The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 10:22 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: alegere drivere
MesajScris: Joi Feb 10, 2011 6:50 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

fgfg scrie:
si in ce consta acest test ca nu inteleg?se pun drivere se da span,apoi primu care surzeste pierde sau cum? :?:

in primul rand te vei conforma la regulament

Nume/Prenume real si locatie completata in profil

apoi vei citi mai sus pentru a intelege modul de efectuare a testelor

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 6:53 pm 
Neconectat
User

pfffff cred ca o sa se lase cu banuti ca la profi :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 6:57 pm 
Neconectat
User

nu iti fa probleme,pt ca nu va lua nimeni bann.Mircea este un om cu capul pe umeri si nu se preteaza la prostii cu bann.este o discutie strict constructiva,unde incercam sa spunem lucrurilor pe nume.nu este nimik de ascuns.probele vor demonstra ce si cum.mai mult ca sigur acele drivere de care spune si VICTOR vor suna frumos.dar pad52, stie toata lumea ca e o gluma.

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 7:07 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

PA-D52 nu a fost niciodata promovat ca si un driver de superclasa

Este un driver rezistent si ieftin pentru aplicatii uzuale

in ultimul an am incercat sa imbunatatim driver-ul (va amintiti varianta Nexus-Acoustics de 16 Ohmi) am realizat ca am atins limitele de rafinare ale designului si ca nu merita investiti bani suplimentari in el. Productia acestui driver a fost abandonata. Ne vom indrepta atentia catre alt model cu posibilitati de tuning mai bune.

In acest moment nici nu mai importam PAD52 deoarece sunt alte variante mai performante in banii aceia

Nu am sa ma pronunt asupra comparatiilor de mai sus cu psd2002 decat dupa ce apar masuratorile de la teste.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:25 pm 
fratilor, eu de prin 2000 lucrez cu PSD2002, am avut pana in prezent vreo 12 sateliti cu acel driver. L-am folosit chiar si la mici concerte de rock, ce pot sa zic, si-au facut treaba, si-au scos banii de sute de ori, insa in ultimii 3-4 ani am intrat in posesia mai multor tipuri de drivere.
In sfarsit, din ceea ce a enumerat mircea, undeva sus va fi D2500, apoi, D220, BMD si mai apoi restul, asta ca si calitate a sunetului (n-am auzit D2500 insa am D220 si BMD care sunt cu mult rau peste PSD)
in ceea ce priveste rezistenta la abuz, BMD-ul e cu mult peste toate celelalte

PS - daca aveti ceva timp mai mult la dispozitie, as fi curios de cateva comparatii intre driverele de 2 :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:30 pm 
Neconectat
User

ori cum ca veni vb si de sensivitate la ori ce drivere , cand e pus pe filtru . are si o atenuare acel filtru de 3 sau 4 db .... deci sa fim deschisi la subiect daca un driver are 110 db cu atenuare pe el ajunge undeva mai jos in functie de cati decibeli atenuat .........

si cum a zis si nexus nu ne pronuntam pana nu vedem ........... asa pot spune si ca bt 44 e mai tare ca pad 52 sau ca psd 2002 ...... sa vedem ce o sa fie :d

PS nexus o sa am nevoie de surubelnita aia a ta de 1 m lungime :lol: :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:32 pm 
n-am vorbit din povesti ci din proprie experienta, PSD-uri mi-au crapat taiate si la 3k, BMD-uri n-a crapat nici unul chiar daca le am taiate la 2k si dau in ele uneori cu 800/boxa

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:46 pm 
Neconectat
User

Ovidiu Gherasim scrie:
n-am vorbit din povesti ci din proprie experienta, PSD-uri mi-au crapat taiate si la 3k, BMD-uri n-a crapat nici unul chiar daca le am taiate la 2k si dau in ele uneori cu 800/boxa

imi pare foarte bine ca mai sunt oameni cu experienta....dar te contrazic.

am avut pe mana o pereche de incinte cumparate d ela senia, ma1512 cu difuzoare kappa pro15a+psd2002,filtrul 2,2k ordinul 3.si iti garantez ca au mancat peste 800w si nu o data.au intrat pe ele tot felul de instrumente: sax, sopran,acordeon,capa,tobe.nu s-a ars nici un driver.
La tine....nu stiu ce filtre ai avut dar te contrazic ca psd2002 ar crapa la 3k

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:49 pm 
filtrele alea de la senia au taierea la 3,5k si la 5K

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:52 pm 
Neconectat
User

Chestia cu crepatul nu e prea relevanta.
Eu am si Comp-uri si nu a crapat nici unul, plus ca dau in ele ca in hotii de cai pt ca nu mi-ar parea rau de vreunul la ce pret au.
Si DH3-ul crapa, dar asta nu il face un tweeter prost.
In boxele Phonic PA550 este bmd450 si am reusit sa tin o nunta de 280 de persoane doar cu 2 boxe de alea si driverele nu au crepat.
De asemenea folosesc si PSD-ul in 2 sateliti cu delta12a si cateodata mai scap ampliful in clip si nu au cedat driverele. Ampliful e un Bittner2801

www.md-events.tk

***Scarface***

Ultima oară modificat de Darius Morosan pe Joi Feb 10, 2011 9:53 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 9:53 pm 
Neconectat
User

am spus incinte ma1512 ....nu ma 1511.nu esti prea la curent.aceste filtre de care eu vorbesc,nu sunt si nu au fost nici o data la vanzare.s-au comercializa doar in boxe.le-am vandut tot aici pe forum dar nu mai stiu la cine.il rog,daca este pe faza,sa puna o poza cu ele.
Deci repet,pe o perecehe de filtre taiate la 2,2k ordinul3.

si referitor la bmd450II,te contrazic putin.sunt mai rezistente dar suna mai metalic.le-am vandut tot aici pe forum.

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 10:12 pm 
Neconectat
User

pentru dl. LADARIU LUCIAN...cum este Kappa pro 15 comparat cu Delta 15 a, stiu ca aveti mai multe dif din gama eminence, coboara bine in incinte compacte?
Ms

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 10:21 pm 
Neconectat
User

Ovidiu Gherasim deci nu stiu de ce vb tu din burta asa , eu am eminence delta 12 a + eminence psd 2002 cu filtru de la senia cu taiere la 3,5 am dat full range 1100 w o noapte in trega si nu a crapat ... si ca sa atzi mai zic si inca ceva primu psd 2002 care am putut sa al ard nu am ars bobina ,a facut arc electric intre firele leonice si drept rasplata uite poza
http://tinypic.com/r/2ytvbwn/7
nu sa intamplat din cauza distorsiunilor ci din cauza puterii eu le folosesc pe un xp 3000 in punte am dat aprope de clip .. aproape de sfarsitu petrecerii am auzit ca o boxa se auzea mai incet . driverul se mai auzea dar se auzea undeva la jumatate din volumul lui dupa ce am desfacut am vazut ce si cum este acolo

daca esti un om care nu stii sa dai putere in boxe potzi arde si mama driverului cu bobina nu de 4 inchi cu bobina de 10 inci nu la 1000 w la 100w

nu mai ganditi cu burta ganditi real
deci pe propria raspundere daca nexus vrea aduc boxele si ai pot demonstra si nu vreau sa fac demonstratize pentru nexus vreau sa fac demonstratie pentru tine .
nu am zis ca nu sunt bune driverele de la p audio ca sincer sa fiu am avut si pad si multe altele asa vream noi sa facem niste teste sa vedem ce si cum suna .daca suna bine dt 220ti ami cumpar si eu o pereche si schimb psd 2002.

si inca o chestie care ma doare si ma framanta de ceva vreme in coace la eminece ca veni vb ce putere dai in ele aia scoate nu se ineaca daca dai 100w atat scoate daca dai 1000w atat scoate nu intra in limitari mecanice

eu am pus punct discutiei deci va rog frumos sa nu vb aiurea pana la teste

nexus daca accepti sa aduc 1 boxa la tine vin cu una singura si faci si niste teste ca doar vb aia de asta ne ocupam cu domeniu audio si vreau sa demonstrez omului asta ca nu crapa nici macar o piesa de pe filtru la 1000w nu zic mai mult fara nici o suparare ... tot ce am scris am scris pentru domnul Ovidiu Gherasim

Fbt Himaxx 40A 4buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 10:52 pm 
O sa va convingeti de ce am scris mai sus (apropo, mie nu mi-a crapt nici un driver, baietii care pun muzica le rezolva, culmea, de cand am luat BMD-uri n-a mai crapat nici unul si taiat mai jos ca PSD-ul)

Sus

MesajScris: Joi Feb 10, 2011 10:53 pm 
Neconectat
User

daca tot se baga toti, intru si eu...
eu, acum vreo 5 ani, pur si simplu visam la PSD 2002, eram inebunit de ele, ascultasem la cineva din GL iar cand am fost sa imi cumpar difuzoare de la S...a Bucuresti am facut si ceva probe acolo la PSD 2002, atat in boxe cat si afara. ce sa zic, atunci ma zapacit de tot, dar situatia financiara nu imi permitea si am luat....Comp 34, primul model. DAAA, diferenta mare de la ce vroiam la ce am cumparat, dar atati bani aveam.
Acum in sateliti am selenium D220ti de care sunt foarte multumit. As fi putut cumpara si PSD dar am considerat diferenta de pret nejustificata. Selenium D220 ti taiat la 2kz, e super.
In concluzie...sunt fan eminence PSD2002, dar ca utilitate, raport pret caliate..PARIEZ pe Selenium D220 ti.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2