The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 4:45 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: QSC kW 181
MesajScris: Mie Apr 17, 2013 2:56 am 
Neconectat
User

Salutare daca spui ca ai un asemenea buget, eu zic sa mergi la un magazin cu scule pro si sa asculti toti basii care ii au activi incadrati in bugetul tau,pentru ca fiecare are preferinta lui in ceea ce priveste basul din incaperea sonorizata cateva exemple de basi activi oki :
Subwoofer Activ Sigma S118 Db Technologies- l-am ascultat personal si te muta din loc
Subwoofer Activ Kw181 Qsc Audio- am auzit si acest bas, chiar 2 bucati si sincer parca as mai fii adaugat inca 2 ,2 pe o parte si alti 2 pe cealalta parte (nu prea m-au impresionat)

Parerea mea, mergi si asculta basi activi, cat mai multe modele , presiunea sonora si frecventa de raspuns a acelui bas care te va multumii sunt convins ca te va concinge sa si cumperi,asa pe vorbe nu poti sa stii, poate pe tine nu te incanta basul de la JBL poate iti place DYNACORD, ori TurboSound cine stie, ai buget bun asculta solutii ;) .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2