The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 15, 2025 7:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme amplificator . MA600
MesajScris: Mie Ian 09, 2013 5:44 pm 
Neconectat
User

Salutare tuturor !!! Am o problema cu amplificatorul meu . MA 600 : mai adica canalul 1 scoate niste distorsiuni foarte puternice si la un anumit volum intra in protect :( mentionez ca treaba asta a fact-o asa dintr-o data dupa o perioada de nefolosire de vreo 2-3 luni !!! Chiar nu stiu ce e de facut in aceasta situatie :( VA ROG FRUMOS cine stie si cunoaste problema sa ma ajute !!! Va multumesc ! (daca nu am postat bien va rog sa mutati topicul )

Sus

Subiectul mesajului: Re: Probleme amplificator . MA600
MesajScris: Mie Ian 09, 2013 7:57 pm 
Neconectat
User

trebuie sa iti completezi numele si locatia la profil !!!regula nr 1!mai bine spus sa te conformezi regulamentului. cei cu experienta te vor ajuta.LECO se ocupa cu reparatii amplificatoare,el te va putea ajuta.bafta

Sus

MesajScris: Mie Ian 09, 2013 8:40 pm 
Neconectat
User

tomekk scrie:
Salutare tuturor !!! Am o problema cu amplificatorul meu . MA 600 : mai adica canalul 1 scoate niste distorsiuni foarte puternice si la un anumit volum intra in protect :( mentionez ca treaba asta a fact-o asa dintr-o data dupa o perioada de nefolosire de vreo 2-3 luni !!! Chiar nu stiu ce e de facut in aceasta situatie :( VA ROG FRUMOS cine stie si cunoaste problema sa ma ajute !!! Va multumesc ! (daca nu am postat bien va rog sa mutati topicul )

Verifica cablurile ce merg la boxe.......de inceput si impendanta incintei....de second.......sa n-ai scurt....si respecta regulamentul (ceea ce a spus colegul mai sus).

Sus

MesajScris: Mie Ian 09, 2013 11:11 pm 
Neconectat
User

pe canalu 2 folosesc aceleasi cabluri si merge perfect :(

Sus

MesajScris: Joi Ian 10, 2013 10:07 am 
Neconectat
User

Toma Radu scrie:
pe canalu 2 folosesc aceleasi cabluri si merge perfect :(

Daca iesirile sunt ok, verifica si intrarile -inversezi cablurile. Vezi si switch-ul de la MONO-STEREO-BRIDGE sa fie in pozitie corecta(eventual il actionezi de 2-3 ori sa nu fie oxidat). Daca nu este din asta, daca te pricepi la electronica exista schema (se poate trimite) si te apuci de depanat. Daca NU te pricepi , incearca sa vb cu userul DJ Leco sau la service bbrom sau k.o.n. Pentru sanatatea si siguranta daca NU te pricepi nu te baga - tensiunile din amplificator pot fi / sunt periculoase (peste 100Vc.c).

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2