The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 9:57 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Incendiu in club azi noapte!
MesajScris: Dum Noi 01, 2015 9:27 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

In urmatoarele luni o sa ii umple de controale pe toti ce care au cluburi si o sa faca un mare rahat. Nimic nu o sa se schimbe, legislatia trebuie resetata. Totul trebuie scris de la zero.

O sa mai adauge inca vreo cateva legi la fel de cretine si imposibil de respectat ca si celelalte existente, dar nu-i stres, ca la noi asa se rezolva treburile, cu inca o tona de hartoage.

Si la mine au venit de la ISU ultima data sa ma frece cu nu stiu ce rahat de carnet rosu pentru angajati. Dupa ce am obtinut acel carnetel rosu, probabil angajatii mei au devenit instantaneu ignifugi.

Tara de rahat cu legislatie de rahat scrisa de idioti :(

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 3:20 am 
Neconectat
User

Poftim articol scris de idioti...
Am fost prezent la eveniment in amandoua seri si nu stiu ce legatura ar putea avea cu ce s-a intamplat cu Colectiv. Nu au fost artificii, nu s-a jucat nimeni cu focul...
Daca stai sa speculezi asa...orice poate sa ia foc, orice bar, club, birou, wc...cusca de caine... Ce faci, stai sa le confisti la toti brichetele la intrare, facem absurditati dinastea acum? Lumea o ia razna rau si sunt controlati toti ca niste oite, sau mi se pare mie?
http://www.oradesibiu.ro/2015/11/02/vid ... arte-usor/

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 9:38 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Articol de rahat scris de "jurnalisti" care nici nu si-au terminat liceul. Asa este si la noi, sciu articole cu picioarele. Doar, doar or mai scoate un ban.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 12:54 pm 
Neconectat
User

La alte niveluri ..sunt interese mari ..vor sa închidă câteva unitati in buc care merg bine ..sa facă loc la altele
Nu ati văzut la o televiziune de casa a actualei puteri ce a zis un asa zis membru de la un ong?
Cluburile (dar toate) sunt corupte ..generatoare de prostitutie ..dealeri de tot felul etc
A dat cu rahat in toti !
Asa cum se face la noi ..de dragul ratingului
Daca tot au prezenta documente de la ORC de ce nu au zis si de contractul cu firma executanta ..sa arate negru pe alb ..când si cum a informat beneficiarul sau detinatorul de club de riscurile punerii pe tavan a buretelui de dormeza si a lemnului de brad ,combinate amândouă sunt benzina curata

Ultima oară modificat de marius popovici pe Lun Noi 02, 2015 1:05 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 12:59 pm 
Neconectat
User

Apropo de articolul din Sibiu..am organizat si eu 3eveninente cu dj .unii din acea lista ..si toti participantii la un asemenea eveniment au fost surprinzatori de liniștiți.
Dar ..asa este la noi ..ziariștii morti de foame dau si ei un articol la tipar ...sa si mai ia o shaorma (cu de toate).

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 3:19 pm 
Neconectat
User

Apropo controalele au început..eu fiind din rm valcea

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 4:13 pm 
Neconectat
User

La fel si in botosani ,au inceput controale peste controale.Sunt 2 magazine mari in botosani ,dedeman si practiker ,pot spune ca a 2-a zi dupa incediu numai era un extintor .Problema eu zic ca este clara ,cine a pus buretele ala a facut o bomba care urma sa arda. Numai conteaza cine l -a pus cine raspunde cu subsemnatu ,inconstientu ala trebuie sa raspunda .Eu unu cum am putut sa nu montez echipamente care stiam ca o sa stea in ploaie ?,la o terasa .Si aici ma refer la tot ,amplif,boxe ,lumini ,etc.Am refuzat pur si simplu.Am montat amplificatoarele in interior ,cabluri bune ,mufe ingropate in silicon si orcum instalatia toata avea 1 kw.Deci se poate lucra omeneste,orce patron normal la cap caruia ii zic ,bre omule iti i-a foc cosmelia si de la o tigara cu buretele ala ,iti zice din prima ,ma cac pe sunetu tau si pe tot.Sa sune cum o fi.

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 4:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca tineretul din ziua de astazi, si nu numai, ar fi informati prin scoli, pe la serviciu, prin media, despre ce si cum se pot intimpla, poate situatia era alta.

Iata un caz tras la indigo, intimplat in Februarie 2003 in SUA, exact identic, un caz in care fumul negru a iesit odata cu cei ce au ajuns la iesirea locatiei, deci iata cit de repede se propaga un incendiu in locuri unde materialele inflamabile, buretii de antifonare, si toate alea, sint deja imbicsite cu fumul de tigare, gudron, si alte porcarii:

Poate asa afla si ceilalti cum se poate produce o nenorocire... Daca dintre cei ce au fost in acea seara in club, macar citiva ar fi vazut acest filmulet inainte, poate nu mai stateau sa faca poze pentru FB, si filmari, si ieseau din timp...

Poate nu toti, dar oricum, mureau probabil mai putini.

S-au pierdut secunde pretioase sa se uite pe tavan cum incepe sa ia foc (oare se asteptau la sprinklere montate in tavan?) si chiar de ar fi fost, tot nu se merita riscul, orice secunda in cazuri de gen, poate face diferenta intre VIATA si MOARTE...

Echipamentele (sunet si lumini, nu stiu daca in totalitate) au fost ale unui coleg de forum de-al nostru, daca vrea el sa isi faca prezenta, e ok, eu nu ma bag, el nu a avut si nu are nicio vina in cele intimplate, chiar mi-a spus telefonic a doua zi ca s-a certat cu cei de la pirotehnice, inainte de event.

Odihniti-va in pace cei care nu mai sinteti...

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 6:40 pm 
Neconectat
User

ideea este ca in tara asta totul este de cacat
a inceput vanatoarea de vrajitoare
dar ce se intampla ,se intampla cu acordul nostru tacit ,noi nu suntem in stare sa ne mobilizam ,sa ne canalizam energiile ptr a schimba ceva ,,nu stiu de ce ,,probabil capra vecinului este de vina
vina este in totalitate a celui care a acceptat sa puna o porcarie pe tavanul clubului ,,si apoi a pus si lemn ,rasinos ,,asa ca sa fie bomba direct ,,,napalm,,,
repet ,daca ereu sprinklere nu era nici o prb, din acelea cu dipersie catre tavan ,un caroiaj de teava neagra de 1,5 toli racordat la retea ,,chiar daca nu aveau hidrant de debit mare in incapere macar la reteaua normala de apa ,,,totul ar fii fost doar o baie.
acum din pacate numarul deceselor va creste sigur ,ptr ca leziunile prin arsura sunt greu de reparat ,iar ce trece de 30% pune corpul in dificultate ,practic se instaleaza septicemia rapid
din cei raniti ,,o sa vedeti ca se va dubla din pacate numarul de victime .....

eu de ex ma lovesc tot timpul de dobitoci de acest gen
ma lupt sa gasesc lucrari ,sa fac oferte clare si concrete ,cu deviz cu calculatie ,cu inginer platit sa poti face o treaba clara reala si concreta ,cu taxe incluse ,atentie cu cheltuieli directe si indirecte de max 5% si profit 3-8%,si vine cate un dobitoc si da pret cu 30-40% mai jos
materiale furate cu provenienta dubioasa ,munca la negru ,tva tras pe gard ,,iar beneficiarul este incantat de reducere
ies lucrari de cacat ,indoielnice ,care uite unde duc ,,sunt sigur ca acel laba trista care a pus buretele de dormeza si lemnul ,,habar nu are de psi,l a interesat rapid 2-3 shaorme ,,si uite ce a iesit ,nu cred ca a informat scris de riscurile folosirii a buretelui de dormeza ( personal am facut o izolatie fonica intr un spatiu ,,si fara sa mi bat capul am pus direct vata bazaltica 100 mm si dorm linistit ,rezultat mai mult decat multumitor si costuri super rezonabile ptr beneficiar + bonus termic)
iar efectele pirotehnice si petardele ,,ma repet ,,ar trebuii interzise prin lege de tot in spatiile inchise .
singura vina a propietarilor de club este ca nu au gandit sa lase usile deschise cele de urgenta
acum ma pun si in pielea lor ,,nici o secunda nu s au gandit ca putea iesii asa ceva ,,nu este chiar simplu sa aduni 500 de clienti ,sunet ,lumini,dj ,impresari ,chirii ,angajati ,,taxe ,spagi (le dai ptr ca esti obligat de sistem ),anumite legi nu ai cum sa le respecti ,,vii clar cu bani de acasa (credeti ma stiu ce vb ,,sunt vaccinat),
eu personal nu ma ocup de muzica in mod direct ,,mai mult hoby ,,dar sa vedeti in constructii ,,ce va fii la primul cutremur ,, daca un amarat de club ,,a creat asemenea eveniment ,,sa vedeti niste blocuri ,cum vor cadea exact ca si un domino ,,,,si multe malluri care nu au nici un fel de respectare de disciplina in constructii.
de ce credeti ca se darama autostrada sibiu orastie ? unii au facut studiul geo tehnic din birou ,,,

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2015 10:44 pm 
Neconectat
User

au facut testul ...
http://spynews.ro/actualitate/experimen ... 84301.html

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2015 2:43 pm 
Neconectat
User

Da...tare asta cu testul!
Un individ da foc la un burete ...tare test! In direct ! Mă simt exact ca la televiziunea ..cu bine inchisa ,,a lui Dan Diaconescu ..
Daca era destep trebuia sa l faca înainte de nenorocire ...acum ce ? Ce poate demonstra ? Sau ce mai poate face ? Decât sa pună benzină in cap unora ..
Asa este la noi ...dupa război ..apar ca ciupercile ...analisti ...hmm gânditori....si tot felul de specii
Foarte grav ..este ca sunt o grămadă care se uita in gura lor....
Mai mult ca sigur ....ca prin resturile arse ..se afla si cine credeti.....Elodia!

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2015 2:46 pm 
Neconectat
User

Studiind un pic istoria ..se constata ca orice rau ..nenorocire.. are si o parte impropriu zis buna ...

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2015 11:10 pm 
Neconectat
User

Dupa cum va spuneam ..a început vânătoarea de vrăjitoare în forta
Piedone si cu Ponta..vinovati!
...........

Sus

MesajScris: Joi Noi 05, 2015 3:08 am 
Neconectat
User

Vina principala sau prostia principala care ar fi anulat toate celelalte prostii daca era rezolvata e ca nu aveau nici un exctinctor nici macar o galeata cu apa daca arunca cineva pe foc cand a inceput si il stingea nu cred ca era greu de stins fiind mic dar nu au avut , scuipa naiba cineva morti lui de foc au murit ca fraierii acolo RIP . Clubul era slabut din punct de vedere al sistemului de sunet/lumini ca toate cluburile din Romania de altfel dar fiind toate in spatii inchise probabil ca nici nu e nevoie de mai mult .

Sus

MesajScris: Joi Noi 05, 2015 8:14 am 
Neconectat
User

Acum ca a plecat ponta cu tot guvernul ..e bine ..am scăpat de probleme ..de mentalitati ..etc
Este totul ok ..creste euro ...creste economia ..bani mai multi pe piață..ce sa mai o adevărată nebunie
Sa vedeți acum minuni..pe care le va face Johannis...pffffff.
Te pomenești ca ii repara si pe cei din spitale ..asta asa de antrenament ..
Ne meritam soarta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 41 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2