Buna ziua si salutare tuturor. Am si eu niste intrebari legate de amplificatorul Renkforce HVA 9080. L-am luat de curand de la cineva si as vrea sa stiu daca e ceva de capul lui... Mentionez ca am gasit nici o informatie oficiala despre el pe internet ci doar niste specificatii pe cateva site-uri din Germania dar nu stiu cat de adevarate sunt. As ruga pe cineva care se pricepe sa imi spuna , daca isi poate da seama din poze, daca sunt corecte specificatiile gasite si cat de calitativ este amplificatorul. Mentionez ca nu pare nimic schimbat in el si l-am gasit surprinzator de curat in momentul in care l-am desfacut avand in vedere faptul ca ,banuiesc, e fabricat inainte de '89.
Mentionez ca din ce mi-am dat seama sunt cate 6 finali pe fiecare canal dar nu le-am putut face poze deoarece sunt sub radiatoarele de racire.
Specificatiile sunt urmatoarele:
Technische Details : 2 x 270 Watt Sinus ( !!! ) an 8 Ohm
1 x 800 Watt Gebrückt Sinus n 8 Ohm
---- auch 4 Ohm Stabil ! ----
Level pro Kanal regelbar!
Keine Lüfter!
Clipping - LEDs ( signalisiert Überlastspitzen )
Automatische Hitzeschutzschaltung
Schutzschaltung gegen Lautsprecherkurzschluss
Frequenzgang 5 Hz - 100 kHz
Rauschabstand >110 dB
Dämpfung >120
43,7mm x 140mm x 318 mm
13,8 kg !!
Atasez un link cu pozele deoarece nu le-am putut uploada pentru ca se pare ca au rezolutia prea mare
http://imgur.com/a/KZfu7Sper ca nu am postat gresit (sunt nou pe aici) si le multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.