Nu am folosit boxele cu HP15W de multa vreme deja. Astazi le-am pus de functiune in casa si am vazut ca la o boxa, un PHT408 nu mai mergea, doar basul. Am urcat volumul si am vazut ca pht-ul si-a dat drumul dintr-o data sa mearga. Mergea bine, fara distrosiuni, dar mai avea momente cand se oprea cate o secunda sau doua, dupa aceea isi dadea drumul asa brusc.
Apoi m-am jucat cu niste sinusuri de 10k. Daca urcam volumul pana se aprindeau becurile de protectie pentru 1-2 secunde, pht-ul mergea bine. Dupa aceea dadeam volumul la minim si cand incepeam sa ridic din nou volumul, pht-ul tacea pana ajungeam cu volumul mai sus, si atunci isi dadea drumul brusc.
Am deconectat driverul, am masurat continuitatea la borne, si bobina PAREA intrerupta
Am desfacut driverul si am facut niste poze la bobina. Nu pare sa fie prajita nicaieri.

Cand am masurat continuitatea la bornele driverului, dupa cum am spus, parea intrerupt. Cand am masurat la capetele care vin lipite pe suportul bobinei, pe cele 2 fire, am vazut ca merge. Avea rezistenta 7,3 ohmi. Ok, intreruperi pe cele 2 trasee, intre suportul bobinei si bornele driverului, nu sunt. Problema e acolo unde vin lipite capetele bobinei care se vad in ultima poza. Nu inteleg cum s-au putut intrerupe acolo. Voi ce ziceti? Nici nu vad unde sunt intrerupte, fiindca asa cu ochiul liber totul pare cositorit acolo. Urme de incalzire eu nu vad pe suportul bobinei.
Ce sa fac cu el?