The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 8:24 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Recomandare amplificator
MesajScris: Sâm Apr 14, 2012 6:55 pm 
Neconectat
User

Comparatia nu s-a facut in incinta bassreflex, ci in incinte ultra hog.
Eu inteleg ca incerci sa iti lauzi marfa, e si normal din moment ce esti distribuitor dar hai totusi sa nu incepem sa dam cu rahat in alte firme, unele chiar cu renume.
Si daca ar avea doar 93 de decibeli (ceea ce nu cred), focalul a fost amplificat cu putere aproape dubla si totusi nu ajungea la sensibilitatea celui profi.

Sus

MesajScris: Sâm Apr 14, 2012 7:07 pm 
Neconectat
User

Ma gandesc ca si puterea este mai mica decat cea declarata de producator, consideri ca as obtine rezultate mai bune daca as schimba difuzorul cu un SN18ELF? Sau daca as mai face un subwoofer cu SN18ELF, si sa le folosesc pe amandoua, ar fi diferenta intre ele, nu? s-ar auzi diferit?

Sus

MesajScris: Sâm Apr 14, 2012 7:44 pm 
Neconectat
User

Baga acolo macar 800-1000W in el si dupa aia fa-ti o parere .... este mai buna decat parerea altora :wink:

Sus

MesajScris: Dum Apr 15, 2012 1:52 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Denis Vintan scrie:
Comparatia nu s-a facut in incinta bassreflex, ci in incinte ultra hog.
Eu inteleg ca incerci sa iti lauzi marfa, e si normal din moment ce esti distribuitor dar hai totusi sa nu incepem sa dam cu rahat in alte firme, unele chiar cu renume.
Si daca ar avea doar 93 de decibeli (ceea ce nu cred), focalul a fost amplificat cu putere aproape dubla si totusi nu ajungea la sensibilitatea celui profi.

scuza-ma ca te intreb dar esti tampit sau doar te faci?

eu ti-am adus dovezi calculate si explicate in detaliu si tu tot pe mine ma acuzi ca sunt partinitor?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Apr 15, 2012 4:08 pm 
Neconectat
User

Ma asteptam la ceva mai inteligent decat o jugnire.
Nu mi-ai demonstrat nimic. Ai spus ca acel difuzor are 88db intr-o incinta bassreflex de 120 de litri. Incinta bassreflex nu are nici o treaba aici. In specificatiile acelui difuzor este dat spl-ul in conditiile in care a fost masurat intr-o camera anecoica la o putere de 2,83v.
Dar ca sa vedem cum sta treaba pe bune te invit sa facem un test 1 la 1 cu un difuzor care consideri tu ca are 99db. Eu zic ca asta ar fi cea mai simpla (si placuta) metoda de a rezolva aceasta dilema.

Sus

MesajScris: Dum Apr 15, 2012 6:31 pm 
Neconectat
User

Cred ca in curand pica un Ban(nu ma refer la moneda).

Difuzorul ala focal are 93db in fisa tehnica.O valoare mai mult decat onorabila pentru un difuzor auto,unde majoritatea au 86-88 db sensibilitate reala.
Am auzit si eu difuzorul ala o data si suna foarte bine.Dar nu vad de ce comparam subwoofere auto cu difuzoare profesionale.Am auzit si r.stifturi dinalea.Sunt peste tehnologiile albastre.
Dar tot ce vine din china de forma asta e de fapt concurenta neloiala.Adica o firma oricare ar fi ea(jbl,p.audio,beyma,eminence etc.) proiecteaza un difuzor si cheltuie o tona de bani pentru asta.Apoi trebuie sa si amortizeze costurile de proiectare si sa zicem vinde difuzorul cu 200euro,de unde 40 euro e pentru proiectare.

Vine chinezu,ia un difuzor si il copiaza mai bine sau mai prost,si nu mai tre sa proiecteze nimic si vinde un difuzor care e comparabil sau nu (in functie de cat sau chinuit sa il copieze) la aprox 100 euro.
Pe cine sa dai in judecata cand statu chinez incurajeaza aceste practici aproape in mod direct.

De aceea e lumea de pe forum revoltata pe chinezi.Daca ar proiecta ei de la zero(sunt sigur ca pot) si ar face concurenta loiala,cu cred ca ar mai avea cineva ceva de obiectat.

Sus

MesajScris: Dum Apr 15, 2012 7:42 pm 
Neconectat

Concurenta dintre pietroaiele chinezilor si produsele profesionale este numai in capul unora care nu au nici o legatura cu domeniul pro dar le place sa discute in contradictoriu avand impresia ca astfel le creste "valoarea".

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Lun Apr 16, 2012 12:58 pm 
Neconectat
User

Mircea, tin minte ca in urma cu ceva vreme DNA era in cautare de un difuzor d`asta de la R A D I A N

ce s-a mai intamplat? a gasit? a cumparat? a testat? care sunt rezultatele testelor?

Sus

MesajScris: Lun Apr 16, 2012 4:38 pm 
Concurenta dintre pietroaiele chinezilor si produsele profesionale este numai in capul unora care nu au nici o legatura cu domeniul pro dar le place sa discute in contradictoriu avand impresia ca astfel le creste "valoarea".

Stiu ca si Paudio sunt chinezesti!China-Thailanda-japonia-corea=mancatori de orez :?:
In ziua de azi 70% din piata sunt chinezarii.

Sus

MesajScris: Lun Apr 16, 2012 10:16 pm 
Neconectat
User

Milos Lucian scrie:
Dar tot ce vine din china de forma asta e de fapt concurenta neloiala.Adica o firma oricare ar fi ea(jbl,p.audio,beyma,eminence etc.) proiecteaza un difuzor si cheltuie o tona de bani pentru asta.Apoi trebuie sa si amortizeze costurile de proiectare si sa zicem vinde difuzorul cu 200euro,de unde 40 euro e pentru proiectare.

Vine chinezu,ia un difuzor si il copiaza mai bine sau mai prost,si nu mai tre sa proiecteze nimic si vinde un difuzor care e comparabil sau nu (in functie de cat sau chinuit sa il copieze) la aprox 100 euro.
Pe cine sa dai in judecata cand statu chinez incurajeaza aceste practici aproape in mod direct.

De aceea e lumea de pe forum revoltata pe chinezi.Daca ar proiecta ei de la zero(sunt sigur ca pot) si ar face concurenta loiala,cu cred ca ar mai avea cineva ceva de obiectat.

Aici sunt de acord cu tine, DAR ... nu inteleg de ce ar trebui sa ne pese noua de asta. E strict problema producatorilor. Pe noi ne intereseaza sa gasim produsul de care avem nevoie la un pret cat mai bun si atat. Concurenta asta (loiala sau nu) pentru noi ca si cumparatori nu face decat sa ne ajute. Vom gasi produse mai de calitate la preturi mai accesibile

Sus

MesajScris: Lun Apr 16, 2012 10:59 pm 
Neconectat
User

Ai si tu dreptate,pe noi ca si cumparatori nu ne intereseaza,dar suntem pe forumul unui distribuitor si atunci exista un conflict de interese.

In alta ordine de idei,daca pe noi nu ne intereseaza si cumparam copii chinezesti,in cele din urma exista riscul ca producatori mari sa intre in faliment.Si atunci sunt curios ce mai copiaza chinezii.
Practic cumparand produse contrafacute,pentru o economie de cateva zeci-sute euro(in cazul in care nu se defecteaza chinezaria si se duce economia la dracu) incurajam practica chinezilor si obligam marile firme ori sa dea faliment ori sa scada calitatea produselor ca sa poata concura.
Si in final pe termen lung tot noi utilizatorii finali avem de suferit.

Sus

MesajScris: Mar Apr 17, 2012 11:18 am 
Neconectat

Grigoriu_Raducu scrie:

Stiu ca si Paudio sunt chinezesti!China-Thailanda-japonia-corea=mancatori de orez :?:
In ziua de azi 70% din piata sunt chinezarii.

Iti sugerez sa iei o carte de geografie, e ca si cum ai spune ca Romania este in Africa

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Apr 17, 2012 11:20 am 
Neconectat

Adi Lazar scrie:
Mircea, tin minte ca in urma cu ceva vreme DNA era in cautare de un difuzor d`asta de la R A D I A N

ce s-a mai intamplat? a gasit? a cumparat? a testat? care sunt rezultatele testelor?

:wink:

incurajez pe toata lumea sa cumpere difuzoarele acelea

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Apr 17, 2012 4:57 pm 
Neconectat
User

nu mai este de unde pt ca stocul a fost lichidat

totusi .... raspunsurile la intrebarile mele exista? sau .... ramane totul asa.....

intreb asa la mod general
nu vand asa ceva
nu folosesc asa ceva
nu folosesc nici Paudio sau Selenium

Sus

MesajScris: Mar Apr 17, 2012 5:50 pm 
Neconectat

da, avem un astfel de difuzor si o sa-l scoatem la lumina la prima sesiune de demonstratii si cursuri pe care dorim sa o organizam in aceasta vara. Cu cat mai multi martori , cu atat mai bine.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 30 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2