The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 8:06 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Upgrade difuzor Martin Audio WSX
MesajScris: Mie Aug 08, 2018 8:04 pm 
Neconectat
User

Salut,

Intentionez sa fac un upgrade la 8 sub-uri Martin WSX ( varianta de 500w ), este o alegere buna Void V18-1000 ?
Sistemul este compus din 10 x Martin W8LM, 6 x Martin W8LMD, 4 x Martin WMX, 8 x Martin WSX.

Ce parere aveti ? Merita acest upgrade sau mai bine le las asa cum sunt ele ? Trebuie luat in considerare ca sistemul are totusi o vechime.

In momentul de fata cele 8 sub-uri sunt amplificate cu MA2.8s, 4 buc/amp, cam la limita. Cu noile drivere am sa le trec
pe FP10000q.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Upgrade difuzor Martin Audio WSX
MesajScris: Joi Aug 09, 2018 2:29 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Da,void v18-1000 ar fi un upgrade foarte important. Inainte de toate , verifica sa intre fizic in backchamber. Din punt de vedere al parametrilor se potrivesc.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Aug 09, 2018 8:50 pm 
Neconectat
User

Salut Mircea,

Multumesc pentru raspuns!
Exista cumva si o varianta mai buna decat V18-1000 ?

Fizic am citit pe speakerplans ca intra, oricum am sa comand o singura bucata in prima faza sa verific acest lucru.

Sus

MesajScris: Vin Aug 10, 2018 7:17 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

din punctul meu de vedere , cred ca e cea mai buna solutie posibila la ora actuala.

Cu siguranta gasim difuzoare mai puternice, insa V18-1000 are cam toate caracteristicile corecte pentru aceasta aplicatie. Puterea nu e totul ;)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Aug 27, 2018 8:59 pm 
Neconectat
User

Salut Mircea,

Difuzorul a ajuns, am reusit sa fac si inelele de 8mm, urmatorul pas este sa-l montez cand imi permite timpul. Revin cu poze si grafice fata de original.

Referitor la amplificare, pentru sistemul asta am 2 x Martin MA2.8s si mai am disponibil un FP10000q, nu sunt decis daca sa renunt la MA2.8s si sa mai cumpar inca un FP. Conform specificatiilor MA 2.8s este capabil de 1100w 8Ohm per canal, este prea putin ? FP-ul ma gandeam sa-l folosesc bridged in 4 ohm ( doua sub-uri/ch ), ar insemna 2500w per sub.

Referitor la limiter, imi poti oferi un sfat ? Atat FP-ul cat si 2.8s au gain 32db si folosesc procesoare XTA DP226 sau Xilica 4080, nu am inteles prea bine cum se calculeaza valoarea limitatorului. Cu difuzoarele originale Martin dadea 7dBu / 13dBu peak la 32db gain.

Multumesc !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2