The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 09, 2025 12:05 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recomandare casti
MesajScris: Lun Ian 25, 2010 10:18 pm 
Neconectat
User

Va rog sa imi recomandati o pereche de casti. Vor fi utilizate la sonorizari deci ar trebui sa faca fata la spl-ul de la o nunta, botez. Ca si calitate a sunetului nu trebuie sa fie extraordinare fiindca vor fi folosite doar pentru a asculta urmatoarea melodie care o pun (ca sa fac mai bine trecerile), si eventual daca vine vreun invitat care vrea ceva melodie dar "nu stie exact daca e aia", sa am la ce sa ii dau sa o asculte.

Deci cam astea sunt cerintele. Va rog sa imi recomandati ceva cu care sa pot face chestiile astea si sa coste cat mai putin. Ma gandeam la modelele astea:
http://www.senia.ro/index.php/produs/de ... o-DJ/16176

http://www.senia.ro/index.php/produs/de ... o-DJ/16177

Voi ce parere aveti? Eventual alte recomandari...

ps: se merita diferenta de bani intre hpx2000 si hpx4000? Ma rog diferenta de bani nu e asa mare daca se aud mai bine hpx4000, dar in poze mi se par cam urate hpx4000...hpx2000 arata mult mai bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 26, 2010 2:19 am 
Neconectat
User

tot cam acelasi pret mi-am luat eu astea: http://www.thomann.de/de/the_tbone_tdj1000.htm
sunt foarte multumit de cum suna relativ la ce pret au, claritate mi se pare foarte ok...acuma alegerea e ata :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 26, 2010 2:54 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

In opinia mea BEHRINGER HPX4000 sunt ceva mai bune. :roll: Vezi ca mai sunt de la Pioneer niste casti Dj ceva mai ieftine cu, care iti poti face treaba foarte bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 26, 2010 2:37 pm 
Neconectat
User

cauta akg k81dj...nu o sa iti para rau...costa cam 180-190 ron...au dimensiuni rezonabile si se aud FOARTE BINE...am achizitionat eu recent o pereche si nu imi pare rau :) fidelitatea sunetului se apropie de sennenheiser hd-25 (versiunea mica) doar ca puterea de iesire este mai mica

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 26, 2010 2:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu utilizez HPX2000. Pentru nunti sunt Ok.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 26, 2010 3:15 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

si eu am HPX2000, au aspect placut, insa nu is de nota 10 la confort si nu prea au bass. Doar pentru sa asculti o melodie inainte sa o pui, sunt ok, dar nu sunt foarte comode de purtat toata noaptea. Bine ca aici conteaza si fizionomia fiecaruia.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 1:36 am 
Neconectat
User

Gratzi scrie:
cauta akg k81dj...nu o sa iti para rau...costa cam 180-190 ron...au dimensiuni rezonabile si se aud FOARTE BINE...am achizitionat eu recent o pereche si nu imi pare rau :) fidelitatea sunetului se apropie de sennenheiser hd-25 (versiunea mica) doar ca puterea de iesire este mai mica

Ai facut vreo comparatie directa cu hd25? ASTEA

Oricum foarte interesante castile propuse de tine. http://www.akg.com/site/products/powers ... specs.html In cele din urma vroiam sa le comand de pe Thomann impreuna cu alte jucarii dar am fost nevoit sa imi aman comanda. (apropo tu de unde le-ai luat cu 190 ron?) Ce nu imi place la ele e ca nu prea au aspect pro (mai ales headband-ul cu partea metalica care se vede sus) si nu par foarte rezistente (mecanic). Tu ce parere ai referitor la rezistenta mecanica?

Izoleaza bine zgomotul ambiental? Am vazut ca vrei sa iti faci amplificare la ele. Nu e suficient spl-ul de 115db daca le conectezi direct la placa de sunet? Si eu tot asa as vrea sa le folosesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 16, 2010 9:11 am 
Neconectat
User

hd 205/215...super ok si costa pana in 250 ron;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 16, 2010 1:41 pm 
Neconectat
User

da....am facut comparatie directa cu hd25...un fel de back 2 back sa spun asa...singurele diferente simtibile la hd25 sunt puterea mai mare si urcatul mai mult in frecventa...si bass-ul pe la 40-50 hz(urechiometric) este usor mai accentuat fata de akg k-81...nu foate mult...doar putin...

akg k-81 izoleaza foarte bine zgomotele ambientale..eu sunt foarte multumit de ele...nu le dau pe nimic :)

in legatura cu rezistenta mecanica...nu le-am testat sa dau cu ele de pereti sau chestii de genu....nu am nevoie de astfel de teste pentru ca le folosesc doar eu si nu fac chestii de genu cu ele....singurul lucru care nu imi place la ele este firul foarte subtire si firav...dar probabil o sa il schimb cand expira garantia..

am gasit la un magazin in arad la 190 ron (1 900 000 lei vechi)

nu imi ajunge puterea care o da laptop-ul pentru ca este foarte mica...dar cred ca am gasit solutia...caut boxe pe usb care sa aibe iesire pe casti si am rezolvat treaba :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 19, 2010 9:52 pm 
Neconectat
User

In ideea ca as lua AKG k81DJ am amanat putin cumpararea, fiindca as prefera sa le iau de pe Thomann aceste casti. Comanda pe Thomann trebuie sa o fac la inceputul lui Martie cand ajunge ceva lumina.

Deci pana atunci as vrea sa va cer si parerea voastra. Care ziceti ca sunt mai bune dintre cele 2 (lasand pretul la o parte): Sennheiser HD205 sau AKG K81DJ? Nu exista nimeni care sa le fi ascultat pe amandoua? HD205 a ascultat multa lume, dar K81DJ nu a mai ascultat nimeni in afara de Gratzi?

Uite niste comparatii de la un site din afara + poze cu ele din diferite unghiuri inclusiv pe manechin:

HD205 http://www.headphone.com/headphones/sen ... hd-205.php (dati la tabb-ul "What we think")

K81DJ http://www.headphone.com/headphones/akg-k-81-dj.php

Un clasament al siteului in care se afla si cele 2 casti http://www.headphone.com/selection-guid ... studio.php

Acuma nu stiu cat pot sa ma iau dupa ce scrie acolo, poate au si ei diverse interese. :lol: Mai ales ca pe siteul lor K81DJ sunt vandute la un pret aberant

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 20, 2010 4:51 pm 
Neconectat
User

uitate si la grafice sa vezi :) akg'u izoleaza mai bine ca sennheiser, dar sennheiser are bass mai puternic

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 20, 2010 6:16 pm 
Neconectat
User

lasa graficele gratzi tata, pune mana pe ele si asculta si vezi ce pot...
un grafic nu iti serveste totul pe tava....
akgurile par mai de impresie, insa sunt sigur ca abia cand o sa le pui una langa alta o sa vezi ce si cum...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 21, 2010 6:45 pm 
Neconectat
User

eu recomand akg (parere proprie)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 1:06 am 
Neconectat
User

light_man iti plac mai mult cum arata AKG decat Sennheiser?

Restu ce parere aveti referitor la astea 2 casti?

PS: cei care aveti HPX de la Berry, sunt curios daca voi le puteti folosi direct in placa de sunet la sonorizari? Au suficient spl in acest fel? Si ce placi de sunet aveti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 22, 2010 8:28 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Sebi scrie:
light_man iti plac mai mult cum arata AKG decat Sennheiser?

Restu ce parere aveti referitor la astea 2 casti?

PS: cei care aveti HPX de la Berry, sunt curios daca voi le puteti folosi direct in placa de sunet la sonorizari? Au suficient spl in acest fel? Si ce placi de sunet aveti?

nu am folosit niciodata la sonorizari iesirea de pe placa de sunet pt casti... castile le aveam pe mixer. Acasa am mai pus direct in placa de sunet si au SPL sadisfacator.

***Stefanev***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2