The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iul 16, 2025 1:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: premiile RMA Craiova 2012
MesajScris: Sâm Iun 09, 2012 9:50 pm 
Neconectat
User

Salutare tuturor, a fost cineva prezent la premiile RMA de anul acesta?

Eu unu am fost foarte dezamagit de sunetul prezent acolo, cel putin pe "live" era dezastru.

Din ce am observat eu s-a folosit un line-aray care avea in componenta pe partea de Bas 48 de difuzoare de 18" "cate 3 pe subwoofer", elementele de "voce" nu am apucats ale observ"erau mascate cu niste "bennere" + ceva monitoare etc...La zona lumini era ok, o gramada de luminite si moving headuri ...

Voi ce parere aveti???

e adevarat ca poate nici artisti romani nu prea l eau cu live-ul dar...

PS: inca ceva....mai era prezent si un mixer cu un display de 10-12" in mijlocul butoanelor, nu am apucat sa vad firma sau altceva, CA si amplificare, din ce am vazut eu vreo 4 rack-uri cu cate 3 aplifuri pe ele, nici aici nu stiu marca sau model...

Mixer: soudking AS602A
Procesor: CX3400
DMX: BT SM061
Amplificator: 2xFET400
4xFET400
Microfon: YAMAHA DM500

Sus

Subiectul mesajului: Re: premiile RMA Craiova 2012
MesajScris: Dum Iun 10, 2012 12:35 am 
Neconectat
User

Salut.Am fost si eu unele trupe au avut sunet mai bun altele mai prost , ricosa din cladiri sunetul urat , eu zic ca a fost ok pana la urma piata a fost acoperita bine cu un spl mare chiar si la distanta mai mare ,basul a fost bun si la o distanta de scena se simtea bine , prea tare inaltele iti spargeau urechile cateodata , lipsa de medii mare. Din ce am vazut erau 12 Martin Audio W8LC pe fiecare parte si inca 8 + niste suburi pentru a acoperi o laterala a scenei , pe bas subwoofere synco by martin cu 3x18 , amplificatoare tot Martin... Ca lumini s-a folosit blindere sunstrip-uri ,ecrane mari led , stroboscopuri banuiesc ca martin atomic , moving headuri wash/spot niste led-uri faine in mijlocul scenei per total scena foarte scumpa rezultate bune au fost aproape 50 de mii de oameni si au fost acoperiti toti foarte bine de sunet.

Sus

MesajScris: Mie Iun 20, 2012 8:13 pm 
Neconectat
User

Am fost si eu prezent, am trecut si cand construiau scena cu toate cele. M-am uitat doar la sunet si are dreptate Bogdan, Line Array-urile au fost Martin Audio, la fel si sub-urile, insa nu mi s-a parut destul de "puternic" sunetul pentru ce scule au avut. Cred ca le-au tinut la un nivel mai safe.

Sus

MesajScris: Mie Iun 27, 2012 9:14 am 
Neconectat
User

Am fost si eu acolo, sunetul a fost ok avand in vedere cata lume a fost. Luminile, ecranele la fel, ok. Cum zicea cineva mai sus, s-a simtit clar lipsa mediilor.

Ca dezamagire, a fost prea multa aglomeratie, nu am rezistat mai mult de o ora jumate in nebunia de acolo.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2