The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 16, 2025 12:03 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ALEGERE BOXE
MesajScris: Lun Noi 30, 2015 7:26 pm 
Neconectat
User

rcf TT is niste cacaturi din punctul meu de vedere

am avut 22A... inafara faptului ca urla tare... nu fac nimic special
si urlatul asta macar de ar fi sustinut, dar daca te dai la ele mai mult se`moaie repede

din punctul meu de vedere, Dynacord D15.3 nu au rival pe piata la pretul lor SH
basul din ele e bas... 18sound-ul de 15" ajutat de cioata aia de condensator de 40 microF din filtru... face o bubuiala ceva de speriat
medii... 18sound de 6" filtrat cum trebuie face ca vocea sa sune perfect
iar de inalte mai este rost sa vorbim? avem acolo EV DH-3 :lol: the almighty DH-3

toate astea intr-o incinta foarte compacta, ergonimica si care cantareste doar 24 kg si mai are si filtru destept cu protectii pe becuri

ce poate fi mai frumos de atat?
producatorul zice ca ar scoate maxim 133 dB... eu nu prea cred, dar pentru evenimente obisnuite sunt mai mult decat suficient

cum zice si Serban Danila, daca sunt amplificate cu ce trebuie... suna grozav!
recomand un minim 600 W pe bucata, ca sa ii poti da un boost pe frecvente joase in caz de nevoie.. sa nu fii nevoit sa cari subwoofer dupa tine

Oare vede Gabriel Albu topicul asta? sa povesteasca el cum e cu 4 bucati D15.3 la cantari

LE: si inca o chestie care mie mi se pare fenomenala la boxele astea: le cumperi acu, dai 1300 E pe ele (sa zicem), le canti un an, doi, trei ... si apoi le vinzi la aceeasi bani
nu le scade valoarea :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: ALEGERE BOXE
MesajScris: Lun Noi 30, 2015 9:05 pm 
Neconectat
User

Adi Lazar scrie:
rcf TT is niste cacaturi din punctul meu de vedere

am avut 22A... inafara faptului ca urla tare... nu fac nimic special
si urlatul asta macar de ar fi sustinut, dar daca te dai la ele mai mult se`moaie repede

din punctul meu de vedere, Dynacord D15.3 nu au rival pe piata la pretul lor SH
basul din ele e bas... 18sound-ul de 15" ajutat de cioata aia de condensator de 40 microF din filtru... face o bubuiala ceva de speriat
medii... 18sound de 6" filtrat cum trebuie face ca vocea sa sune perfect
iar de inalte mai este rost sa vorbim? avem acolo EV DH-3 :lol: the almighty DH-3

toate astea intr-o incinta foarte compacta, ergonimica si care cantareste doar 24 kg si mai are si filtru destept cu protectii pe becuri

ce poate fi mai frumos de atat?
producatorul zice ca ar scoate maxim 133 dB... eu nu prea cred, dar pentru evenimente obisnuite sunt mai mult decat suficient

cum zice si Serban Danila, daca sunt amplificate cu ce trebuie... suna grozav!
recomand un minim 600 W pe bucata, ca sa ii poti da un boost pe frecvente joase in caz de nevoie.. sa nu fii nevoit sa cari subwoofer dupa tine

Oare vede Gabriel Albu topicul asta? sa povesteasca el cum e cu 4 bucati D15.3 la cantari

LE: si inca o chestie care mie mi se pare fenomenala la boxele astea: le cumperi acu, dai 1300 E pe ele (sa zicem), le canti un an, doi, trei ... si apoi le vinzi la aceeasi bani
nu le scade valoarea :lol:

Si eu am 4 bucati de D15 cu 2 F8. La nunti, eu fiind acolo ca DJ cu sonorizarea proprie,vin formatiile cu ev,rcf,fbt etc. De fiecare data vor sa cante pe d-lite, dar la partea financiara au impresia ca lucrurile sunt gratis

D15-2 luate de noi, 2 din Germania la 1700 SH. La anul daca ar fi sa le vand(dar nu le vand) iau 1600 lejer, dupa ce mi-am facut banii cu ele.
Am prieteni,organist si sotia solista care au avut RCFTT 25A care le-au vandut anterior si isi iau acuma D15 dupa ce au tras o cantare zdravana pe ale mele. Alta cunostiinta folosea vl212 langa un xa2 pe populara, pe care le-a vandut la 3000, si a pus 4 D lite. De ce? Suna 4 impreuna mai bine ca 2 VL212 desi pretul e tot pe acolo.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2