ideea este ca in tara asta totul este de cacat a inceput vanatoarea de vrajitoare dar ce se intampla ,se intampla cu acordul nostru tacit ,noi nu suntem in stare sa ne mobilizam ,sa ne canalizam energiile ptr a schimba ceva ,,nu stiu de ce ,,probabil capra vecinului este de vina vina este in totalitate a celui care a acceptat sa puna o porcarie pe tavanul clubului ,,si apoi a pus si lemn ,rasinos ,,asa ca sa fie bomba direct ,,,napalm,,, repet ,daca ereu sprinklere nu era nici o prb, din acelea cu dipersie catre tavan ,un caroiaj de teava neagra de 1,5 toli racordat la retea ,,chiar daca nu aveau hidrant de debit mare in incapere macar la reteaua normala de apa ,,,totul ar fii fost doar o baie. acum din pacate numarul deceselor va creste sigur ,ptr ca leziunile prin arsura sunt greu de reparat ,iar ce trece de 30% pune corpul in dificultate ,practic se instaleaza septicemia rapid din cei raniti ,,o sa vedeti ca se va dubla din pacate numarul de victime .....
eu de ex ma lovesc tot timpul de dobitoci de acest gen ma lupt sa gasesc lucrari ,sa fac oferte clare si concrete ,cu deviz cu calculatie ,cu inginer platit sa poti face o treaba clara reala si concreta ,cu taxe incluse ,atentie cu cheltuieli directe si indirecte de max 5% si profit 3-8%,si vine cate un dobitoc si da pret cu 30-40% mai jos materiale furate cu provenienta dubioasa ,munca la negru ,tva tras pe gard ,,iar beneficiarul este incantat de reducere ies lucrari de cacat ,indoielnice ,care uite unde duc ,,sunt sigur ca acel laba trista care a pus buretele de dormeza si lemnul ,,habar nu are de psi,l a interesat rapid 2-3 shaorme ,,si uite ce a iesit ,nu cred ca a informat scris de riscurile folosirii a buretelui de dormeza ( personal am facut o izolatie fonica intr un spatiu ,,si fara sa mi bat capul am pus direct vata bazaltica 100 mm si dorm linistit ,rezultat mai mult decat multumitor si costuri super rezonabile ptr beneficiar + bonus termic) iar efectele pirotehnice si petardele ,,ma repet ,,ar trebuii interzise prin lege de tot in spatiile inchise . singura vina a propietarilor de club este ca nu au gandit sa lase usile deschise cele de urgenta acum ma pun si in pielea lor ,,nici o secunda nu s au gandit ca putea iesii asa ceva ,,nu este chiar simplu sa aduni 500 de clienti ,sunet ,lumini,dj ,impresari ,chirii ,angajati ,,taxe ,spagi (le dai ptr ca esti obligat de sistem ),anumite legi nu ai cum sa le respecti ,,vii clar cu bani de acasa (credeti ma stiu ce vb ,,sunt vaccinat), eu personal nu ma ocup de muzica in mod direct ,,mai mult hoby ,,dar sa vedeti in constructii ,,ce va fii la primul cutremur ,, daca un amarat de club ,,a creat asemenea eveniment ,,sa vedeti niste blocuri ,cum vor cadea exact ca si un domino ,,,,si multe malluri care nu au nici un fel de respectare de disciplina in constructii. de ce credeti ca se darama autostrada sibiu orastie ? unii au facut studiul geo tehnic din birou ,,,
|