The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 4:17 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 8:21 pm 
Neconectat
User

deci ati inceput sa faceti comparatii intre par pe bec si stairville led sau lanterne de buzunar.
mai da-o naibii de treaba.

daca e sa o luam asa, daca iau un par 36 cu 120V/650W tot bate mai tare decat un par 56 cu bec de-al vostru...

ma rog, discutia a deviat urat de tot, si cand vad astfel de comparatii ma deranjeaza...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 30, 2010 11:19 pm 
Neconectat
User

Nu te supara.te rog! Stiu ca led-u si laserele sunt viitoru .. dar mai trebuie sa evolueze tehnologia asta! Pana acum, tehnologia clasica cu becuri , DA bate! Uitate si tu , galeria de la prodance.cz. In fiecare eveniment vezi pari clasice. + si alte lumini, au pari pe leduri.
Eu raman cu un dimmer de 3600w, adica 4 pari 56 cu bec-300w/ canal ..in total 16 buc. pari 56 cu bec 300w + 6 sau 8 buc. pari pe led.Inca nu stiu care sa fie..dar doresc cva fain, sa are efect, nu ca un ornament de craciun :roll: . Pt. evenimentele , mai mari..+ 10 buc MH uri, + 5-6 lasere, cum doreste clientul! Banii o sa are!!! :wink:

Azi seara am testat 8 buc pari(short), cu bec de 300w. 4buc/ la o parte. e bine si asa..ce sa mai zic. Cine n-are bani..zile de sate si de gen. Nu e atat de superb, dar satisfacator. (Depinde de genul evenimentului..) Ai lumina pe scena :roll: (100 euro / zi, sunet + lumina/ +transport..etc)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 31, 2010 12:11 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

un PAR cu led low cost nu va echivala niciodata un bec

am folosit la un moment dat PAR cu 144 de leduri de 3W si crede-ma ca face treaba dar costa pe măsură

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 31, 2010 8:48 am 
Neconectat
User

Eu raman cu asta. Sau cu cva asemanator.
Imagine

Led par Pro 56 24 led-1w,100Euro/ buc. Sunt ft. scumpe si astea..dar ce sa fac :? Trebuie 6-8 buc. cam 3500ron

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2