The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 4:02 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 19, 2010 7:58 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ai dreptate

sa stii ca eu ca si inginer de sunet si proiectant sunt mult mai putin interesat de functiile "Dj friendly" si mai mult de fiabilitate si calitate a sunetului

pot spune cu mana pe inima ca as prefera sa fiu la controlul sistemului de sunet, oricand dupa un ECLER decat dupa un pioneer sau un X-one

trebuie sa mentionez ca noi nu detinem drepturile de distributiei asupra diviziei de mixere de la ECLER .

Pioneer nu-mi place pt ca e f usor de-l bagat in CLIP si per ansamblu nu are o calitate a sunetului extraordinara. Nu spun ca suna prost insa sunt alte mixere care suna mai bine.

X-one nu-mi place in special din cauza sunetului foarte intepat pe partea de inalte. Chiar si corectiile sunt usor ciudate. Nu este un defect, ci este un sound al lor specific.

ECLER am folosit de oricat ori am avut ocazia si mi-a lasat intotdeauna o impresie buna. Poate ca nu este intotdeauna atat de ok din punct de vedere al DJ-ului insa din punct de vedere al omului din spatele mixerului de FOH este mana cereasca.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Ultima oară modificat de Mircea Bartic pe Sâm Mar 20, 2010 9:07 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 20, 2010 9:02 am 
Neconectat
User

se pare ca nimeni de pe aici nu pune muzica exclusiv in cluburi gen house-tech, electro ..... (trebuie sa recunosc sunt un anti-manelist convins :D )

(!)P.S. Daca suprapui doua piese cu acelasi tempo aia nu se cheama ca esti dj si mixezi

...hai sa nu mai incarcam topicul omului cu chestii care lui nu-i folosesc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 20, 2010 9:08 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

"Anyone can beat match, only a few will be deejays"

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 20, 2010 9:15 am 
Neconectat
User

gabi1904 scrie:
se pare ca nimeni de pe aici nu pune muzica exclusiv in cluburi gen house-tech, electro ..... (trebuie sa recunosc sunt un anti-manelist convins :D )

(!)P.S. Daca suprapui doua piese cu acelasi tempo aia nu se cheama ca esti dj si mixezi

...hai sa nu mai incarcam topicul omului cu chestii care lui nu-i folosesc.

Si eu sunt ca tine, dar ce sa fac daca nuntile aduc mai multi bani decat cluburile? Asta este. Clientul nostru, stapanul nostru. Ei cer, te platesc, iar tu pui. In rest eu fac party-uri DNB :lol: .... Cel mai mult stii cat am strans de pe intrare la un party DNB, tinand cont ca nu am adus pe nimeni cunoscut am pus 3 lei intrarea. Am strans aproape 200 Ron. Asa mai vorbim de placere, si faci asta doar in timpul liber. Sa sustin un manelist pentru banii astia nu as face-o, sau sa merg la party-uri de manele in alte orase nu as merge.
Referitor la subiectul topicului, din punct de vedere tehnic sa zic asa as alege Eclerul, dar depinde unde il folosesti si pentru ce il cumperi. Nimeni nu da atatia bani pe un mixer sa il tina acasa si sa exerseze doar. Daca as lua un pupitru ca sa il inchiriez, as alege CDJ-ul 800 ca ar sari clientii mai repede. Daca l-as lua pentru mine, cred ca as alege Ecler-ul, ceea ce inca nu imi permit sa fac :lol:

P.S. - Si DJ, NE-DJ, eu il cunosc pe Alex si face treaba buna. Nu stiu cati de pe forum au evenimente cate are el. Sincer mi-as dori sa am evenimentele pe care le are el si nu e gluma. :lol: ... Daca nu ar fi DJ nu cred ca le-ar avea. Si da... Nu oricine care pune 2 piese pe acelasi tempo e dj, trebuie sa stie si ce sa puna.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 26, 2010 1:39 am 
Neconectat
User

pentru inceput am placerea de a va saluta sunt nou pe acest forum :lol: am avut ocazia sa fiu prezent la un eveniment de genul musikmesse aici in italia care se tine o data la doi ani in orasul rimini se numeste SIB in 2008 a fost anul lansarii pe piata a noi game de mixere de la casa spaniola ecler cu doua modele noi sub numele de evo si toata gama nuo reinovata asta cat priveste in ramura dj-ilor ce sa va spun a fost dragoste la prima vedere iar de atunci am ramas mereu innebunit de acest mixer e fantastic este clar concurentul lui pioneer djm 800 si se incadreaza in segmentul club mixer fiind foarte practic de folosit il cunosti deja dupa cateva minute sa fiu sincer nu am fost niciodata fan pioneer tot respectul pentru aceasta marca si fanii ei dar eu am preferat denon dns-3500 decat cdj-1000 cand am inceput sa imi cumpar dj setul personal si evo 4 decat djm 800 un dj set un pic divers salutari :wink: [/u]

Sus

Subiectul mesajului: Re: Pioneer DJM-800 vs. Ecler EVO4
MesajScris: Mie Noi 24, 2010 6:49 pm 
Neconectat
User

Eu cred ca mixerul ideal, ar trebui sa aiba interfata Pioneer DJM800 , sunetul lui Ecler EVO4...... hai sa fie si un jog-wheel ca la Xone 3D si 4 fadere .......totul MIDI, bineinteles :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2