The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 10:53 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pioneer DJM-800 vs. Ecler EVO4
MesajScris: Mar Dec 22, 2009 2:39 pm 
Neconectat
Admin
Admin

http://www.youtube.com/watch?v=11Ccqemk ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=AzEk9uM7ZsE&NR=1

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 06, 2010 12:47 pm 
Neconectat
User

categoric eclerul (dar cred k stiai deja asta :D)

.....spun asta ca posesor de djm800

Ultima oară modificat de gabriel alexandru pe Mie Mar 03, 2010 3:13 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 07, 2010 10:09 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

http://www.youtube.com/watch?v=q-VDga3e ... re=related

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 21, 2010 6:12 pm 
Neconectat
User

gabi1904 scrie:
categoric eclerul (dar cred k stiai deja asta :D)

Avand in vedere ca majoritatea dj, lucreaza pe djm as tinde pt djm
Mie sincer unu mi se pare prea complex d folosit si de setat, probabil pt cei care mixeaza house si schimba o melodie la 15 min o fii intradevar interesant sa te joci pe acolo prin meniu, dar la dub step si D&B nu cred ca reusesti sa fii atat de proceput si degeaba esti priceput daca altul nu stie mixerul...
Plus pt mine este inca inradacinata ideea de clik-clank, prezenta la djm 800, spre deosebire de ecler care pare un pic gen telefon.
Nu zic nu poate mai mult ca sigur are un sunet superior, fata de djm, dar hai sa fin seriosi la ce cd uri trase de pe net au marea majoritate a dj ilor de orice stil din ro.... nu cred ca va face diferentza... asta e parerea mea...

http://www.youtube.com/watch?v=Jx-8IwtJOGI&NR=1

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 10:30 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

fiecare cu parerea lui...
Poate ca ai dreptate cu stilurile... eu mixez trance asa ca am timp sa ma joc... si chiar vreau sa ma joc :lol:
Oricum te asigur ca sunt multe mixere peste DJM net...
ador posibilitatile in plus... eu posed DDM 4000 care e un behringer ieftin dar in afara de calitatea sunetului care pana la urma cum spuneai si tu, avand in vedere de calitatea muzicii care o am nu mai conteaza, este mult peste djm cu care am mixat si m-am simtit foarte stramtorat in posibilitatile de a jongla cu efectele... in rest sanatate sa fie :lol:

aaaa... si ce ma intereseaza pe mine ca nu stie altu sa umble pe mixerul meu ???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 11:21 am 
Neconectat
User

Eu mixez DNB. Nu folosesc efecte, deci pentru mine nici unul dintre mixerele alea nu isi justifica pretul. Daca as folosi efecte la DNB cred ca as fi un geniu :lol: :lol: :lol:
La trance e altfel, am incercat, dar daca nu te pricepi prea bine devine plictisitor.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 1:44 pm 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:
fiecare cu parerea lui...
Poate ca ai dreptate cu stilurile... eu mixez trance asa ca am timp sa ma joc... si chiar vreau sa ma joc :lol:
Oricum te asigur ca sunt multe mixere peste DJM net...
ador posibilitatile in plus... eu posed DDM 4000 care e un behringer ieftin dar in afara de calitatea sunetului care pana la urma cum spuneai si tu, avand in vedere de calitatea muzicii care o am nu mai conteaza, este mult peste djm cu care am mixat si m-am simtit foarte stramtorat in posibilitatile de a jongla cu efectele... in rest sanatate sa fie :lol:

aaaa... si ce ma intereseaza pe mine ca nu stie altu sa umble pe mixerul meu ???

pai eu inchiriez scule, deci este in interesul meu sa am sculele cu care sunt obisnuiti asa zisii dj care au urechi de tabla 8) da stiu ca sunt f rau dar cam asa sunt unii dj care nici nu vor sa mixeze domne daca nu e mk3 si 800 .... tot felul de fitze... da imi dau seama de efecte sunt f faine si in cazul tau pe trance sau house sunt mai mult decat binevenite...

http://www.youtube.com/watch?v=Jx-8IwtJOGI&NR=1

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 2:29 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Exact de problema standardizarii m-am lovit si eu

foarte multi dj cer in rider tehnic CDJ1000MK3 + DJM800,

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 7:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mna... nu sunt dj de renume... dar pe unde am fost am mixat pe ce era...
Un dj tre sa mixeze pe ce are la dispozitie... poate nu reuseste sa faca ce facea pe modelul x dar daca stie meserie face show

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 7:33 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

ICEMAN scrie:
mna... nu sunt dj de renume... dar pe unde am fost am mixat pe ce era...
Un dj tre sa mixeze pe ce are la dispozitie... poate nu reuseste sa faca ce facea pe modelul x dar daca stie meserie face show

majoritatea DJ-ilor cer un echipament standard pentru a fi (cred) convinsi de o calitate optima a echipamentelor. Alta explicatie ar fi ca nu stiu sa umble pe alte scule decat DJM 800 si CDJ1000.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 9:23 pm 
Neconectat
User

Deci mie mi se pare o foarte mare prostie treaba asta care o fac toti dj. Ei mixeaza de un an si vai de mine se cred cineva. Si eu sunt dj, dar pe astia nu ii inghit. De ce un dj care mixeaza pe vinyl il intereseaza doar sa fie un pick-up bun care suna bine si nu cere neaparat Technics-uri? Pentru ca stie sa mixeze.
Daca eu am 1000 mk3-uri si djm 800 fara cel putin 100 euro si un contract prin care se face raspunzator de ele, nu le-ash inchiria. Cui crezi ca i-ar mai trebui? Si am inceput si eu sa cred ceea ce a zis Stefanev: Nu stiu sa foloseasca alte scule in afara de DJM800 si 1000 mk3.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 10:21 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

industria de care vorbiti voi aici e ceva mai mult decat ati vazut si experimentat voi pana acum.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 10:31 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
industria de care vorbiti voi aici e ceva mai mult decat ati vazut si experimentat voi pana acum.

explica si pentru noobi :roll: :lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 10:40 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Dj_david scrie:
bradacalin scrie:

explica si pentru noobi :roll: :lol:

e simplu, cand vrei sa faci o treaba buna, mergi pe standard. in timpul unui spectacol n-ai timp sa te descalti sa vezi ce face fiecare buton.

sa ceri unui Dj sa puna de pe un mixer de pe care n-a mai pus niciodata la un spectacol e ca si cum ai cere unui pilot de raliu sa faca o cursa pe-o masina care n-a mai condus-o niciodata, iar ca Dj mi se pare o aberatie sa ti se ceara sa stii fiecare model de mixer in parte pe dinafara.

sa va explice Mircea cum Dj-ii care sunt cunoscuti isi impleteau degetele pe eclerul lui.

nu zic ca djm800 ar fi cel mai bun, dar cu siguranta va fi ales de marea majoritate a Dj-ilor, si ma tem ca in industrie asta conteaza mai mult ca partea de efecte de pe nush ce mixer, ecler, a&h sau BEHRINGER DDM(care app nu prea se poate compara cu djm-ul, sa fim seriosi!).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 23, 2010 11:40 pm 
Neconectat
User

Cand vorbim de scena si spectacole e altceva fata de party-urile la care ma refeream eu.
De obicei nu intra orice fraier pe scena sa nu stie sa foloseasca si alt player, dar acolo e vorba de bani si alte chestii.
Eu ma refeream strict la dj-ii aia de balta care iti impun chestia asta si ei abia au invatat sa potriveasca BPM-ul. Uite ca eu cunosc dj care mixeaza de mai bine de 10 ani doar pe vinyl, care personal detine niste pick-up-uri technics. Daca a mers la un party si a mixat de pe reloop care costa 800 de lei bucata nu a comentat si si-a facut treaba la fel de bine. De ce?
Altii care mixeaza doar de un an, doi iti cer vezi doamne sa ai 1000 mk3 si djm 800 la un party la care vin 100 de oameni si pui intrare 5 lei. Nu mi se pare normal si asta o consider doar o "fita"
Nici un moment nu m-am referit la spectacole unde vin dj care chiar mixeaza.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2