Am facut prostia sa cred un trepadus de pe okazii si sa fac un schimb cu el fara sa-i cer o dovada a functionalitatii produsului. Am luat de la el un microfon wireless AKG HT60 la set cu SR60. L-am intrebat pe messenger daca microfonul are vreo problema si mi-a raspuns nonsalant: "ce naiba sa aive?" "merge perfect"....asta e, mi-am furat-o iar! Ideea este ca microfonul nu merge, lamela de contact dintre cele doua baterii lipsea cu desavarsire, "a omis" sa-mi spuna, am fost nevoit sa improvizez ceva si sub capsula sunt patru mici lamele care fac legatura de contact la placa cu circuite, dintre care doua sunt rupte. Asta sa fie cauza de nu functioneaza sau a trebuit sa anuleze el acele contacte ca sa se pupe cu noua capsula? Capsula nu este originala a microfonului, a fost schimbata cu AKG D 3800 WL1. Este cineva mai priceput care ma poate ajuta sa-l repar sau macar sa-mi spuna daca este reparabil sau nu. Din ce am vazut, led-ul de la MUTE al receiver-ului, clipoceste mereu pe rosu. Am incerca si solutia data de cineva din link
http://www.fixya.com/support/t284954-akg_sr_60 si tot nu merge. Atasez si cateva poze, poate a mai avut cineva asa ceva si ma poate ajuta cu un sfat. Multumesc anticipat!
Lamela lipsa

Lamela improvizata

Cele patru lamele de contact dintre capsula si placa, vazute din interior

Cele patru lamele de contact vazute din exterior(sub capsula)

Si capsula