Albu Gabriel scrie:
@ Domnu Mircea , am lucrat cu un Cmx 3000 Pioneer inainte de Denon si pot pune piesele pe bataie foarte bine, dar cu Denon nu stiu ce sa zic.... nu prea le pot pune pe bataie ca pe Pioneer se decaleaza repede.
@P Victor / hpavictor
In primul rand nu ma comparati cu toate mizeriile de pe forum , am fost destul de politicos si am scris corect !!!(nu ca pe mess cum scriu altii) nu consider forumul sluga, dar la nervi si la repezeala te astepti la un raspuns rapid din partea unora....
Oricum va multumesc !
" In primul rand " ..." am fost destul de politicos " ..." nu ca altii " ce facem cu politetea si / sau semnele de respect exterior impuse prin regulamentul forumului... iar incerci sa te adresezi ca unor slugi " la nervi si repezeala " ?
Sub nicio forma nu te compar cu " mizeriile de pe forum " , nu iti face griji .
Tu esti mai bun .
P Victor / hpavictor scrie:
Cred ca toti aflati in situatia ta vor intelege de ce nu vor primi niciodata raspuns la asemenea intrebare ...oricum ai sarit peste partea cu politetea ( Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez ... ) Vii si dai cu bata-n balta cu un titlu de subiect de parca ai fi politist de la antidrog ... genul asta de titlu invita pe orice om serios sa nu citeasca acest subiect , parca te adresezi unor slugi .
Incep sa cred ca Denon S1000 este prea putin raspandit printre DJ ....