi in parametrii dati de producator, insa puterea daca ceva n-a fost bine conceput in ea ( tranzistori in afara SOA, supraalimentari, racire ineficienta, protectii inneficiente, etc) poate sa crape destul de usor. Iar daca te intereseaza putere de 4x2,1kw nu cred ca o vrei pentru botez de 30 de oameni ...
http://www.youtube.com/watch?v=0p29rkY6T6Y
Si mai is clipuri cu oameni care se plang de amplificatoarele lor.

Sus

MesajScris: Lun Iun 10, 2013 3:52 pm 
Neconectat

extras din zona de comentarii de la acel video cu amplificatorul defect.

Citat:
There's an easy fix to this problem: Don't buy crap Chinese shameless copies of other people's hard honest work to save a buck here and now

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Sep 17, 2013 2:10 pm 
Neconectat
User

deci pana la urma ai testat acest amplificator ? concluzia ....
http://www.youtube.com/watch?v=JaylCVsUrFI :lol: nu ma pot abtine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2