The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 8:58 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Procesor sistem audio D.A.S electronic series
MesajScris: Vin Apr 19, 2013 8:56 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

De curand am primit de la un prieten, o jucarie, care a cumparat-o in piata cu 5RON. :mrgreen:

Din pacate nu scrie modelul, dar din ce am remarcat pare sa fie un crossover ce se monteaza in rack, cu frecventa prestabilita, si cu feedback(adica mai trebuie conectat si iesirele amplificatorului in crossover, atat cel de joase cat si cel de inalte); probabil a luat parte dintr-un sistem mai mare.
Nu am aparat foto dar am sa fac o descriere:
Fata crossului:
-pe stanga are intrerupatorul iar deasupra lui scrie D.A.S si sub Electronic Series
- pe mijloc si respectiv dreapta pe un fundal alb, scris cu negru este un potentiometru -4->+6dB HF level si cate 2 leduri(Speakers prtector LOW si HIGH)
sub toata tarasenia aceasta scrie, impartial insa(a picat vopseaua) BI-FLEX SYSTEM PROCESSOR

Pe CAPAC, sunt desenate niste scheme de conectare, tipice unui crossover(exceptie feedback-ul pe toate canalele!), cu amp de 800W pe bass si 400W pe inalte

In spate:
are 2 intari XLR, si mai are 4 intrari "speaker return" "high si low", unde pui cablul si insusubezi.
are 4 iesiri high, low, canal a si b
Pe spate mai scrie asa:
D.A.S AUDIO S.A. Paterna(valencia) SPAIN
SN BSP-1423

Am cautat pe net si nu gasesc cam nimic, probabil este fie veche(operationalele sunt TL074CN si chiar pe intrare LF353N.
Pentru "feedback" sunt 4 transformatoare identice la intrare.
Crossul, in ciuda faptului ca e ruginit destul de mult, mergea si merge ireprosabil. :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2