Vin si eu cu un subiect de barfa:
Dupa ce m-am "chitcait" vreo 2 luni, cu ce boxe brand-name sa inlocuiesc vechile DIY... acum a venit si randul sub-wooferelor.
Dupe tipul si dupa "mofturile" clientilor, trebuie sa te adaptezi continuu... in ultima vreme, la orice eveniment mergeam sa sonorizez, prima intrebare era: ce marci de "scule" sunt in arsenalul meu. Oricat de bine sunau DIY-urile mele

tot ma priveau ...asa "piezis", la vederea lor... asta pana faceam unele demonstratii si probe de sunet (asta daca aveam ocazia). Au fost cazuri in care am ratat evenimente din cauza ca nu am brand-name...de aia m-am hotarat sa deschid topicul asta:
Ce sub-woofer ti-ai lua daca ai avea 1000 eur ?(ma refer aici 1000 eur bucata) +/- 200eurNominalizatii sunt:
- RCF 4PRO 8001-S
- DB SW18 PRO
- JBL MRX-528-s
- Dynacord SUB 2.18
Sunt deschis la orice sugestie, eventual daca cineva are la vanzare unul din modelele specificate mai sus, astept oferta de pret (mesaj privat)
As ruga pe cei care posteaza, sa motiveze alegerea facuta. (adica: detin produsul / ...l-au auzit undeva / l-au folosit, etc)
Exclus DIY ...poate vreo propunere de la NexusAcoustics ? un model care sa bata din toate punctele de vedere pe cele de mai sus ?
(SPL, greutate, pret)
P.S. Am ascultat aseara Pulsar X-18 ...as vrea ceva mai mult de la viitorul meu subwoofer