e demential un tham12 in masina ....te stie tot cartierul cand treci pe acolo
am zis mai sus,trebuie o solutie ieftina...ulterior am citit pe mi.va.rom. parerea unui client despre alien...
"O sa incep cu laudele , sarma destul de groasa ,bobina mare , membrana de carton (suna frumos) foarte rigid pt un dif de 8 inch . intra in el putere chiar bine ,testat la un amplif de casa cu STK 50W aproape maxim (clar ma refer) a tinut ff bine . Acum defectele : cand le-am primit unul din ele avea pastila lipita superficial (paraia cand dadeam bas in el) al 2 lea avea resturi metalice intre suportul bobinei si miezul magnetic + membrana stramba intr-un loc (ca si cum ar fi bagat careva degetul in ea) . pacat de ele ca ar suna frumos si ar tine destul de bine la cat de groasa e sarma ... magnetii sunt foarte slab lipiti ...mi-e sa nu cada in orice clipa . intrefierul mic (tipic chinezariilor ) miezul metalic strunjit in bataie de joc ,nefinisat ,zici ca e facut de puscariasi la jilava la cursuri de calificare in deomeniul strungariei ... de akolo a plecat si acele resturi metalice in magnet ... aici dovada :
http://img826.imageshack.us/img826/5350/photo0467d.jpg in rest nu am ce zice la banii aia

6 beri intr-o seara si cam atat

"
cred ca voi lua blu tek