Salutare domnilor, nu am mai scris de mult aici pe forum din cauza timpului si din cauza ca am o bebelusa de o luna care imi ocupa tot timpul din lume

Mi-am vandut toata aparatura veche cu 3700 Ron, e drept ca in rate la un prieten, care imi va da ultima rata in aprilie-mai.
Dat fiind ca mai am o afacere pe langa, chefurile,botezurile si altele nu mai sunt venitul principal, dar pasiunea pentru boxe si sunet tare dat de niste incinte (nu 5.1) ramane.
Vreau sa achizitionez niste active ca m-am saturat de umplut o masina si de carat 60 kg amplificatoare, am sa ma mai ocup de chefuri in stanga si dreapta, dar vreau o data sa imi cumpar 2 boxe calumea, cu limiter si cu tot sa pot sa fac un majorat de 70 de persoane fara probleme si cu boxele astea sa ii fac si majoratul fetitei

deci o sa raman cu ele si gata...
Deci un buget aproximativ am de 3700 Ron dar ma pot intinde pana la maxim 4000 Ron, mai mult de atat am de socoteala cu sotia

)) totusi suntem in romania si 4000 ROn pe un hobby e ceva nu prea justificat

Sa trecem la achizitii...
Prima data ma gandeam la un sistem gata conceput cu un bass si 2 sateliti de vreo 10"
Dupa, m-am gandit la 2 sateliti de 12" activi .... si poate mai conving sotia de un bass activ:)
Dupa bugetul stabilit m-am orientat spre:
1. TURBOSOUND Milan M12
2. Electro Voice ZLX-12P
3. CROMO 12+ DB Technologies
La toate cele de mai sus dupa parerea mea trebuie si minim un bas de 15" ...iar daca e activ e scuump:)
Exista si Turbosound Milan M10 si poate mi-ar lasa umpic de buget pentru un bass...
Acum astept pareri de la voi, sa imi iau un bas de 15 si 2 sateliti de 10 sau doi sateliti de 12/ 15 fara bass ca nu mai permite bugetul??
Si daca ar fii sa iau pe care varianta sa ma duc? Care ofera cel mai bun pret/ calitate./ presiune sonora ?
P.S. nu merg pe LIVE.
P.S.2. Am fost invatat cu 2 sateliti pe 15 si doi basi pe 18, deci imi place basu sa il simt in piept

Va multumesc antitcipat celor care imi vor oferii informatiile necesare achizitionarii, sper ca fara chestii de genu "mai pui 2000RON SI IESI MAI BINE"
Doresc a se intelege ca am o familie si e prioritara boxelor

Pe aceasta cale il invit si pe Dn. Mircea in discutie, care m-a ajutat de nenumarate ori.