The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 11, 2025 12:08 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 3:08 pm 
Neconectat
User

o sa incerc si cu el ... n`ar strica sa mai bag cateva efecte :P
da` treaba e ca am decat 2 canale ... dar banuiesc ca ce o sa suprapun n`o sa mai treaca prin mixer nu? ci doar o sa se inregistreze nu?
dar atunci n`o sa pot asculta live ceea ce suprapun sa vad daca iese bine ... nu?

cu ableton live o`i putea inregistra?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 3:16 pm 
Neconectat
User

adobe fiind un soft profii poti din setari sa asculti ce ai inregistrat in timp ce adaugi altceva pe alt track. e simplu ca orice inregistrare clasica intrun studio. merge cu orice placa de sunet .dar variaza calitatea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 3:19 pm 
Neconectat
User

http://www.youtube.com/watch?v=ysEIiqEW ... re=related

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 3:22 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Dickinson, pe viitor foloseste butonul EDIT, nu mai face posturi consecutive.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 3:32 pm 
Neconectat
User

multumesc ...
treaba la mine e ca vroiam ca din mixer sa ies direct in boxe ... si ca sa pot folosi si adobe sa adaug sunete si sa pot asculta trebuie sa ies din mixer in calc si apoi din calc in boxe ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 7:04 pm 
Neconectat
User

poti sa adaugi sunete DUPA ce il tragi .. daca vrei sa bagi efecte in + sau sample pe mix ai echipamente dedicate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 9:11 pm 
Neconectat
User

prefer sa fac mixul cat mai live.
fara retusari ulterioare ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 12, 2009 9:56 am 
Neconectat
User

mai am cateva nelamuriri.
am gasit ce vreau sa`mi iau dar am 2 optiuni si nu stiu pe care s`o aleg.
la playere m`ar interesa cateva detalii tehnice(mai mult electronice) fiindca nu ma prea pricep deloc la electronica.
in primu` rand mi`a spus cineva ca la cdj200 daca sunt uzate rau se curata jogu`. din gri devine mai transparent. e adevarat? nu ca ar avea vreo importanta dar vreau sa stiu daca m`a mintit omu`.
o pereche de playere sunt facute pt america si au 110W dar au adaptor. dar mi`a zis cineva ca daca se strica adaptoru` pa puiu. ca la alea cik daca intra mai mult de 112W se arde placa din playere. asa este?
ce sa fac sa optez pt cele care arata mai bine dar sunt un pic de tot mai scumpe si sunt pe 110W sau sa ma bag la cele care sunt un pic mai sifonate(un jog e zgariat si ala zice ca probabil de la vreun nasture ceva ca se curata jogu` ala)?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 16, 2009 8:38 am 
Neconectat
User

chiar nu are nimeni idee?
si inca ceva. care e diferenta intre cdj 800mk1 si mk2 ???

L.E.: The 3 different features that make them different is mp3, better visual for cueing and the jog wheel is stiffer.
am gasit diferenta :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 28, 2009 5:53 pm 
Neconectat
User

daca astea nu stiti ... atunci as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva care a facut ceea ce vreau sa fac si eu:
sa mixez pe playere si mixer si sa inregistrez pe calculator. ca nu merge de nici o culoare ... nu mai pot ... disper...
si a doua varianta e sa pot difuza live pe net la un post de radio mixu` care`l fac ... in timp real ...
stie cineva???plsss

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 28, 2009 7:18 pm 
Neconectat
User

pai de la iesirea record pui un cablu pana la intrarea Line In sau Microphone in comp.....instalezi adobe audition si cu ala poti sa inregistrezi....ai grija la gain sa nu se auda cu distorsiuni pe inregistrare :)sau eventual master`ul acolo unde inregistrezi lasa`l mai jos cu 2-3 decibeli si cand ai terminat mixu` il editezi si ii mai dai umpic de gain daca trebe :)

partea a 2-a cu redare live pe un post de radio nu cred ca se poate....cel putin nu am auzit sa se poata face asa ceva......ce fac cei de la vibe fm sau de la one fm sau radiouri din astea....este alta treaba....acolo deja au studio si altfel sta treaba :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 28, 2009 8:57 pm 
Neconectat
User

aha ... merci ...
am reusit ... sa inregistrez ... mai am de umblat pe la volume ca sa sune calumea.

cat despre mixat live ... am inteles ca merge cu shoutcast ... si la input setez line in ... dar nu am incercat sa vad cum se aude ... si ce setari mai trebuiesc facute ... :|

Sus

Subiectul mesajului: sound
MesajScris: Mie Iun 24, 2009 7:13 pm 
Neconectat
User

toata treaba asta cu conectatu la un mixer si inregistrat si redat din pc am facut-o cu bpm studio e sooper simplu face acelasi lucru ca doua payere mergg separat amandoua pe o singura placa de sunet ........ :lol: asa mergeam la inceput la nunti

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 21, 2010 10:31 am 
Neconectat
User

cdj 400 se pot folosi ca si controlere pentru Traktor, djm 400 se poate folosi doar ca si sursa de mixat ca nu are port usb ca sa il poti folosi ca controler.
Dar din moment ce ai 2 cdj si un djm 400 nu iti mai trebuie calculator decit ptr inregistrare a mixului, asta daca daca ai o placa audio care sa aiba o intrare line in din care sa intri cu un semnal din orice sursa audio.
Eu zic sa nu te complici sa folosesti controlere, daca ai bani cumparati cdj si mixer dj din seria denon, ecler, pionner.
Bafta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2