The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 08, 2025 1:27 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: dc se inging trafurile la T amp?
MesajScris: Vin Iul 23, 2010 9:06 pm 
Neconectat
User

este ceva normal sa . se incalzeazca traful la un amplificator(. , tamp) ?
se poate intampla ceva in situatia asta ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 23, 2010 10:14 pm 
Neconectat
User

e normal
sunt amplificatoare low-cost si de calitate slaba
se incalzesc dar nu produc pagube

apar pierderi de putere acolo si caderi de tensiune, dar asta e treaba
vrei performanta - scoate banu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 23, 2010 10:36 pm 
Neconectat
User

cat de curand crd ca o sa cautam trafuri pt tamp :o

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 23, 2010 11:00 pm 
Neconectat
User

Stai linistit, sunt T.amp-uri care merg in regim de club/discoteca de ani buni :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 24, 2010 5:02 pm 
Neconectat
User

si la ecler pam 6100 e ceva normal ?:)

dupa 2-3 ore de functionare in regim de club nu exagerez...dar are cel putin 60 grade aerul care iese din el...si racirea functioneaza perfect....

pur si simplu ma arde la picioare daca stau langa el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 24, 2010 6:01 pm 
Neconectat
User

Dragi colegi!

In legatura cu amp . uri low-cost!

Recomand sa folositi la 50% din puterea sa reala!

De ex: T-amp TA2400: credeti ca are 2 x 1200 w pe 4ohmi? :lol: (300 euro) Cam. 2 x 700w-750w..puterea sa reala, ca si la max2500..scrie ca are 2 x 750w pe 4 ohmi. Nu, nu are! La maxim..peak power la 4 ohmi! (Ia un Crown sa vezi diferentele)

(Am avut cam. 30 amp. pro in viata mea..am putina experienta si eu) Niciodata nu sa patit nimic ,nici una, stiti pt ce? Pt ca am foosit la 50%..60%.. :roll: unii cred, iarasi Milan (M pro)vine cu prostii.. incearca si tu, si dupa aia vorbim! ( cu seria Max d 'la Phonic am facut si concerte Live)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 24, 2010 6:57 pm 
Neconectat
User

Mpro scrie:
T-amp TA2400: credeti ca are 2 x 1200 w pe 4ohmi?

poate 1200w in peakul peakului :lol:
dar acum nu cred ca ar pati ceva daca l-ai folosi 100% dar fara thd,clip etc..in acest mod functioneaza la parametrii normali

parerea mea :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 24, 2010 7:14 pm 
Mpro zici ca ai avut 30 de amp-uri pe mana dar tot crezi ca la o statie conteaza numai watii? Nu conteaza numai puterea BRUTA care iese din ea ci si dinamica acelei statii. Crezi ca neaaparat daca un crown se aude mai bine decat un tamp inseamna ca tamp nu scoate cat scris in catalog? (am zis de crown si tamp ca exemplu, pot fi luate oricare alte 2 firme). Chiar daca pui la test 2 statii diferite care AU aceeasi putere MASURATA, nu vor suna la fel. Si aia care suna mai tare nu inseamna neaaparat ca debiteaza mai multa putere ;)

Sus

Subiectul mesajului: hm
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 8:23 am 
Neconectat
User

Mpro...nu stiu ce sa zic.sunt niste treburi la care te cam contrazici.hai sa o luam asa...
1....spui ca la amplifurile astea...ta2400,max2500, etc(serii de astea mai low cost) sa mergem cam la 50-60% din putere pt ca tu ai mers asa si nu au cedat.Cum durerea mea ai tinut tu concerte la puterea aia?altii tin concerte cu mii de watti si tu ti cu max-uri ?as fi vrut sa fiu si eu la un concert de asta asigurat cu max-uri tinute la 50-60%.daca imi spui ca au fost si concerte afara.....ma las de sonorizari.
2...ai masurat un ta2400?daca da...ce putere are? eu te intreb doar daca ai masurat.daca nu...nu te da cu presupusul la anumite treburi.
cosmin_kyller...nu trebuie sa iti faci probleme pt ca se incalzeste traful.daca era vre-o problema cu asta....cei de la thomann faceau ceva sa nu fie vre-o belea.alta este problema.
invata sa nu ceri mai mult decat poate un amplificator.invata sa citesti prima data despre el..si apoi sa sti ce sa ii ceri.nu incerca sa faci ce fac altii cu amplifuri de 500-700 si mai multi euro.
daca vrei sa faca acel amplif mai mult,sa sune mai bine,sa sti sigur ca ai protectii si ca nu te lasa la greu.....pune mana si da si tu banii pe un crown,ecler,peecker sound, ev,dynacord.si putem continua lista.
intr-un lant acustic nu conteaza doar ampliful.tot e important
de la mixer,CABLURILE DE SEMNAL,procesoare,amplifuri, CABLURI DE BOXE, :lol: , boxe, si cel mai important....SURDUL DE LA BUTOANE.

hai va salut.si va rog sa nu va suparati pe mine :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 11:40 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

1. MPRO o fi folosit MAX -urile pe drivere; deci puterea aplicata ar fi suficienta aici.

2. TA 2400 a fost masurat de Leco, gasesti mega post la el in sectiune; pe termen lung, curat, ar scoate in jur de 800W in 4 ohmi. Desigur, "curat" asta e cam relativ aici.

Ultima oară modificat de Valfar pe Mie Iul 28, 2010 12:27 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 12:00 pm 
Neconectat
User

"""Traducere:
2x841w/4ohm stereo(ambele canale)
961w/4ohm mono(un canal activ)
2x480w/8ohm stereo(ambele canale)

Valoare aste este sinus absolut, adica e sinusoida pe termen nelimitat fara distosiuni...in programul muzical creste simtitor...""""

eu stiu foarte bine ce s-a masurat si ce s-a scris despre masuratorie lui ta2400.dar mai sunt unii la care poate le-a scapat (aici ma refer la mpro)

Valfar....Mpro a folosit max-urile pe tot sistemul .de la basi la inalte .cunosc foarte bine sistemul lui(din ce am citit si vazut in poze).
am cicit mult si am analizat si mai mult ce au spus cam toti baietii de pe aici .dar nu prea pot sa stau cuminte cand vad cate o aberatie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 1:53 pm 
Neconectat
User

M Pro se prezinta :lol:

Phonic Max860 in stereo mode: High Units: eminence Psd3006+Supertweeter Pst888 , Phonic Max 1500: Pt monitoare..200w/8 ohm, care le stiti.. sectiunea medii: T-Amp TA1050 sau am mai avut si alte amplificatoare de gen: Incinta este: 15" 500w - liniar-front horn, mai inainte JBL J2226(600w) , Basii: Bph uri modificate: Am avut 2 Max uri 2500: Bridge mode folosit cu C 18 ELF , la volum(amplificatorului) 75% aprox.

Ce sa mai zic :lol: fiecare eveniment = diferite setari, scule.. ( am avut si 14 amp . uri in total ..iarna candva :lol: )

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2