The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 4:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Problema microfon
MesajScris: Sâm Feb 02, 2013 1:24 pm 
Neconectat
User

Am facut prostia sa cred un trepadus de pe okazii si sa fac un schimb cu el fara sa-i cer o dovada a functionalitatii produsului. Am luat de la el un microfon wireless AKG HT60 la set cu SR60. L-am intrebat pe messenger daca microfonul are vreo problema si mi-a raspuns nonsalant: "ce naiba sa aive?" "merge perfect"....asta e, mi-am furat-o iar! Ideea este ca microfonul nu merge, lamela de contact dintre cele doua baterii lipsea cu desavarsire, "a omis" sa-mi spuna, am fost nevoit sa improvizez ceva si sub capsula sunt patru mici lamele care fac legatura de contact la placa cu circuite, dintre care doua sunt rupte. Asta sa fie cauza de nu functioneaza sau a trebuit sa anuleze el acele contacte ca sa se pupe cu noua capsula? Capsula nu este originala a microfonului, a fost schimbata cu AKG D 3800 WL1. Este cineva mai priceput care ma poate ajuta sa-l repar sau macar sa-mi spuna daca este reparabil sau nu. Din ce am vazut, led-ul de la MUTE al receiver-ului, clipoceste mereu pe rosu. Am incerca si solutia data de cineva din link http://www.fixya.com/support/t284954-akg_sr_60 si tot nu merge. Atasez si cateva poze, poate a mai avut cineva asa ceva si ma poate ajuta cu un sfat. Multumesc anticipat!
Lamela lipsa
Imagine
Lamela improvizata
Imagine
Cele patru lamele de contact dintre capsula si placa, vazute din interior
Imagine
Cele patru lamele de contact vazute din exterior(sub capsula)
Imagine
Si capsula
Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Problema microfon
MesajScris: Dum Feb 03, 2013 4:23 pm 
Neconectat
User

Incearca la magazine gen Adelaida sa cumperi o carcasa de baterii .Cu mici modificati va intra in lacasul original.Cu un kit de baterii vei avea contact perfect.Legat de problema nr 2 trebuie sa consulti un electronist .Fara sa vad microfonul e greu de spus de ce nu mere.
Bafta in rezolvarea problemei

Sus

Subiectul mesajului: Re: Problema microfon
MesajScris: Dum Feb 03, 2013 9:16 pm 
Neconectat
User

Problema cu contactul de la baterii am rezolvat-o cu acea "improvizatie" , chiar si la acele patru contacte am facut ceva destul de ok dar tot nu merge. Deja ma depaseste si nu vreau sa-mi bat capul cu el. Astept sa vad daca dau de vreun meserias care sa-l repare. Mersi oricum pentru sfat, la fel si lui Anton Toia pentru indrumari si sugestii.
LE: este luat la un schimb pe okazii de la userul Rangerok, YM rangerokazii. Numele lui este Gheorghita Nicusor, Rahova-Bucuresti. Aveti grija daca faceti combinatii cu el sa nu patiti ca mine, mai ales ca mai are si alte reclamatii de tepe date pe RGC Forum.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2