The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 8:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Exista un producator de difuzoare in Romania ?
MesajScris: Mar Feb 01, 2011 6:08 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

http://www.audiomaster.ro/index.php?opt ... &Itemid=37
Ce parere aveti ? aceasta firma produce " difuzoare " sau nu ? Poate oferi cineva relatii mai detaliate , sunt curios cum ar putea arate un asemenea difuzor " made in Romania ? !!

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

Subiectul mesajului: Re: Exista un producator de difuzoare in Romania ?
MesajScris: Mar Feb 01, 2011 10:01 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

sunt subansamble importate din China asamblate la Suceava.

Ce m-a deranjat ca in momentul in care i-am intrebat de provenienta au dat-o in texte de bazar ca sunt aduse din SUA si alte povesti clasice.

Lasand la o parte problema de mai sus , am toata stima pentru ei pentru ca incearca sa produca ceva in fundul asta de lume numit Romania.

Nu este nici o problema faptul ca aduc subansamble din China, important ar fi sa se concentreze pe dezvoltarea unor produse competitive. Aici au inca de lucru.

Asambland difuzoare manual nu vei putea aduce tolerantele la un nivel acceptabil, si nimeni nu vrea sa aiba difuzoare identice cu Fs diferit de exemplu.

Nemontarea bobinei in intrefier la aceeasi inaltime duce autormat la modificarea masiva a parametriilor electromecanici

aveam undeva poze cu atelierul lor, sa vedem daca le mai gasim.

Later edit

Se pare ca m-am inselat si unele subansamble au ca tara de provenienta SUA

din cate am discutat cu patronul se pare ca sasiele sunt produse in Romania

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Feb 01, 2011 2:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Incredibil , eu am crezut ca este o eroare , ca nu se poate ca cineva sa faca difuzoare in Romania.................au echipamente , utilaje sau doar asambleaza diverse subansamble si gata ! asta este chiar difuzorul din pliant !!!
Au aparate cu care pot masura ceea ce iese ca produs finit sau este o carpeala , din doua difuzoare vechi fac unul nou ? Deja miroase a improvizatii ......exista oare roboti pentru asamblare , cuptoare pentru tratamente termice , acoperiri , prelucrari mecanice in coordonate , prese zdrobitoare , instalatii pentru impletirea firelor leonice sau cresterea celulozei pentru membrane sau totul este manual , iar calitatea este data de cheful mesterilor din ziua aceea ? Macar o camera anecoica peste 200m cubi ? Oare cati angajati au , si cati au studii superioare de profil , ce suprafata au cladirile , la cat se ridica investitia ? Au partener chinez sau de alta nationalitate ?
Oricum , chiar daca ar exista raspunsuri decente la aceste intrebari , eu am o mare indoiala cu privire la calitate , am lucrat intr-o fabrica , IEI Bucuresti , si ei produceau difuzoare , dar au fost probleme extreme pentru a asigura o dispersie cat mai mica a parametrilor " de fisa " , si majoritatea difuzoarelor erau execrabile..............
Dar cine stie , poate peste noapte , vom avea un producator national , care va uimi lumea elecroacusticii cu produse de calitate !

High
Audio

Sus

MesajScris: Mar Feb 01, 2011 2:27 pm 
Neconectat

hpavictor scrie:
Incredibil , eu am crezut ca este o eroare , ca nu se poate ca cineva sa faca difuzoare in Romania.................au echipamente , utilaje sau doar asambleaza diverse subansamble si gata ! asta este chiar difuzorul din pliant !!!
Au aparate cu care pot masura ceea ce iese ca produs finit sau este o carpeala , din doua difuzoare vechi fac unul nou ? Deja miroase a improvizatii ......exista oare roboti pentru asamblare , cuptoare pentru tratamente termice , acoperiri , prelucrari mecanice in coordonate , prese zdrobitoare , instalatii pentru impletirea firelor leonice sau cresterea celulozei pentru membrane sau totul este manual , iar calitatea este data de cheful mesterilor din ziua aceea ? Macar o camera anecoica peste 200m cubi ? Oare cati angajati au , si cati au studii superioare de profil , ce suprafata au cladirile , la cat se ridica investitia ? Au partener chinez sau de alta nationalitate ?
Oricum , chiar daca ar exista raspunsuri decente la aceste intrebari , eu am o mare indoiala cu privire la calitate , am lucrat intr-o fabrica , IEI Bucuresti , si ei produceau difuzoare , dar au fost probleme extreme pentru a asigura o dispersie cat mai mica a parametrilor " de fisa " , si majoritatea difuzoarelor erau execrabile..............
Dar cine stie , poate peste noapte , vom avea un producator national , care va uimi lumea elecroacusticii cu produse de calitate !

imi pare rau dar nu e cazul

din pacate se lucreaza "la mana" totul

nu exista masuratori nu exista camera anechoica , este un atelier unde 2 persoane (atat am vazut) asambleaza manual difuzoarele pe masa de lucru. Nu exista nimic automatizat.
spatiul pare sa fie de cateva zeci de metri patrati.

Exista un user pe forum care are legatura cu ei ,Djpro, sau ceva de genul asta, pate ne da mai multe detalii...

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Sâm Feb 05, 2011 10:33 pm 
Neconectat
User

si la timisoara se fac difuzoare :lol: si uitati ce iasa.............Imagine Imagine

Sus

MesajScris: Dum Feb 06, 2011 1:15 am 
Neconectat
User

cristy_xxl scrie:
si la timisoara se fac difuzoare :lol: si uitati ce iasa.............Imagine Imagine

astea suna jalnic.........

Sus

MesajScris: Dum Feb 06, 2011 2:47 am 
Neconectat
User

nici macar Timisoara nu au fost in stare sa scrie corect.Niste gunoaie.Am fost la magazinul de prezentare.O gramada de copii dupa firme consacrate.Ceva lumini de cacat.

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 12:17 pm 
Neconectat
User

Domnule director Mircea Bartic de unde aveti aceste informatii cum ca,componentele din difuzoarele Audio Master sunt din China? Sau asa ai presupus? De ce nu te documentezi inainte sa postezi pe forum asa ceva?! Intradevar difuzoarele sunt montate manual dar nu e nici un asamblu "made in china" pe ele. Asta o spune un client si un bun prieten al producatorului. Tot ce inseamna componente ale unui difuzor sunt importate din S.U.A. Si asta o pot sustine.!!! Intradevar e de admirat ca cineva incearca sa produca asa ceva aici in Romania. La detalii tehnice nu ma pricep dar stiu cum se aud difuzoarele produse de el(eu am avut un club si toate boxele sunt de la el). In fine daca va deranjeaza imi puteti sterge postul!!

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 12:31 pm 
Neconectat
User

:P

Ultima oară modificat de ionut covalciuc pe Sâm Dec 03, 2011 1:46 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 1:09 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Stimate coleg de forum , nu este un lucru negativ sa procure subansamble pentru difuzoare din China , deoarece majoritatea producatorilor gen Eminence Electrovoice , Celestion , JBL etc ........ din motive de supravietuire produc NUMAI in China de cativa ani buni !
In SUA nu cred ca se va mai produce ceva vreodata , oricum exclus difuzoare........ ALO , pe ce lume traiesti ? Nu ai simtit efectele crizei ? Din SUA vine aceasta criza.....................
Interesant era sa ne dati amanunte despre difuzoare , productie , oameni , pareri personale , poze , nu sa discutam in contradictoriu pe un asemenea ton deoarece nu avem nimic de impartit .
Ne mandrim cu totii ca exista un producator in Romania , daca chiar este adevarat . Nu este un lucru rau ........ dar nu trebuie sa ii fie rusine cu rezultatele muncii sale !

High
Audio

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 2:29 pm 
Neconectat

Asteptam mai multe detalii in legatura cu difuzoarele fabricate la Suceava.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 2:37 pm 
Neconectat

ionut covalciuc scrie:
Domnule director Mircea Bartic de unde aveti aceste informatii cum ca,componentele din difuzoarele Audio Master sunt din China? Sau asa ai presupus? De ce nu te documentezi inainte sa postezi pe forum asa ceva?! Intradevar difuzoarele sunt montate manual dar nu e nici un asamblu "made in china" pe ele. Asta o spune un client si un bun prieten al producatorului. Tot ce inseamna componente ale unui difuzor sunt importate din S.U.A. Si asta o pot sustine.!!! Intradevar e de admirat ca cineva incearca sa produca asa ceva aici in Romania. La detalii tehnice nu ma pricep dar stiu cum se aud difuzoarele produse de el(eu am avut un club si toate boxele sunt de la el). In fine daca va deranjeaza imi puteti sterge postul!!

Daca informatiile sunt reale inseamna ca m-am inselat si imi cer scuze.
Nu sunt o persoana rau intentionata.
Am aflat de existanta acestui producator in urma unei discutii cu unul dintre userii forumului nostru (Dj PRO) care dadea impresia ca lucreaza acolo. Aceeasi persoana mi-a trimis si cateva zeci de poze cu produsele si cu atelierul in care erau asamblate.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Feb 08, 2011 2:42 pm 
Neconectat

ionut covalciuc scrie:
Era sa uit ,Andrei cel cu Audio Master ansambleaza difuzoare de prin 86' daca nu ma insel. Cea ce nu pot spune si despre firma D_vs infiintata parca prin 2008. Nu?

N-am mai auzit nimic de ei . Stiu ca era pana prin 2005-2006 o firma C&C proaudio din Baia mare care lucra cu ei si le folosea unele difuzoare.

Poweraudio SRL este infiintata in 2008 dupa ce m-am mutat in IASI si s-a stabilizat brandul, Noi am fost pe piata inca din 2003 sub alta denumire.

Brand-ul Poweraudio a aparut deodata cu acest forum, mai exact prin Octombrie 2005

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mie Feb 09, 2011 1:50 pm 
Neconectat
User

Dj Pro nu este decat un simplu client ! eu am sa postez poze cu procesul de productie si eventual un filmulet sau o inregistrare cu ce pot face difuzoarele.Marturie sta Rekord Sound care au o linie audio la una dintre scene marca Audio Master.

Sus

MesajScris: Lun Feb 28, 2011 8:18 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

ionut covalciuc scrie:
Dj Pro nu este decat un simplu client ! eu am sa postez poze cu procesul de productie si eventual un filmulet sau o inregistrare cu ce pot face difuzoarele.Marturie sta Rekord Sound care au o linie audio la una dintre scene marca Audio Master.

Suntem curiosi sa vedem ce este de vanzare si cum arata produsele...se poate si preturi...?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2