The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 5:27 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: alegere boxe 10"
MesajScris: Lun Oct 10, 2011 4:03 pm 
Neconectat
User

Care credeti ca ar fi mai bune dintre RCF 310A si FBT evomaxx2a?Ca pret sunt cam egale,chiar nu stiu ce sa aleg. Ceva pareri? Le voi folosi alaturi de un bas mth30.Astept parerile voastre!Multumesc!

Sus

Subiectul mesajului: Re: alegere boxe 10"
MesajScris: Mar Oct 18, 2011 2:32 pm 
Neconectat
User

din cate vad FBT are amplificator clasa D bi amplificata 128db are dif de 100W HF si 400W LF RMS

RCF pe de alta parte tot bi amplificata dar are pe koase un amp clasa H si pe inalte clasa AB ,300 waţi pe frecvenţe joase şi 50 waţi pe frecvenţe înalte. si 127db

Sincer poti sa iei orice sincer ca nu conteaza mai mult tine de preferinte eu unuy as lua rcf nu de alt da fbt nu imi plac mie ca au toti lautarii :)) ba dinacord ba fbt ...

Sus

MesajScris: Mar Oct 18, 2011 10:29 pm 
Neconectat
User

gresesti..........RCF au multi lautari,la mn in oras sunt o gramada,mie RCF nu imi plac,spun sincer, sunet metalic cat cuprinde..........de fbt am alta parere. nu vreau sa supar lumea pe aici,asta e parerea mea.pana si renumitul ADI NEAMTU din Sibiu de aici a avut RCF-uri si le-a schimbat...... RCF 310 A sunt slabute,am un prieten dj si nu e prea multumit de ele,mi-a zis ca nu au vlaga. eu as alege FBT

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 10:09 pm 
Neconectat
User

FBT

de ce?
1. calitatea sunetului
RCF ART suna metalic ... tare dar metalic
am FBT MAXX si suna mai bine decat RCF ART,
seria Evomaxx ar trebui sa sune si mai bine

2. greutatea
FBT = 10.2 kg
RCF = 12.4 kg

3. reglaje
FBT are cele 4 preseturi selectabile pe spate
RCF .... nu are nimic

4. posibilitatea de atasare directa a unui microfon
FBT - sigur are si merge .... testat de mine pe MaxX4A
RCF - trebuie sa dai volum la blana.... ca sa te mai trezesti cu zgomot de fond sau alte avioane

5. conectica
FBT - poti baga semnal pe orice mufa TRS, XLR
RCF - limitat doar la XLR

6. filtrul HP activ
FBT - DA
RCF - NU

mai cautam?
nu stiu care este pretul la fiecare .... dar daca preturile sunt apropiate, FBT castiga clar

Sus

MesajScris: Mie Oct 19, 2011 10:44 pm 
Neconectat
User

vad ca nu numai eu sunt de aceeasi parere, RCF ART 315 am avut de cateva ori ocazia sa merg la nunti pe ele,sunt ale unui prieten, tipul canta la clape. eu am facut dj-ala ,ce pot spune,ca nu au ceea ce ma asteptam de la niste boxe scumpe.nu cred ca au puterea specificata,ajungeau f repede in clip si nu suna cum ar trebui. partea de mixer a fost un dynacord CMS 1000. sa trecem la FBT,active nu am avut ocazia sa ascult,doar doua modele de pasive pe care am mers ca dj si muzica live cu formatii. FBT PSR 115 SI FBT MAXX 6, ce pot spune ,este ca sunt boxe f reusite si isi merita din plin banii.

Sus

MesajScris: Joi Oct 20, 2011 3:50 pm 
In General Rcf mi s-a parut mai mult pentru dj-ala(sunet mult mai agresiv ,bubuit,si inaltele cam metalice.
In schimb FBT,printre cele mai bune boxe,foarte echilibrate!In Schimb pe partea de bass(subwofere)Rcf mi se par cele mai rezistente.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2