dj.martafos scrie:
cred ca glumiti ca incercati sa comparati p-audio la calitate cu sistemele bose...
nu uitati ca in bose e investita tehnologie ce a fost dezvoltata de un laborator nu de mancatori de orez....nu degeaba aud zornaieli de orez prin difurile p-audio
Cred că ne jigneşti când încerci să compari Bose, o firmă de "life style", cu cel mai mare fabricant de difuzoare profesionale din lume.
În acest domeniu, în care noi ne mişcăm, Bose nu există.
Faptul că povesteşti de "investiţii în tehnologie" îmi arată că dumneata nu ştii de fapt ce se află prin boxele Bose şi povesteşti din aburelile de marketing cu care arabul ( patronul ) Bose îşi prosteşte clientela. Chiair mă simt jignit de o asemenea comparaţie.
Dacă ai fi spus ceva de Clair I5, poate că era de discutat, dar să îmi spui de nişte tipi care au umplut lumea de troace, scuze, pe mine mă deranjează.
Ok, hai să fim şi constuctivi.
Singurele chestii ce ar intra în domeniul pro de care noi ne ocupăm ar fi acestea boxe:
http://pro.bose.com/ProController?url=/ ... /index.jsp
Eşti amabil să ne spui care dintre aceste produse ar putea concura cu boxele PA făcute în România ? De exemplu ?
Când mă refer la "a concura" mă refer inclusiv la aspect, nu numai la design.
Pentru toţi ceilalţi forumişti. Vedeţi de ce nu ne iubeşte lumea ?
Pare o insolenţă să spui că produsele tale sunt mai bune, mai tari decât ale nu ştiu cărui ciumplac de prin Emirate, Italia, ori dracu în prasnic, nu ?
Conform "mentalităţii publice", ar trebui să ne plecăm smeriţi şi umili în faţa unor produse de doi bani, doar pentru pe acestea sunt puse nişte etichete.
Ei bine, să aştepte mult şi bine cei care gândesc aşa.
Mă aplec smerit, umil, fără nicio problemă, în faţa unor produse (brand-uri ) cu adevărat inginerite, la care ţipă geniul designerilor, dar să fac chestia asta în faţa unui banal şi ordinar bass reflex, a unei făcături învelite în poleiala scriiturii unor vânzători de detergenţi ?
No way, man, no way.
Eu detest firma Bose pentru stilul jegos în care se comportă pe piaţă.
Sunt cei mai mari hoţi de pe pământ în materie de "proiectare". Fură în cel mai oridinar şi nesimţit mod imaginabil. behringer sunt doar nişte palizi imitatori, faţă de ei. Cel puţin, măcar behringer nu are pretenţia să îşi breveteze furăciunile şi să susţină că ei au inventat gaura de la bass reflex.
Ca să nu vorbim vorbe, Bose se bate cu cărămida în piept că ei au inventat band pass-ul de ordin 6. O simplă căutare pe net, în zona vintage, va scoate la iveală sute de incinte band pass 6, făcute înbainte ca Bose să "breveteze" invenţia.