The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 3:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:11 pm 
Neconectat
User

Sandu_Alex_999 la un liceu sportiv nu cred ca iesi invingator , sincer .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:18 pm 
dimisor

+1.

Inchipuieti toti campionii de pe sate cu creierul zguduit bine de la rugby sau stiu eu ce alt sport. Cu salam drept idol.... nu stiu cum te poti intelege cu oameni de genul. Zici pas... lasi pe altii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:43 pm 
eu fac pariu ca ies invingator :D din intamplare cam oricine poate avea un pistol cu aer comprimat ( si e chiar ieftin), crezi ca mai face careva figuri, numai daca il scot ? nu e nevoie sa il folosesc , bine inainte sa il scot le indoi oasele la cei care au cauzat pagube cu stativele sau ii spanzur cu cablu de la boxe :)) . Oricum cand mergeam la chestii de genul , nu mergeam niciodata singur , si intamplarea face ca si eu am facut ceva sport la viata mea ( am doar 2m inaltime si peste 100KG ) si omul cu care mergeam era tot la categoria grea

P.S motivele pt care nu ma mai ocup de majorate , nunti & shit sunt : oamenii de care se vorbea mai sus ,
+ ca multi cand te-au chemat sa ii sonorizezi , te platesc si au impresia ca tu esti sclavul lor si te trateaza ca draq .......
Am avut de multe ori probleme cu lumea , sareau la scandal ca nu le pui nush ce mel a lu tata gutza sau ce stiu ce salam de vara , pt aia mi-am luat pistol si de atunci ca prin minune au disparut problemele de genul .
S-a mai intamplat sa imi desumfle toate rotiile la masina , si i-am prins in fapt pe 2 smekerasi dinastaia , au luato pe coaja si au umflat rotiile in timp record ....

P.P.S ADI RCF in caz ca ai probleme de genu , iti recomand drujba tinuta sub masa , stiu ca o poti manevra foarte bine :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:51 pm 
Eu cred ca pot sa ma angajez ca si drujbar la ce bine o manui. Am la activ peste 60 de metrii cubi de lemne taiate la juma de metru cu drujba si lemne de esenta tare, nu brad si minuni. :D

Acuma sincer, nu m-as vedea la un party sa umblu cu drujba turata dupa 2 cocalari. :lol: si nici sa scot un pistol.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 2:57 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Eu cred ca pot sa ma angajez ca si drujbar la ce bine o manui. Am la activ peste 60 de metrii cubi de lemne taiate la juma de metru cu drujba si lemne de esenta tare, nu brad si minuni. :D

Acuma sincer, nu m-as vedea la un party sa umblu cu drujba turata dupa 2 cocalari. :lol: si nici sa scot un pistol.

Party Chainsaw Massacre ( in rolul principal adircf) :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 5:06 pm 
Neconectat
User

Sandu_Alex_999 scrie:
adircf scrie:

Party Chainsaw Massacre ( in rolul principal adircf) :lol: :lol: :lol:

Deja suna bine :twisted:

Cat despre oameni prosti la majorate sau banchete, eu cam de fiecare data am rezolvat pe cale diplomatica treaba :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 5:10 pm 
Neconectat
User

1. adircf nu prea ma inteleg bine cu ei dar din pacate trebuie .
2. a fost acuma 2 ani un caz cu un pumn scapat de unu la box si ia rupt maxilarul .
3. mai bine nu ma pun in gura cu prostii si stau in banca mea , nu pot sa zic acuma sa ma laud in clasa a 12 la sportiv cu ceva sala la handball am ceva putere dar nu ma pun cu nici 1 de la lupte care face sala in fiecare zii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 5:20 pm 
io incep sa ma las de majorate.

m-au sunat cativa din baia mare pe care nu i-am stiut si le-am zis 100 E pentru un majorat si automat m-au refuzat (ori ma duc bine ori stau acasa) si pe care ii stiu le cer 2 mil.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 5:55 pm 
Neconectat
User

Pune-l pe kenwood sa mearga la majoratele tale si tu mergi la nuntile lui. :D

Ps: acum ca am atins subiectul kenwood schimba boxele mai des ca sosetele urmeaza sa atingem si subiectul roakeri si manelisti.
Flame on! :twisted: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 6:16 pm 
Sharky scrie:

Aici nu gandesti bine. Ii zic direct la dj-ului lui Kenwood. El si asa nu face nimica. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 9:24 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
Sharky scrie:

Aici nu gandesti bine. Ii zic direct la dj-ului lui Kenwood. El si asa nu face nimica. :lol:

Pai asa e mai adi..sa fi si tu manager :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 17, 2008 9:38 pm 
Eu sunt si manageru, sunetistu, baiatu care care scule, mc-u, dj-u, toate la un loc. :lol:

Acuma pot sa sigur 2 sonorizari in acelasi timp cu sculele mele. Daca mai trebuie, ai de mine... un telefon scurt la forumistii din baia mare. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 3:08 pm 
Neconectat
User

pun aici 2 ,3 poze de la banchet Liceului Sanitar
w

Ultima oară modificat de Carpen Andrei pe Joi Apr 23, 2015 5:50 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 4:37 pm 
Neconectat
User

Vad ca numa musculosi ai avut acolo :lol:

Dr4g0n lasa-ma cu prostiile tale cu pistoale si oameni spanzurati de stative...ca sunt niste copilarii expirate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 18, 2008 4:58 pm 
Neconectat
User

sigur era banchetul sau era ceva pregatire pt gay parade? :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 31 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2