Mpro...nu stiu ce sa zic.sunt niste treburi la care te cam contrazici.hai sa o luam asa...
1....spui ca la amplifurile astea...ta2400,max2500, etc(serii de astea mai low cost) sa mergem cam la 50-60% din putere pt ca tu ai mers asa si nu au cedat.Cum durerea mea ai tinut tu concerte la puterea aia?altii tin concerte cu mii de watti si tu ti cu max-uri ?as fi vrut sa fiu si eu la un concert de asta asigurat cu max-uri tinute la 50-60%.daca imi spui ca au fost si concerte afara.....ma las de sonorizari.
2...ai masurat un ta2400?daca da...ce putere are? eu te intreb doar daca ai masurat.daca nu...nu te da cu presupusul la anumite treburi.
cosmin_kyller...nu trebuie sa iti faci probleme pt ca se incalzeste traful.daca era vre-o problema cu asta....cei de la thomann faceau ceva sa nu fie vre-o belea.alta este problema.
invata sa nu ceri mai mult decat poate un amplificator.invata sa citesti prima data despre el..si apoi sa sti ce sa ii ceri.nu incerca sa faci ce fac altii cu amplifuri de 500-700 si mai multi euro.
daca vrei sa faca acel amplif mai mult,sa sune mai bine,sa sti sigur ca ai protectii si ca nu te lasa la greu.....pune mana si da si tu banii pe un crown,ecler,peecker sound, ev,dynacord.si putem continua lista.
intr-un lant acustic nu conteaza doar ampliful.tot e important
de la mixer,CABLURILE DE SEMNAL,procesoare,amplifuri, CABLURI DE BOXE,

, boxe, si cel mai important....SURDUL DE LA BUTOANE.
hai va salut.si va rog sa nu va suparati pe mine