Bobinez difuzoare & subwoofere; centrez difuzoare si schimb suspensii, toata munca facandu-se cu simt de raspundere.
Fiind pt mine o pasiune f. veche de a mea, atasez o mica arhiva cu cateva rebobinari difuzoare, schimbari suspensii, fire leonice si alte operatii. d
Doar o parte din ce am lucrat pana acum, precizez ca pozele sunt micsorate de zeci de ori, pana au ajuns la 0,3mp.
Pentru cei interesati, 0766816812 sau pe pm, multumesc.
rebobinare jl audio 12w7 , un subwoofer de 2800 ron , un difuzor cu greutate si la propriu si la figurat .
bobinare gz 25 al . un monstrulet
bobinare difuzor mtx 12
bobinare pioneer ts-w307d2
bobinare subwoofer power bass 12
Rebobinare difuzor 15 hertz hxz 380d in prima poza bobina veche facuta de un minitehnicus , asa in 4 straturi dar cocolos sa fie ceva sarma acolo .
rebobinare difuzor 15 , semi profesional
rebobinare super tweetere bm rsw 115
rebobinare si reconditionare difuzoare gamma hi-fi alnico la - 1231 . niste difuzoare f.vechi (ani40 - 50) la vremea lor fiind folosite la auditi de catre al capone si alti gangsteri de ma mai cunosc ieu cu iei ... a fost o gluma . pt proprietar au si valoare sufleteasca avand aceste difuzoare impreuna cu boxele si standurile originale made in suedia de la tatal sau .
foto 1 mi-a adus proprietarul difuzoarele coapte si putrede insa intregi , bobinate de altcineva inaintea mea si scoase in 12,6 ohmi , eu le-am facut bobine de 4 ohmi munca la centrare fiind imensa deoarece la difuzoarele profi de obicei intrefierul este f. mic , la astea fiind de 1,6mm in care trebuia sa intre si bobina cu suportul iei si sa ramana si spatiu .
foto 2 demontare completa a difuzoarelor , degresarea componentelor , vopsirea sasiurilor pt aspect , membranele au fost reimpregnate cu rasina si spiderele la fel fiind f. moi . palniile pt inalte-medii au fost reconditionate iar dust-capul conic schimbat .
foto 3 mai multe bobine pt mai multe difuzoare , in mijloc este una din bobinele pt aceste difuzoare .
foto 4 sasiurile curatate , vopsite si cu magneti asamblati .
foto 5 si 6 difuzoarele finalizate , au un aspect mai proaspat desi membrana se vede imbatranita nu am intervenit asupra iei si a suspensiei , concluzie dupa o saptamana de lucru la ele in paralel cu alte treburi , difuzoarele suna demential de placut . redand f . bine sunetele naturale . mai mare placerea sa reconditionezi asfel de boxe , difuzoare . iar ca pret la costat pe proprietar doar 120 ron .
bobinare difuzor jbl gto 1202
Rebobinare jl audio 12w1v2.4
scimbare suspensi 4 difuzoare tonsil , unitra 140 w , difuzoare vechi dar de calitate cele de bass pe 12" au magnetul dublat . difuzoare care costa in jur de 45- 50 de euro bucata . pretul justificanduse la prima auditie a incintelor complete . vechile suspensi erau coapte .
Rebobinare mai multe subwoofere 10" logitech z5500 , subwooferele de la sistemele logitech z5500 care au avut multe probleme inca din fabricatie asta confirmandu-mi unul din importatori . problema lor fiind rasina de proasta calitate cu care au fost lipite .
bobinare difuzoare sateliti z5500 , multe bucati , 62 w la 8 ohmi .
bobinare difuzor atto 15 " , Nr spire: 76 in 2 straturi , Diametru conductor: CuEm 0.28 , putere in wati chinezesti 300 la 8 ohmi .
bobinare difuzor atto 12" , 50 w rms , 8 ohmi .
bobinare si centrare magnet difuzor clarion 12 , 250 w , 8 ohmi
lipire suspensie difuzor hertz
bobinare si centrare magnet difuzor radioficare 12,5w , 8 ohmi
bobinare difuzor iei
bobinare difuzor ww golf4 16cm
bobinare subwoofer 12" blaupunkt
bobinare visaton medii bg 20
bobinare tweeter gh profesional
rebobinare woofere haes 2 bobine 8+8 ohmi
schimbare fire leonice mutant mw12
preturi informative rebobinari
pentru medii - inalte - drivere 10 - 100 w 40 - 55 ron/buc
pentru basii 10 - 300 w 40 - 70 ron/buc
pentru basii 300 - 1000 w 70 - 150 ron
preturile pot pot varia in fungtie de complexitatea lucrari ( bobina interior -exterior , schimbare bobina cu tot cu suport la difuzoare la care nu se da dust-capul jos , sunt mai greu de centrat , etc...)
pret manopera schimbare suspensi din spuma la difuzoare 20 - 30 ron de bucata , desfacut complect tot ansamblu , lipire suspensie noua , curatat intrefier , centrare tot ansamblu nou la loc .
pt info 0766816812 , locuiesc in cartierul daca ii pot spune asa andronache , colentina.
multumesc.