The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 11, 2025 1:00 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 5:19 pm 
Neconectat
User

pt mine dj`ing inseamna Roger Snachez ... omu` e genial. si nu cum il ascultati la radio (e pistol cu apa acolo pt ca mai mult promoveaza melodii decat sa faca mixuri). intr`un spectacol live e criminal omu`. daca esti interesat iti dau un link sa il vezi in actiune. omu` traieste muzica, o simte, face dintr`o melodie banala sa sune a super hit ;)
datorita unor filmulete cu el m`am hotarat sa`mi bag ceva in el de VDJ si sa`mi iau scule calumea.
din pacate nu am destui bani sa`mi iau un djm800 :(
e vreo 1000 si ceva de euro bucata la mana a doua. si eu abia fac eforturi pt un djm 400 si 2 cdj200 :|
dar asta e ...

cat despre aia eu te`am inteles intr`un fel ...
poate tu nu m`ai inteles ce am vrut sa zic.
treaba e ca daca am beatu` potrivit cum trebuie cand am apasat pe buton eu stiu cum trebuie sa plece beatul. daca nu a plecat cum trebuie imi dau seama din cum am apasat butonul. si aici clickul ajuta. pt ca iti confirma intuitia ... aceea ca nu am apasat cum trebuie CUE (de exemplu).
de aceea nu suport butoanele din cauciuc. au un delay de cateva milisec.
iar la unele ajunge si aproape la o secunda ceea ce e tragic intr`un mix :lol:
intelegi cam ce am vrut sa zic?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 5:27 pm 
Neconectat
User

da. baga linku cu roger. is de acord cu tine insa am o slabiciune pt james. stii vb ca in gusturile omuluinu te poti c***. eu il am djm 800si pot sa spun ca este o bijuterie insa iti trebuie timp si dedicare. momentan le am la naftalina insa mi-am promis ca de la craciun incolo ma pun pe treaba. acum mai stau putin prin tarile calde sa imi construiesc cat de cat sistemul audio.inca ceva sunt de sunt de parere ca cdj combinate cu calculatorul (traktor, ableton, etc) fac minuni. singurele lucruri care imi lipsesc momentan si care probabil am sa le iau la anu sau cine stie cand sunt 2 xone 1d.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 5:33 pm 
Neconectat
User

d c nu iti iei xone 2d? :)
e super jale djm 800. pt mine pupitru ideal ar fi 2 mk2+djm800+efx1000 :D
si eventual dupa aia un laptop cu ableton live. e bun si ala...
da` poti face minuni si fara el. mai ales daca ai acces mare la accapele si la negative ... ;)

uite si linku ...
http://www.dancetrippin.tv/lib.cfm/4569 ... hez/Ibiza/

deci omu` e genial... cred ca il urmaresc de cateva luni ... si nu ma satur de el ...
si mai sunt cateva filmulete pe youtube mai mici cu el ...
unu din ele mai misto e acesta ... :
http://www.youtube.com/watch?v=GH3dbq4tJSc

se vede si se aude cam prost ... dar daca esti atent ... woww ... e criminal omu`. sa nu mai mentionez de gesturile care le face si cum se vede ca traieste muzica. si daca asculti melodia din al doilea videoclip e cam panarama ... Ian Carey - Redlight (Muzzaik Remix) :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 12:44 pm 
Neconectat
User

stie cineva vreun program cu care sa inregistrez mixurile facute pe playere si mixer? si eventual cum leg calculatorul la mixer sa pot inregistra ... :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 1:06 pm 
Neconectat
User

soundforge ftw, poti sa faci un split la master, poti sa te legi pe al 2-lea master, poti sa incerci rec out daca ai , poti sa intri pe booth out daca prevede mixerul dar sa nu umbli la nivel dupa ce l-ai setat. djm 400 e unul din cele mai proaste mixere pe care am lucrat. djm 800 ftw

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 1:18 pm 
Neconectat
User

lol ...
djm 400??? in comparatie cu 800 da e panarama ... da` 400 e 250 euro pe cand 800 e 1000 de euro ... si asta la mana a doua ...
da` da clasa MULTOR mixere ...
si soundforge nu mi se pare un program bun de inregistrat ...
proceseaza greoi si nu e stabil ...
la melodii de cateva minute implicit cativa mega ... merge ... dar cand e vb de mix de o ora ...poate sa clacheze ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 1:53 pm 
Neconectat
User

ai putea inregistra cu nero waw editor. este destul de simplu de utilizat.treaba-i ca tre sa ai spatiu pe hdd pt ca inregistreaza hiq.intri prin line in-ul calculatorului. djm 400 are 2 iesiri deci se poate. trebuie sa fi atent la volume. daca o sa il folosesti sunt de parere ca ar trebui sa salvezi mixul in format waw dupa care sa il transformi in mp3 cu un alt soft. nero are codec dar pt mp3PRO. calitatea sunetului lasa de dorit dupa parera mea. eu le fac cu bpm studio la 320.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 1:55 pm 
Neconectat
User

si se aud calumea cu bpm studio?
nero wave editor nu am ca nu folosesc nero full ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 1:59 pm 
Neconectat
User

pai vezi ca se gaseste ''pe toate gardurile'' nero. eu spun ca se aude. ca si mp3 converter folosesc bpm studio (banuiesc ca stii programul) atat pentru mix-uri cat si pentru cd-uri.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 2:09 pm 
Neconectat
User

nu`i vorba de gasit ... da` nu am mai vrut sa folosesc nero full ... am lite ... si are decat nero express si nero burning room ... nu mai ocupa spatiu cu toate prostiile celelalte ...
totusi as incerca cu soundforge sa vad cum iese... da` nu prea ma descurc la setari :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 2:29 pm 
Neconectat
User

nero full poti sa il faci lite:D. cand il instalezi ii dai custom si instalezi doar ceea ce ai nevoie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 2:42 pm 
Neconectat
User

stiu da` si kitu` ocupa. asta e simplu` ... pac pac si ai nero :lol:

si plus nu cred ca o sa ma incumet pt ca ai zis ca ocupa mult ...
as vrea ceva care sa scoata direct mp3. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 2:52 pm 
Neconectat
User

cred ca ai putea sa inregistrezi cu bpm-ul. o sa iti spun mai tarziu daca se poate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 2:56 pm 
Neconectat
User

cu un laptop decent nu vad de ce ai avea probleme. am mai tras mixurile mele dar nu am depasit 2 h cand am tras. si nu am avut nici o problema. de mentionat 2 gb ddr2 si core 2 duo t7500 4mb cache @2.2ghz.
am zis ca djm 400 e prost pentru ca am sesizat diferenta de sunet la schimbarea lui intr-un club cu un 800 , si e de la cer la pamant , chiar si ospataritele au simtit. mie nu imi place nici ce incearca el sa scoata pe iesirea aia de casti , nu s-a inteles bine cu castile mele pe 70 ohmi.
a si btw efectele nu se compara, delay echo fata de 800

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 09, 2009 2:59 pm 
Neconectat
User

incearca cu Adobe audition 1.5 e stabil si e profii chiar daca e mai vechi.are si multi track daca vrei sa adaugi ceva prin supra punere

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2