hiadeti sa va explic eu cum sta treaba cu efectul la dynacord
adevaratul efect la manelisti este de fapt 6sau7 si 58.59 se foloseste la bluzuri.daca nu stiti pt ce se foloseste un efect nu vorbiti aiurea pt ca dati dovada de.... nu vreau sa fiu nesimtit.
5,6,7 la efecte, majoritatea il folosesc la percutii: timbaluri ,tarabane,etc.dar probabil unii habar nu au de asa ceva.
este adevarat ca efectul57-58-59 folosit in exces poate sa dauneze la calitate dar L-AU PUS ACOLO NISTE BAIETI CARE STIU CE INSEAMNA UN DYNACORD. vre-o 200 de germani(producatorii dynacord)
unii care se duc la o sonorizare cu e cd-plaiere sau un microfon nu au cum sa stie de efcte si alea-alea.in televiziuni si in spectacole televizate se foloseste un fel de hall.
Si apropo nu numai manelistii folosesc ''reverbul''(cand stai de vb cu un manelist spui''reverb")si la muzica populara se foloseste.dar iar unii habar nu au de asa ceva.
pe scurt:efcetul,daca nu este in exces suna"cald"cum spun manelistii.
dar sa revenim la subiect:
le-am legat pe amandoua (driverele) pe acelasi tip de filtru.ma gandesc ca daca unu era atenuat era si celalat,sau ma isel?
varianta ca e calota sparta nu am luat-o in calcul pt ca nu suna deloc distorsionat sau sa caraie ceva chiar daca e la putere foarte mare.
inca astept pareri inainte sa mai fac niste teste.
|