Ovidiu Gherasim deci nu stiu de ce vb tu din burta asa , eu am eminence delta 12 a + eminence psd 2002 cu filtru de la senia cu taiere la 3,5 am dat full range 1100 w o noapte in trega si nu a crapat ... si ca sa atzi mai zic si inca ceva primu psd 2002 care am putut sa al ard nu am ars bobina ,a facut arc electric intre firele leonice si drept rasplata uite poza
http://tinypic.com/r/2ytvbwn/7 nu sa intamplat din cauza distorsiunilor ci din cauza puterii eu le folosesc pe un xp 3000 in punte am dat aprope de clip .. aproape de sfarsitu petrecerii am auzit ca o boxa se auzea mai incet . driverul se mai auzea dar se auzea undeva la jumatate din volumul lui dupa ce am desfacut am vazut ce si cum este acolo
daca esti un om care nu stii sa dai putere in boxe potzi arde si mama driverului cu bobina nu de 4 inchi cu bobina de 10 inci nu la 1000 w la 100w
nu mai ganditi cu burta ganditi real
deci pe propria raspundere daca nexus vrea aduc boxele si ai pot demonstra si nu vreau sa fac demonstratize pentru nexus vreau sa fac demonstratie pentru tine .
nu am zis ca nu sunt bune driverele de la p audio ca sincer sa fiu am avut si pad si multe altele asa vream noi sa facem niste teste sa vedem ce si cum suna .daca suna bine dt 220ti ami cumpar si eu o pereche si schimb psd 2002.
si inca o chestie care ma doare si ma framanta de ceva vreme in coace la eminece ca veni vb ce putere dai in ele aia scoate nu se ineaca daca dai 100w atat scoate daca dai 1000w atat scoate nu intra in limitari mecanice
eu am pus punct discutiei deci va rog frumos sa nu vb aiurea pana la teste
nexus daca accepti sa aduc 1 boxa la tine vin cu una singura si faci si niste teste ca doar vb aia de asta ne ocupam cu domeniu audio si vreau sa demonstrez omului asta ca nu crapa nici macar o piesa de pe filtru la 1000w nu zic mai mult fara nici o suparare ... tot ce am scris am scris pentru domnul Ovidiu Gherasim