The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 11, 2025 1:13 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 05, 2009 5:54 pm 
Neconectat
User

deci asta n`ar fi o problema nu?
multumesc pt raspuns.
acum trebuie sa ma decid daca sa ma risc sau nu sa cumpar de pe okazii :?

mi`e cam asa ... sa nu iau teapa ... am mai auzit cazuri ... :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 05, 2009 6:40 pm 
Neconectat
User

Pai ii zici sa ti-l puna prin curier, cu plata ramburs. Sau eventual plata dupa ce primesi coletul. Mai sunt tepari, dar pentru asta s-au inventat calificativele. Vezi si tu ce calificative are. Daca are multe si pozitive e de incredere. Daca e user nou... nu prea te-as sfatui sa te bagi sa iei ceva de la el :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 05, 2009 6:44 pm 
Neconectat
User

are vreo 5 calificative toate bune ... are 100% ... dar am inteles ca se pot cam matrasii calificativele ... acuma nu stiu ,.... ca eu sunt nou :)
si faza e ca asa fac prin curier ... si platesc cand primesc curieru`. dar daca dupa ce ajung acasa vad ca are mai multe defecte. sau chiar sa nu mearga cine stie ce ... :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 05, 2009 6:45 pm 
Neconectat
User

E la risc treaba...sper sa ai noroc :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 05, 2009 6:48 pm 
Neconectat
User

multumesc ...
cu djmu` e omu` din brasov ... si cred ca o sa dau o fuga pana acolo. ca ce mi`e sa platesc fan curieru` ce mi`e sa dau banii pe maxi taxi. si asa le fac si proba :D
dar o fii bun daca e made in japan? adica e original?ca am vazut pe majoritatea pozelor de pe net Made in malaysia

dar cu cdj`urile mi`e cam teama ... :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 2:19 pm 
Neconectat
User

touch-ul e dus, clar uz intens

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 3:38 pm 
Neconectat
User

pai da ... zicea ca e din cauza ca le`a avut vreo 2 sapt inchiriate la un dj si ca a fost cam brutal cu ele :lol:
dar afecteaza in vreun fel performanta playerului si a CUE`ului faptu` ca nu mai face click?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:00 pm 
Neconectat
User

daca scrie made in japan pe el inseamna ca e facut la mama lui. pioneer sunt japonezi. le fac in malaesia pt ca acolo probabil au fabrica. si sony produc multe treburi tot in malaesia din cate stiu eu. treaba cu clickul este relaiva. cel mai important este contactul. este important si cue pt a adauga beat-uri pe track insa cel mai important este play pause.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:02 pm 
Neconectat
User

aha ... multumesc pt informatii ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:13 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

slick scrie:
pai da ... zicea ca e din cauza ca le`a avut vreo 2 sapt inchiriate la un dj si ca a fost cam brutal cu ele :lol:
dar afecteaza in vreun fel performanta playerului si a CUE`ului faptu` ca nu mai face click?

astea-s texte

un buton de pe un player nu cedeaza atat de repede.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:17 pm 
Neconectat
User

eu zic ca cedeaza.depinde cat este de scelerat utilizatoul. odata m-am intrebat de ce nu le fac touch-uri. sunt de parere ca ar merge. ar fi mult mai real time.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:21 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

totusi vorbeste de 2 saptamani

nu cred ca ar merge ca touch pt ca nu mai ai feeling-ul cand face click si stii ca ai dat comanda.

parerea mea, (eu nu sunt Dj de meserie)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:33 pm 
Neconectat
User

nici eu nu stunt. imi place sa pun muzica. nu ma consider un dj. nu cred ca este un feeling ci siguranta de care ai nevoie sa "plece" piesa atunci cand trebuie. cred ca este o treaba de control mai mult decat de feeling. zic nu stiu, cel putin asa cred.click-ul acela il face o tablita din otel din cate stiu eu care la un momentdat cu siguranta va ceda insa o buatica de material ca acela din care este facuta protectia unui ecran de itouch cred ca este mult mai rezistenta

le : @nexus: asta este stresl din capul meu, tot tipul pun raul in fata.
slick: nu cred ca este o problema asa mare butonul ala. ai putea sa te interesezi ce fel de buton este si sa il schimbi. importante sunt orele de funtionare, conditiile(praf, fum, umezeala, socuri).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 4:40 pm 
Neconectat
User

aha ...
cat despre click si io sunt de parere ca e bun.
nu e neaparat esential dar e de ajutor. pt ca te ajuta si sa`ti dai seama cum ti`a luat beatul. daca beatul e setat cum trebuie si pleaca cand ai apasat tu si tu ai apasat un pic mai inainte (pe langa faptul ca o sa`ti dai seama ca ai apasat inainte) o sa`ti dai seama si datorita clickului care nu s`a suprapus cu beatul care canta in momentul in care l`ai apasat. si iti confirma inca odata ca trebuie sa nu`i dai volum ca nu va suna chiar cum vrei tu. ;)

P.S.: nu ma consider nici eu dj dar as vrea sa fiu. si spre deosebire de voi eu habar nu am de electronica si d`astea :P
io`s cu muzica mai mult cu mixingu` :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 06, 2009 5:04 pm 
Neconectat
User

slick nu ai prea inteles ce am zis eu cred. sigura chestie care tre sa o asculti dupa ce dai drumul unei piese este casca daca nu ai experienta necesara pt a o face fara iar cu pitch bend-ul o aduci pe drumul cel bun. faza cu dj-ingu...... este cale lunga. sunt de parere ca dj-i romani nu sunt dinamici. nu ii prea vezi sa foloseasca efecte, pun piesele cap la cap, lucru pe care il poate face oricine cred eu. dupa ce vezi un filmulet cu batranul james zabiela totul prinde o alta culoare, aia inseamana dj-ing. asta este parerea mea in schimb la partea de productie sunt meseriasi, au piese fainuce.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2