The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iul 14, 2025 11:47 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pareri Amplificator Renkforce HVA 9080
MesajScris: Lun Ian 25, 2016 4:10 pm 
Neconectat
User

Buna ziua si salutare tuturor. Am si eu niste intrebari legate de amplificatorul Renkforce HVA 9080. L-am luat de curand de la cineva si as vrea sa stiu daca e ceva de capul lui... Mentionez ca am gasit nici o informatie oficiala despre el pe internet ci doar niste specificatii pe cateva site-uri din Germania dar nu stiu cat de adevarate sunt. As ruga pe cineva care se pricepe sa imi spuna , daca isi poate da seama din poze, daca sunt corecte specificatiile gasite si cat de calitativ este amplificatorul. Mentionez ca nu pare nimic schimbat in el si l-am gasit surprinzator de curat in momentul in care l-am desfacut avand in vedere faptul ca ,banuiesc, e fabricat inainte de '89.
Mentionez ca din ce mi-am dat seama sunt cate 6 finali pe fiecare canal dar nu le-am putut face poze deoarece sunt sub radiatoarele de racire.
Specificatiile sunt urmatoarele:

Technische Details : 2 x 270 Watt Sinus ( !!! ) an 8 Ohm

1 x 800 Watt Gebrückt Sinus n 8 Ohm

---- auch 4 Ohm Stabil ! ----

Level pro Kanal regelbar!

Keine Lüfter!

Clipping - LEDs ( signalisiert Überlastspitzen )

Automatische Hitzeschutzschaltung

Schutzschaltung gegen Lautsprecherkurzschluss

Frequenzgang 5 Hz - 100 kHz

Rauschabstand >110 dB

Dämpfung >120

43,7mm x 140mm x 318 mm

13,8 kg !!

Atasez un link cu pozele deoarece nu le-am putut uploada pentru ca se pare ca au rezolutia prea mare

http://imgur.com/a/KZfu7

Sper ca nu am postat gresit (sunt nou pe aici) si le multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pareri Amplificator Renkforce HVA 9080
MesajScris: Mar Ian 26, 2016 3:48 pm 
Neconectat
User

Revin...l-am mai gasit pe un alt site dar cu specificatii diferite

http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anze ... 8-172-2110

Poate reuseste sa isi dea seama totusi cineva care ar fi specificatiile corecte... Vreau sa cumpar o pereche de boxe pentru acest amplificator si nu stiu cam ce ar fi ok....

Sus

MesajScris: Mar Ian 26, 2016 4:06 pm 
Neconectat
User

Spasi57 scrie:

Poate reuseste sa isi dea seama totusi cineva care ar fi specificatiile corecte... Vreau sa cumpar o pereche de boxe pentru acest amplificator si nu stiu cam ce ar fi ok....

Astea sant specificatiile corecte. Chiar si pe site-ul din primul post se poate vedea in poza consumul maxim de la retea ( 800W ) => intre 400 si 500W maxim in 8 ohm ( in punte - bridge - mono )

Sus

MesajScris: Mar Ian 26, 2016 5:17 pm 
Neconectat
User

Vazusem si eu cat are consumul la retea dar nu ma pricep suficient de bine incat sa imi dau seama ce putere ar trebui sa aiba in functie de consum.... Sper ca este totusi un amplificator de o calitate cat de cat buna..... Daca imi poti spune parerea ta generala despre el as dori sa o aud. Multumesc oricum pentru raspuns.

Sus

MesajScris: Mar Ian 26, 2016 5:21 pm 
Neconectat
User

Bojin Florian scrie:
Spasi57 scrie:

Astea sant specificatiile corecte. Chiar si pe site-ul din primul post se poate vedea in poza consumul maxim de la retea ( 800W ) => intre 400 si 500W maxim in 8 ohm ( in punte - bridge - mono )

Pe site-ul din primul post sunt pozele facute de mine....

Sus

MesajScris: Vin Ian 29, 2016 12:25 am 
Neconectat
User

Precizez ca pe fiecare radiator are cate 4x Sanken 2SA1215 + 2x toshiba 2sc328

Sus

MesajScris: Sâm Ian 30, 2016 10:06 pm 
Neconectat
User

Detin un amplificator cu o configuratie asemanatoare ( Inkel ma-620 ) si sant foarte multumit de el desi este construit mai spartan decat al tau. Pentru puterea declarata pare un amplificator bine construit si daca ai sa-l folosesti in combinatie cu un egalizaror , nu te va dezamagi.
Un sfat referitor la operarea in limite sigure, este un amplificator fara limitatoare de clipping , asa ca ai grija sa nu vezi clipind prea des ledurile de clipping altfel vei arde, cu siguranta, orice boxe pui pe el.

Sus

MesajScris: Lun Feb 01, 2016 9:53 pm 
Neconectat
User

[quote="Bojin Florian"]Detin un amplificator cu o configuratie asemanatoare ( Inkel ma-620 ) si sant foarte multumit de el desi este construit mai spartan decat al tau. Pentru puterea declarata pare un amplificator bine construit si daca ai sa-l folosesti in combinatie cu un egalizaror , nu te va dezamagi.
Un sfat referitor la operarea in limite sigure, este un amplificator fara limitatoare de clipping , asa ca ai grija sa nu vezi clipind prea des ledurile de clipping altfel vei arde, cu siguranta, orice boxe pui pe el.[/quot

Chiar voiam sa intreb daca necesita un preamplificator sau eq... Ai idee cumva daca se incadreaza in clasa amplificatoarelor hi-fi....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2