The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 17, 2025 4:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: VMX 200 - crossfade problem
MesajScris: Sâm Mar 13, 2010 7:34 pm 
Neconectat
User

Salut! Am achizitionat un platan Reloop RP 2000 MK3 si un mixer Behringer VMX 200
Imagine
, si nu stiu cum sa fac crossfaderul sa functioneze , ledurile sunt aprinse la crossfader dar nu functioneaza.. Deci pun vinilul pe platan dau start imi canta , fac scratch-uri pe platan dar vreau sa folosesc si crossfaderul sa le fac mai perfecte (tin sa zic , cand folosesc vinil time code imi functioneaza crossfader-ul) si as dori sa-l folosesc si cu viniluri normale, cu muzica clasica. Daca ma puteti ajuta , as fi recunoscator.. Mersi astept raspunsuri!

Ultima oară modificat de ombudsman pe Sâm Mar 13, 2010 7:43 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 13, 2010 7:39 pm 
Neconectat
User

scuze ca am gresit la topic. crossfade-probleme e corect.. ca stiu ca altii o sa inceapa discutii pe chestia asta:) .. scuze de off-topic

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2