eu fac pariu ca ies invingator

din intamplare cam oricine poate avea un pistol cu aer comprimat ( si e chiar ieftin), crezi ca mai face careva figuri, numai daca il scot ? nu e nevoie sa il folosesc , bine inainte sa il scot le indoi oasele la cei care au cauzat pagube cu stativele sau ii spanzur cu cablu de la boxe

) . Oricum cand mergeam la chestii de genul , nu mergeam niciodata singur , si intamplarea face ca si eu am facut ceva sport la viata mea ( am doar 2m inaltime si peste 100KG ) si omul cu care mergeam era tot la categoria grea
P.S motivele pt care nu ma mai ocup de majorate , nunti & shit sunt : oamenii de care se vorbea mai sus ,
+ ca multi cand te-au chemat sa ii sonorizezi , te platesc si au impresia ca tu esti sclavul lor si te trateaza ca draq .......
Am avut de multe ori probleme cu lumea , sareau la scandal ca nu le pui nush ce mel a lu tata gutza sau ce stiu ce salam de vara , pt aia mi-am luat pistol si de atunci ca prin minune au disparut problemele de genul .
S-a mai intamplat sa imi desumfle toate rotiile la masina , si i-am prins in fapt pe 2 smekerasi dinastaia , au luato pe coaja si au umflat rotiile in timp record ....
P.P.S ADI RCF in caz ca ai probleme de genu , iti recomand drujba tinuta sub masa , stiu ca o poti manevra foarte bine