The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 16, 2025 4:05 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cine are sau a avut denon s 1000 sa posteze aici pls !
MesajScris: Mie Dec 19, 2012 1:50 am 
Neconectat
User

Salutare ! Detin doua playere denon s 1000 si nu le pot regla BPM Se decaleaza dupa cateva secunde...... sa fie problema din fabrica , sa fie o setare din meniu sau sa nu am eu muzica potrivita ?

Rar pot pune 2 piese pe bataie (si asta dureaza cateva secunde)..... mi se decaleaza imediat

Va rog frumos Ajutati-ma !!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cine are sau a avut denon s 1000 sa posteze aici pls !
MesajScris: Mie Dec 19, 2012 1:40 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

La urmatorul UP acest subiect va fi inchis .
Daca cineva stia si dorea sa-ti raspunda cu siguranta ai fi primit raspuns .
Oricum nu cred ca ti-ar folosi la ceva un raspuns fix la subiect , stiintific , spre exemplu : IC420 IC 421 IC422 IC423 IC424 IC425 IC426 IC426 si C158 sau R11458 pot fi problema ...sau iti trebuie versiunea de soft V2.22 / Europa .
Cred ca toti aflati in situatia ta vor intelege de ce nu vor primi niciodata raspuns la asemenea intrebare ...oricum ai sarit peste partea cu politetea ( Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez ... ) Vii si dai cu bata-n balta cu un titlu de subiect de parca ai fi politist de la antidrog ... genul asta de titlu invita pe orice om serios sa nu citeasca acest subiect , parca te adresezi unor slugi .

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mie Dec 19, 2012 1:42 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

in ce sens nu poti regla?

Esti Dj de meserie si stii mixa sau acum este prima oara cand pui mana pe niste playere.

spun asta pentru ca mi se pare normal sa se desincronizeze piesele.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Dec 21, 2012 2:55 am 
Neconectat
User

@ Domnu Mircea , am lucrat cu un Cmx 3000 Pioneer inainte de Denon si pot pune piesele pe bataie foarte bine, dar cu Denon nu stiu ce sa zic.... nu prea le pot pune pe bataie ca pe Pioneer se decaleaza repede.

@P Victor / hpavictor
In primul rand nu ma comparati cu toate mizeriile de pe forum , am fost destul de politicos si am scris corect !!!(nu ca pe mess cum scriu altii) nu consider forumul sluga, dar la nervi si la repezeala te astepti la un raspuns rapid din partea unora....

Oricum va multumesc !

Sus

MesajScris: Vin Dec 21, 2012 10:52 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

CMX 3000 are autosync

valoarea de BPM nu este absoluta, in principiu este destul de complicat sa sincronizezi doua piese si sa le tii sincronizate. cam tot timpul trebuie ajustari facute.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Dec 21, 2012 11:47 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Albu Gabriel scrie:
@ Domnu Mircea , am lucrat cu un Cmx 3000 Pioneer inainte de Denon si pot pune piesele pe bataie foarte bine, dar cu Denon nu stiu ce sa zic.... nu prea le pot pune pe bataie ca pe Pioneer se decaleaza repede.

@P Victor / hpavictor
In primul rand nu ma comparati cu toate mizeriile de pe forum , am fost destul de politicos si am scris corect !!!(nu ca pe mess cum scriu altii) nu consider forumul sluga, dar la nervi si la repezeala te astepti la un raspuns rapid din partea unora....

Oricum va multumesc !

" In primul rand " ..." am fost destul de politicos " ..." nu ca altii " ce facem cu politetea si / sau semnele de respect exterior impuse prin regulamentul forumului... iar incerci sa te adresezi ca unor slugi " la nervi si repezeala " ?
Sub nicio forma nu te compar cu " mizeriile de pe forum " , nu iti face griji .
Tu esti mai bun .
P Victor / hpavictor scrie:
Cred ca toti aflati in situatia ta vor intelege de ce nu vor primi niciodata raspuns la asemenea intrebare ...oricum ai sarit peste partea cu politetea ( Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez ... ) Vii si dai cu bata-n balta cu un titlu de subiect de parca ai fi politist de la antidrog ... genul asta de titlu invita pe orice om serios sa nu citeasca acest subiect , parca te adresezi unor slugi .

Incep sa cred ca Denon S1000 este prea putin raspandit printre DJ ....

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Sâm Dec 22, 2012 6:51 pm 
Neconectat
User

Eu detin un s1000 si un s3500 si merg brici .intradevar bpm-counterul nu este prea precis la prima vedere , dar daca i-l lasi putin sa-si faca treaba si mai i-l mai si ajuti putin ( prin tap) ajungi la rezultate bune, cel putin pe genul de house, club.

Sus

MesajScris: Vin Ian 04, 2013 12:59 am 
Neconectat
User

multumesc frumos !

Sus

MesajScris: Vin Ian 04, 2013 8:49 am 
Neconectat
User

Salutare
Ma simt dator sa intervin pentru ca mam lovit si eu de o astfel de problema.Am avut si eu ocazia sa pun muzica pe cateva brand-uri de playere,dar cand am trecut pe pioneer CDJ 1000MK3 sa schimbat problema.Adica mam confruntat cu o alta sensibilitate a corectiei tempo-ului,care mi-a luat ceva timp sa ma adaptez.
Cred ca Gabriel are o problema tehnica la playere sau trebuie sa sa adapteze sensibilitati aparatului.
Mult succes.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2