The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 6:54 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 7:23 am 
Neconectat
User

holter tony scrie:
Pune pe un canal T. amp si pe altul o putere de calitate. Ai sa vezi diferenta. nu vorbesc de spl.Vorbesc de rotunjimea sunetului etc.

In cazul asta nu putem vorbi doar de T-amp. Includem toate amplificatoarele low cost si toate vor suna prost in comparatie cu un amplif de calitate superioara. El se referea la strict la Tamp si gama din care face parte, fara sa faca astfel de comparatii. Poate nu toti isi permit o scula de calitate, sau poate nu vor sa dea banii pe o scula de calitate.
Si cred ca mai exista o chestie ce tine de psihologie. Cand ai dat 20- j de milioane pe un amplif si urechea ta se formeaza dupa ampliful ala ca stii ca nu ai sa il mai schimbi in curand.
Dar ce faci cand ai 2 boxe de calitate+amplif China, cum suna?
Sau 2 boxe China si un amplif de calitate? Cum va suna?

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 8:07 am 
Neconectat
User

sunt in totalitate de acord cu scarface
Va explic eu cum suna excelent T amp 2400 pe medii si inalte, folosesc crossover tot de la thomann si cine pune la indoiala gustul meu pentru aceste frecvente il invit la un test.
Nu m-am obisnuit eu cu Behringer pur si simplu suna bine .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 9:57 am 
Neconectat
User

mariusspuneceva scrie:
sunt in totalitate de acord cu scarface
Va explic eu cum suna excelent T amp 2400 pe medii si inalte, folosesc crossover tot de la thomann si cine pune la indoiala gustul meu pentru aceste frecvente il invit la un test.
Nu m-am obisnuit eu cu Behringer pur si simplu suna bine .

scuze dar nu ma lasa inima sa nu spun si eu cate ceva. Ai facut vreo data sunetul (ca sunetist) la vreo trupa live ? Sau ai cantat la vreun instrument? Ai folosit cel putin 10-20 tipuri de boxe,amplifuri,mixere,compresoare,gate-uri,efecte,microfoane etc ? Ai stat in ploaie,frig,soare,vant ,pe drumuri dintrun oras in altu' ?
Cati artisti ,trupe ai sonorizat live? Dece un amplif poate costa 5000 euro si altul de aceasi putere costa 300 ? E vreo mare diferenta intre ele ca sunet?
Daca nu e mare diferenta dece nu canta toata lumea pe bery,t amp,china etc ?
te rog sa ne raspunzi ca sa stim si noi cui sa-i cerem sfaturi cand vrem sa investim in scule.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 11:55 am 
Neconectat
User

eu nu , dar sunt alti oameni care au facut si fac treaba asta si folosesc compresoare Behringer ,
Omu care a intrebat de filtre nu cred ca face asta , daca ar fi sonorizat asa ceva nu mai intreba de filtre pasive etc.
vorbind despre trupe live etc nu am sonorizat si nici nu ma pasioneaza asta deocamdata ... deja suntem offtopic si nu voi mai posta nimic pe tema asta in acest topic

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 26, 2010 8:41 pm 
Neconectat
User

Dickinson scrie:
Ai folosit cel putin 10-20 tipuri de boxe

Toate odata nu cred ca a folosit nimeni, niciodata. Pe rand cred ca sunt cativa, dar si aia putini. Modele diferite sunt multi care au folosit, dar tipuri nu.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2