The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 17, 2025 2:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: difuzor pt masina
MesajScris: Mie Feb 06, 2013 7:08 pm 
Neconectat
User

voi face un subwoofer pentru masina (tre sa aleg o solutie ieftina)
am luat in calcul blu tek ew 12 ep - am citit pe un forum,decat ca merge mai bine in subwoofer ,decat in satelit
al 2-lea difuzor este alien
nu imi recomandati alte difuzoare...spuneti-mi ce a-ti alege din astea 2

Sus

Subiectul mesajului: Re: difuzor pt masina
MesajScris: Mie Feb 06, 2013 7:21 pm 
Iacob Adrian scrie:
voi face un subwoofer pentru masina (tre sa aleg o solutie ieftina)
am luat in calcul blu tek ew 12 ep - am citit pe un forum,decat ca merge mai bine in subwoofer ,decat in satelit
al 2-lea difuzor este alien
nu imi recomandati alte difuzoare...spuneti-mi ce a-ti alege din astea 2

Adrian, de ce nu bagi un Tham 12? eu am unu in masina, chiar suna bine, vibreaza tot :mrgreen:
cauta un amplif cu high pass si low pass nu trebuie de putere mare, al meu are vreo 120W RMS, e arhisuficient

Sus

Subiectul mesajului: Re: difuzor pt masina
MesajScris: Mie Feb 06, 2013 7:29 pm 
Neconectat
User

e demential un tham12 in masina ....te stie tot cartierul cand treci pe acolo :lol: :twisted:
am zis mai sus,trebuie o solutie ieftina...ulterior am citit pe mi.va.rom. parerea unui client despre alien...

"O sa incep cu laudele , sarma destul de groasa ,bobina mare , membrana de carton (suna frumos) foarte rigid pt un dif de 8 inch . intra in el putere chiar bine ,testat la un amplif de casa cu STK 50W aproape maxim (clar ma refer) a tinut ff bine . Acum defectele : cand le-am primit unul din ele avea pastila lipita superficial (paraia cand dadeam bas in el) al 2 lea avea resturi metalice intre suportul bobinei si miezul magnetic + membrana stramba intr-un loc (ca si cum ar fi bagat careva degetul in ea) . pacat de ele ca ar suna frumos si ar tine destul de bine la cat de groasa e sarma ... magnetii sunt foarte slab lipiti ...mi-e sa nu cada in orice clipa . intrefierul mic (tipic chinezariilor ) miezul metalic strunjit in bataie de joc ,nefinisat ,zici ca e facut de puscariasi la jilava la cursuri de calificare in deomeniul strungariei ... de akolo a plecat si acele resturi metalice in magnet ... aici dovada : http://img826.imageshack.us/img826/5350/photo0467d.jpg in rest nu am ce zice la banii aia :) 6 beri intr-o seara si cam atat :)"

cred ca voi lua blu tek

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2