The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 15, 2025 12:09 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pareri despre mixerul MIDAS-Venice 160
MesajScris: Dum Feb 22, 2015 9:24 pm 
Neconectat
User

Buna seara dragi prieteni!
Doresc informatii de la cunoscatori despre mixerul MIDAS-VENICE 160.
Ma intereseaza, care este cel adevarat:England sau Germany...am vazut si China modelul F16?
Ce procesor de voce ar fi indicat(simplu si eficient)?
Multumesc, astept raspunsurile voastre.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pareri despre mixerul MIDAS-Venice 160
MesajScris: Dum Feb 22, 2015 9:50 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Midas este acum detinut de Behringer :roll:

depinde cat de vechi este mixerul

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Feb 23, 2015 8:59 am 
Neconectat
User

Multumesc domnule Mircea...nu ma intereseaza BEHRINGHER MIDAS...digital...nici VENICE F16...China.....in mod special ma intereseaza modelul de la MIDAS ....VENICE 160
Clar modelul acesta nu se mai fabrica, dar un mixer MIDAS exploatat in conditi, cred ca dupa 10 ani functioneaza la 99% din capacitatea lui.
Repet ...ma intereseaza, calitatea lui in ceace priveste soundul..canalele daca sunt modulare..cat de usor...greu este de lucrat cu el???
In acela-si timp ma intereseaza daca exista un case special, unde dedesuptul lui sa fie amplasat permanent procesorul de voce?
Multumesc.

Sus

MesajScris: Dum Mar 01, 2015 1:01 am 
Neconectat
User

Daaaa....pot da eu raspunsul ptr. intrebarea mea:
Acest mixer este un produs profy, din toate punctele de vedere..... o calitate a sunetulu desavarsita !
Sincer i-mi pare nespus de rau ca a trecut atat timp...a trebuit sa schimb...sa incerc...bla..bla..bla, sa i-mi pot da seama ca mixerele exisistente pe piata Romaneasca sant de o foarte slaba calitate...cu scuzele de rigoare.
Acest MIDAS VENICE 160, chiar face diferenta ffff semnificativ.
Oare un mixer digital MIDAS....?????
Cred in era digitala...chiar daca i-mi este frica de ea!
Viitorul asta va fii....pasul urmator daca va fii nevoie clar trec la digital,...fara jumatati de masura!
Si la capitolul mixer, clar MIDAS!
Nu vreau sa supar vreun BRAND.....este doar parerea mea!

Sus

MesajScris: Joi Oct 22, 2015 8:37 pm 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
Midas este acum detinut de Behringer :roll:

depinde cat de vechi este mixerul

Cele made in Germany sunt ok? Sau cele englezesti sunt mai bune?

Sus

MesajScris: Vin Oct 23, 2015 7:48 pm 
Neconectat
User

ionica radu scrie:
Acest mixer este un produs profy, din toate punctele de vedere..... o calitate a sunetulu desavarsita !
Sincer i-mi pare nespus de rau ca a trecut atat timp...a trebuit sa schimb...sa incerc...bla..bla..bla, sa i-mi pot da seama ca mixerele exisistente pe piata Romaneasca sant de o foarte slaba calitate...cu scuzele de rigoare.
Viitorul asta va fii....pasul urmator daca va fii nevoie clar trec la digital,...fara jumatati de masura!

Dl. Ionica, am si eu o posibilitate sa iau de la cineva un astfel de mixer, doar ca dupa ce am vazut ca ati tot ridicat in slavi si ati laudat acest mixer la maxim, am vazut ca v-ati luat unul, dar am gasit pe OLX un anunt de-al dvs, dezactivat, cu vanzarea acestui mixer. Vad ca cca o jumatate de an l-ati avut si apoi l-ati dat. Care este cauza si motivul ca dupa 6-7 luni ati scapat de el? Pe RCG forum i-ati propus unui user care vindea un Midas Venice 160, sa-i dati la schimb un Dynacord 3. Acum, in anuntul dezactivat de pe OLX, ati scris ca vindeti Midas-ul sau chiar ca faceti schimb cu Dyna3....adica ati fi ajuns exact de unde ati plecat. Nu inteleg de ce atata lauda ca mai apoi sa scapati de el, destul de repede.
http://olx.ro/oferta/vand-mixer-midas-v ... 4rqMU.html

Sus

MesajScris: Sâm Oct 24, 2015 4:07 am 
Oancea Catalin scrie:
ionica radu scrie:

Dl. Ionica, am si eu o posibilitate sa iau de la cineva un astfel de mixer, doar ca dupa ce am vazut ca ati tot ridicat in slavi si ati laudat acest mixer la maxim, am vazut ca v-ati luat unul, dar am gasit pe OLX un anunt de-al dvs, dezactivat, cu vanzarea acestui mixer. Vad ca cca o jumatate de an l-ati avut si apoi l-ati dat. Care este cauza si motivul ca dupa 6-7 luni ati scapat de el? Pe RCG forum i-ati propus unui user care vindea un Midas Venice 160, sa-i dati la schimb un Dynacord 3. Acum, in anuntul dezactivat de pe OLX, ati scris ca vindeti Midas-ul sau chiar ca faceti schimb cu Dyna3....adica ati fi ajuns exact de unde ati plecat. Nu inteleg de ce atata lauda ca mai apoi sa scapati de el, destul de repede.
http://olx.ro/oferta/vand-mixer-midas-v ... 4rqMU.html

pt ca nu stie sa-l foloseasca....

Sus

MesajScris: Sâm Oct 24, 2015 7:53 am 
Neconectat
User

M-as mira. Vad ca are o formatie de muzica si mai cred ca are in spate ani grei de sonnorizori, nu ca mine un novice care acum 3-4 ani nu stiam cum vin lipiturile firelor la o mufa XLR, si mi-ar fi greu sa cred ca nu ar sti sa foloseasca un astfel de mixer.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 24, 2015 11:36 am 
Neconectat
User

Am cunostinte din domeniul acesta....pe la noi prin zona...care si-au luat acest mixer pentru ca au auzit ca e bun.Jos palaria in fata mixerului.M-am jucat cu el.Dar ghici....l-au vandut ca sa isi cumpere inapoi mixerul dynacord pm1000-3.De ce? Daca omul cere caca.o ii dai caca.o.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 24, 2015 1:19 pm 
Neconectat
User

LUCIAN LADARIU scrie:
Am cunostinte din domeniul acesta....pe la noi prin zona...care si-au luat acest mixer pentru ca au auzit ca e bun.Jos palaria in fata mixerului.M-am jucat cu el.Dar ghici....l-au vandut ca sa isi cumpere inapoi mixerul dynacord pm1000-3.De ce? Daca omul cere caca.o ii dai caca.o.

Banuiesc ca ce spui tu se aplica in cazul celor care se ocupa de inchirieri, dar un band, o trupa sau o formatie isi pot achizitiona un astfel de mixer si daca toti instrumentistii sunt multumiti de setari si de sunet, nu vad de ce ar vrea inapoi Dyna. Nu cred ca posibilii lor clienti le-ar spune: "daca nu aveti mixer Dynacord, nu va luam sa ne cantati la nunta". Eu doar eram curios sa stiu ce l-a nemultumit la acest mixer pe dl. Ionica, asta dupa ce l-a laudat pana la cer.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 24, 2015 2:15 pm 
Neconectat
User

Mda scuze.am uitat sa precizez ca baiatu de care vorbeam inchiriaza scule unei mari trupe din banat.
Si referitor la ce ai intrebat si ce ai constatat tu....Noi mergem pe o ideie: scula care am lut-o acum e cea mai tare.si care am dat-o ca sa o iau pe asta...nu a fost grozava.dar asta rupe fâşul.apoi...cand o dau pe asta se repeta treaba.
Cea mai buna scula...este scula de care ai tu nevoie si cu care iti faci treaba in fiecare zi.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 24, 2015 2:33 pm 
Neconectat
User

LUCIAN LADARIU scrie:
Si referitor la ce ai intrebat si ce ai constatat tu....Noi mergem pe o ideie: scula care am lut-o acum e cea mai tare.si care am dat-o ca sa o iau pe asta...nu a fost grozava.dar asta rupe fâşul.apoi...cand o dau pe asta se repeta treaba

Nimic mai adevarat. Recunosc ca si eu am schimbat catva scule dupa ce am scapat de chinezariile care le-am avut, si DA, la fiecare noua achizitie mi-am spus pararea pe forum intre ce am cumparat si ce am vandut, ridicand in slavi noua achizitie, dar pe buna dreptate, cel putin din punctul meu de vedere. Ca sa vand acum ce am si sa trec la ce am avut, ar insemna sa ma mint pe mine in primul rand, si apoi pe restul.

Sus

MesajScris: Lun Oct 26, 2015 7:04 pm 
Confirm cele spuse de Lucian . Sant propietar de venice 160 , mi-au trecut cateva dynacorduri prin mana . La calitatea sunetuui , dynamica etc e invingator midasul care de siteurile in domeniu e catalogat ca spizenklasse (clasa de varf) pe cand dynacordul e catalogat ca oberklasse (clasa de mijloc) . Cand vine vorba de setari , functii se schimba ordinea , dynacordul fiind foarte usor de setat (si de incepatori ) . Am discutat cu multi doritori sau posesori de midas sau dynacord care spuneau ca midasul si dynacordul ar avea multe lucruri in comun . Nu este adevarat . Midas (inainte de berry) impreuna cu DDA (o alta firma de top in domeniul mixerelor profesionale) , Klark Teknik (lideri in domeniul eq-urilor au facut parte din concernul Telex Group pana in 2006 cand a fost achizitionata de Bosh Grup dupa care in 2010 au trecut la Music Grup (Berry) pe cand Dynacord nu (face parte). Restul ramane la latitudinea fiecaruia in functie de buget , tipul de sonorizari , calitate a sunetului etc .

Sus

MesajScris: Lun Oct 26, 2015 9:05 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Aiurea .
Schemele sunt foarte asemănătoare , de origine DDA .

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Joi Feb 11, 2016 11:13 am 
Neconectat
User

Sincer spun...daca as mai avea un Midas l-as pupa pe toate fetele...
Dynacordul este o parere pe care toti o iau ca pe un Dumnezeu...fals...fals...fals....
Dynacordul pus langa Midas clar sub mult..... Midasul este invingator la toate capitolele.
Am facut acest test...dar oameni asa cum spunea Ladariu vor caca....asta trebuie dat...scuze..
Pe boxele profy se vede clar diferenta...la Dynacord cu toate ca al detin in prezent...CMS 1000-3( nu i-mi concine dar i-mi asum prostia)....zgomotul de fond fff mare...repet , Midasul calitate si fara alte fsss-uri si psss-uri, precum Dynacordul!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2