The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 14, 2025 10:04 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Mixer djm 400 iesire nebalansata...:(
MesajScris: Mar Iul 06, 2010 6:17 am 
Neconectat
User

Am o problema la care nu gasesc solutia optima si de aceea am apelat la voi,cu speranta ca ma puteti ajuta .Mi-am luat un set dj mixer djm 400 + cdj 400 si JBL EON 515 SPERAND CA AM CEA MAI TARE CONFIGURATIE...PROBLEMA E CA IESIREA NEBALANSATA A MIXERULUI MI-A CREAT NUMAI PROBLEME!!! INTREBARE CUM POT SCOATE DIN SEMNAL NEBALANSAT IN SEMNAL BALANSAT ?
LA ACEASTA IESIRE NEBALANSATA IMI SCOATE DOAR JUMATE DIN PUTEREA BOXELOR .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 06, 2010 9:23 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu are cum sa iti scoata doar jumate din puterea boxelor. Iesirea balansata este folosita pentru eliminarea parazitilor, in special daca duci semnalul neamplificat pe o distanta mai mare.
Rezolvarea la tine ar fi intercalarea unui mixer FoH intre DJM si boxe. Cauti un mixer simplu cu 2-4 canale si iesiri balansate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 06, 2010 11:54 am 
Neconectat
User

calinsuciu scrie:
Nu are cum sa iti scoata doar jumate din puterea boxelor. Iesirea balansata este folosita pentru eliminarea parazitilor, in special daca duci semnalul neamplificat pe o distanta mai mare.
Rezolvarea la tine ar fi intercalarea unui mixer FoH intre DJM si boxe. Cauti un mixer simplu cu 2-4 canale si iesiri balansate.
MERSI PT SOLUTIE LA 3000E CAT AM DAT MAI MERGE 100E UN MIXER SA TRANSFORME SEMNALUL:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 06, 2010 12:24 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu tocmai de aia am ales un DJM500. Am gasit unul in stare excelenta, are iesire balansate si 2 intrari de mic. E mai sarac la efecte, dar merge impecabil :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 06, 2010 1:28 pm 
Neconectat
User

incearca sa folosesti 2 DI-uri active :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2