The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 12:00 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sfat achizitie microfon wireless : shure sau sennheiser
MesajScris: Lun Dec 20, 2010 10:38 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu mai deschid alt topic deoarece sunt in aceeasi situatie: vreau sa imi iau 2 microfoane wireless (ambele pe acelasi receptor si cu iesiri xlr separate). La club am o chinezarie YAQI care sa drea draci in ea ...imi place foarte mult cum se aude.Microfonul foloseste 2 baterii R6 (tin foarte mult) si are un display micut pe care iti arata frecventa si durata bateriei.Am tot cautat sa cumpar acelasi model si nu prea gasesc... sau ceva asemanator.O sa incerc sa pun cateva foto.

Imagine

Imagine

Imagine

Bugetul alocat ..max 600 lei. Ma intereseaza sa il folosesc pentru MC (se cam urla pe un astfel de microfon :twisted: )
Nu am inteles, pana la urma care este diferenta intre unul uhf si altul vhf. Am observat ca au preturi diferite.... se comporta diferit?

EDIT: ...am gasit chinezaria-->>> http://gdyaqi.en.alibaba.com/product/42 ... 5000_.html
Nu mai inteleg nimic... astia sunt SHURE -->> http://www.officekind.com/officeby_1618 ... one-SM.htm

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sfat achizitie microfon wireless : shure sau sennheiser
MesajScris: Lun Dec 20, 2010 11:23 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

nu sunt shure insa fac copii dupa ele (la aspect ma refer doar)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Feb 05, 2012 10:18 pm 
Neconectat
User

Am anul asta cateva nunti in care trebuie sa se cante cu negativ, si as avea nevoie de o parere.
Voi ce ati alege dintre SHURE PG24/PG58 sau SHURE PGX24/PG58.Am nevoie mare de un microfon wireless pe care sa se poata canta cat de cat decent live pana la vara, si nu stiu ce sa mai aleg pana in 300E :?
Daca mai aveti si alte idei sunt bine venite.

Sus

MesajScris: Mar Apr 17, 2012 12:23 pm 
Neconectat
User

Cam in banii astia am luat recent un Sennheiser EW 100 G2 ,cumparat din state (omul e cantaret si a fost pe un vas de croaziera la treaba ),el l-a folosit de nou ,suna foarte bine , merge cu 2 baterii R6 , care tin foarte mult (consuma putin ), de distanta nu pot spune prea multe ,pt ca s-a cantat numai in interioare nu prea mari (cred),dar sigur acopera orice crasma sau discoteca.
Ceva poze :
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

MesajScris: Vin Apr 26, 2013 10:58 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Chinezaria mea, postata ceva mai sus, a fost comparata (in club la volum maxim) sambata trecuta cu un Shure PG 24 E / PG 58. Microfonie de la Shure am avut garla, mai ales la pupitru. Chinezarie a intrecut toate asteptarile.

Specificatii tehnice de la chinezarie:

UHF Wireless Microphone (SM-5000)
Dual Channel
PLL-Synthesized unit
Digital LED, 96 Friquencies Available
Functions:
Frequency Range: UHF 730MHz-950MHz
Frequency Stability: ≤ ± 10ppm
Operating Range: ≥ 100dB
T. H. D: ≤ 0.5%
Frequency Response: 40Hz-18KHz
RF Powe Output: Max 30mW
Optional: Handheld/Badypack

In postarea colegului , despre Sennheiser, am remarcat eticheta de pe unitatea receptor. Marca CE pentru Comunitatea Europeana nu este scrisa corect. POSIBIL sa fie tot o chinezarie care sa sune la fel de bine ca si al meu.

Fişiere ataşate:
CE_marks.jpg
CE_marks.jpg [ 27.65 KiB | Vizualizat de 5527 ori ]

Sus

MesajScris: Sâm Apr 27, 2013 1:31 am 
Neconectat
User

Imi cer scuze daca deranjez pe cineva .

Domnu' ultramoderator , poate e asa cum spui dar mi se pare putin exagerat sa pui egal intre un podus si altul .
Eu personal ,consider ca e o mica/mare diferenta intre cele doua Clase de produse (Sennheiser/YAQI) ,egal ce emlema de conformitate or avea ele.

Vs. Shure PG 24E/PG 58 , suna de "porc" , nu-si merita numele de SHURE ,pt ca nu e shure ,asta e o chinazarie cu nume ,poate mai slab ca al tau YAQI.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 27, 2013 1:46 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

valeanu maricel scrie:

Domnu' ultramoderator , poate e asa cum (spui )spuneti dar mi se pare putin exagerat sa (pui)puneti egal intre un podus si altul .
Eu personal ,consider ca e o mica/mare diferenta intre cele doua Clase de produse (Sennheiser/YAQI) ,egal ce emlema de conformitate or avea ele.

Vs. Shure PG 24E/PG 58 , suna de "porc" , nu-si merita numele de SHURE ,pt ca nu e shure ,asta e o chinazarie cu nume ,poate mai slab ca al (tau)Dvoasta YAQI.

EDIT ULTRAMODERATOR
Creda ca ar trebui sa te straduiesti mai mult...

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Sâm Apr 27, 2013 2:57 pm 
Neconectat
User

Eu tocmai am achizitionat un shure pg24/pg58 T10 si sunt foarte multumit de el:)intra foarte greu in microfonii...si la distanta se aude perfect...producatorul spune ca raza de acoperire este de aproximativ 75 m. dar merge si mai departe:)deci raport calitate- pret foarte bun:)tinand cont ca face parte din gama low cost...

Sus

MesajScris: Dum Apr 28, 2013 7:41 am 
Neconectat
User

P Victor / hpavictor scrie:
valeanu maricel scrie:

Domnu' ultramoderator , poate e asa cum (spui )spuneti dar mi se pare putin exagerat sa (pui)puneti egal intre un podus si altul .

Vs. Shure PG 24E/PG 58 , suna de "porc" , nu-si merita numele de SHURE ,pt ca nu e shure ,asta e o chinazarie cu nume ,poate mai slab ca al (tau)Dvoasta YAQI.

EDIT ULTRAMODERATOR
Creda ca ar trebui sa te straduiesti mai mult...

La ore de astea mici ,mai papi cate o litera sau pui una in plus (poate intentionat -am sesizat ironia .." Creda" ..) dupa doua sprituri ,mai fuge ochiu' (cam obosit si cam vechiut , fabricatie '72 ) , si apoi nimeni nu e perfect , a gresi e omenesc .

Sus

MesajScris: Mie Oct 29, 2014 12:18 pm 
Neconectat
User

stiu ca nu e shure sau seinheiser, dar, ce parere aveti despre asta

http://www.thomann.de/ro/akg_wms_40_mini_dual_vocal.htm

le vreau pentru petreceri, MC , club , trebuie sa sune bine si sa nu faca microfonie imediat.
nu le folosesc la cantari live.

Sus

MesajScris: Mie Oct 29, 2014 2:18 pm 
Neconectat
User

latenightevents scrie:

le vreau pentru petreceri, MC , club , trebuie sa sune bine si sa nu faca microfonie imediat.

is bune akg-urile astea, consuma putin (merg 10 ani cu o baterie :lol: ) si suna acceptabil

problema lor e ca sunt foarte sensibile, raspund bine pe inalte si risti sa faci microfonii puternice cu ele daca te prinde vre`un driver in dispersie
is bune pentru prezentari unde oamenii nu stiu sa tina microfonul si vorbesc cu el de la piept de parca`s Pavarotti... sau pe karaoke sa il dai la unu-altu sa se miorlaie in el

la 150 E nu poti sa te astepti sa ai 2 microfoane fenomenale
ceva bun pleaca de la 5-600 E in sus... si e doar unul, nu pachet de 2

Sus

MesajScris: Sâm Noi 01, 2014 11:42 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

latenightevents scrie:

Am comparat acest model AKG cu chinezariile mele din primul post al acestei pagini (utilizare - pentru MC in club )... nu ma asteptam la asa ceva :( ....pot spune ca acele chinezarii suna bine de tot fata de AKG (un sunet ca de galena telefonica, intra repede in microfonie pe medii-joase). Recomand sa cauti un set sa il testezi ...poate pentru ceea ce iti trebuie tie este Ok fata de testul meu.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 01, 2014 5:42 pm 
Neconectat
User

Acel set de microfoane...(AKG)...nu au nimic in comun cu "sunatul".Singura lor parte buna e ca au consum pe saracie.adica uiti sa le schimbi bateria.eu am cumparat un akg...pe la 300 si ceva de euro.si tot nu suna bine.i-am scgimbat capsula cu una de la beyerdinamic...tgx58.acum pot spune ca suna bine.
Dar....recomand acel shure pg58.la 500 roni cat costa unu sh.....garantez ca nu vei gasi ceva mai bun.de ce spun asta....? Am avut 7 bucati.mai am inca 5 la care am schimbat capsulele cu sm58.dar daca nu ai mari pretentii (gen live)....iti favi treaba si cu pg58.Si...mai sunt unii carora le place cum suna pg58.

Deci...eu recomand pg58

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2