am sa postez e-mailul care lau trimis :
Draga Ionica, Acest lucru este Anne de Sanway Professional Audio echipamente Co Limited. Mă bucur să primească anchetă dumneavoastră despre FP10000Q noastră, care este este 1350Wx4 @ 8ohms; 2100Wx4 @ amplificator de putere 4ohms. Închise complet noastră FP & FB serie de amplificatoare lista de preturi pentru referință, e-mail viitoare voi trimite niște imagini de înaltă rezoluție și manualul de utilizare al acestuia.
Suma totală pentru o FP10000Q trimite în România este USD785 + USD148 (cheltuieli de transport cu DHL) = USD933.00. FP10000Q noastră este de vânzare foarte în Europa și America, în calitate de calitate a sunetului și fiabilitatea sunt aceleași ca și Labgruppen originalul.
DHL este de a face din ușă în ușă serviciul de curierat expres, atunci când FP10000Q ajuns centrul local DHL, curierul vă va contacta pentru birou sau casă de expediere, deci te rog spune-mi destinatarului dumneavoastră, adresa de livrare detaliate, numărul de telefon, apoi vă dau factura proforma .
Avem amplificatoare gata in stoc, asa ca am putea livra comanda la primirea de depozit, ai putea primi în aproximativ 8 zile. Dacă ai putea plati prin Western Union sau Paypal, veți primi în aproximativ 5 zile, desigur, v-ar plăti suplimentar de 3,5%, cheltuielile de manipulare, dacă prin Paypal, ceea ce înseamnă că suma totală este USD965.66. Pe care o preferi?
Garantie: Toate produsele noastre au garanție de un an în mod gratuit, în cazul în care amplificator este ars în viitor, te rog spune-mi descriu problema, atunci da repara instrucțiuni de imagine, adresați-vă doar tehnician pentru a înlocui componente arse, apoi rezolva problema .
Desigur, vom oferi tehnicianul de asistență de peste un an amperi, dar tu ar trebui să plătească pentru piese de schimb și costul de transport maritim la acel moment.
Voi trimite amplificator FP10000Q cu versiunea de 220V si Plug european de putere, care poate funcționa la 135V la 265V tensiune, vă rugăm să nu vă faceți griji!
Așteaptă cu nerăbdare să primul nostru de cooperare, dacă aveți orice alte cerințe, vă rugăm să nu ezitați să contactați. Salutari, Anne ma Sanway Professional Audio echipamente Co, Ltd Adauga: DAYUN motor de parc industrial, satul Yangwu, Districtul Huadu, 510800 Guangzhou, China. Tel: 86-020-22972520 Fax: 86-020-22972521 Skype: sanway.info .MSN:
sanway99@hotmail.com .E-Mail: sales2@china-sanway.
comhttp://www.china-sanway.com ttp://www.discosoundequipment.com Friendly de iluminat Link:
http://www.theonelights.com 主题: întrebări generale despre amplificator de putere, FP10000Q, poweramplifier audio 发件人:
feedback@service.alibaba.com feedback@service.alibaba.com