The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 8:40 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: recomandare dif pentru sateliti
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 10:33 am 
Neconectat
User

Ce difuri pe 12" ar fi mai potrivite pentru satelitii. Satelitii vor avea high-pass la 100 Hz.
Sub ei lucra acuma doi basi cu hp-15w, dar incurand va veni un sd18.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 10:40 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

C12-300MB

sau
Selenium 12WS600
http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... me=12ws600

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 11:59 am 
Neconectat
User

la c 12 m-am gandit, dar inca nu-mi permite bugetul
ma gandeam la ceva mai ieftin deocamdata ,iar apoi sa-mi fac cu c12

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 12:13 pm 
Neconectat
User

E12 :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 1:26 pm 
Neconectat
User

hp12s

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 1:40 pm 
Neconectat
User

Aceste difuzoare is capabile de 400w ?
M-as duce pe lw1203, dar nu este RK pentru el si nu stiu cat de adevarate is specificatiile despre el.
Nu stiu care din aceste difuzoare s-ar descruca mai bine pe medii pentru ca n-am ascultat nici unul dintre ele.
Poate aduceti si niste argumente de ce ala si nu celalat ca sa-mi dau seama de ce poate fiecare.

Crexy tu ai in combinatie un hp12s. Cam cati wati duce?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 2:02 pm 
Neconectat
User

flame scrie:
Crexy tu ai in combinatie un hp12s. Cam cati wati duce?

depinde cat timp o sa tii watii in el, cel mai mult i-am 200w timp de o noapte si nu a dat nici un semn de oboseala. o sa pun yamaha in bridge (600w) mai pe seara si o sa-ti spun cum se comporta :lol:

Ultima oară modificat de cracea daniel ( crexy) pe Mie Mar 19, 2008 4:45 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 4:35 pm 
Neconectat
User

Am masurat eu la cateva difuri PA, dar schematic, iar difuzoroarele (e15) erau nerodate.
Re a fost la fel ca in catalog, Fs mai ridicat decat in catalog, dar asta e de asteptat din moment ce diful e scos din cutie. Restul cer mai multa munca sa masori exact asa ca nu m-am ostenit.

Lw e dif bun, mie imi place mai mult decat hp15, ma rog, mai putin partea cu RK.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 4:35 pm 
Neconectat
User

adi, no offence mate....
intr-adevar, POATE unde crapa Lw-ul crapa si celelalte, dar.. ai avantajul ca ai RK si ai siguranta calitatii unei firme, pe cand la LW, nu ai RK si nici siguranta calitatii unei firme, pt ca nu scrie nimic pe el, e no name, e fantoma, nu are un producator...cunoscut, pe care sa il poti trage la raspundere,eventual. Bine, normal ca nu poti sa faci reclamatii la Paudio, dar poti da "sfada in sat" ca Pa are difuri naspa, daca se intampla ceva. Nu isi risca asa usor numele o firma atat de mare. Plus ca Pa face bobine pt multe firme de late difuzoare.
EU, PERSONAL, nu m-as duce pe difuzoare No-Name. Am vazut Lw, l-am tinut in mana. Am ascultat alaturi de el, bineinteles, la volum mic de tot, si difuzoarele erau "in aer" un HP12s, si pot sa zic ca mai conturat suna Hp-ul, mai clar,mai placut. Nu pot sa zic acelasi lucru despre Lw.
Eu, mi-am exprimat parerea despre difuzoarele astea fantoma...
@Adi, si... DA, se poate pune si problema de Rekone kit, adica sa arzi difu. Nu stii cand se intampla nefericirea, si atunci cand se intampla, ce faci ? Ramai cu ochii in soare ! Dai banii pe alt dif.
oricum....

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 4:45 pm 
Neconectat
User

am pus yamaha in bridge si am dat-o o singura data pana in clip si in rest vreo 10 min pana la ultimul bec inainte de clip, difuzorul nu dadea nici un semn de oboseala si din ochi nu depasea nici x-max-ul. am ramas surprins placut cand am auzit cat de bine poate sa sune un difuzor asa de ieftin, boxa era amplasata pe stander intr-un colt

eu iti recomand hp12s, celelalte nu le-am auzit

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 4:53 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
se poate pune si problema de Rekone kit, adica sa arzi difu. Nu stii cand se intampla nefericirea, si atunci cand se intampla, ce faci ? Ramai cu ochii in soare ! Dai banii pe alt dif.
oricum....

nu e vorba numai de ars ci si de intamplari nefericite, difuzoarele fiind obiecte fragile se mai intampla sa spargi, crapi, rupi membrana din greseala sau din prostia altora ( pe la bairame ) si cu RK iesi mult mai ieftin

era cineva pe forum care a spart membrana cand a transportat boxa si s-a intamplat sa nu aiba protectie pt difuzor

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 5:31 pm 
Neconectat
User

la mine nu va fi vorba despre astfel de evenimente pentru ca boxa va avea plasa peste toata partea din fata, deci foarte putin probabil sa se strice diful din cauza transportului.

Pe mine in mod special ma intereseaza sa sune bine , curat si sa reziste la vreo 400 w o noapte intreaga, fara sa stau cu teama in mine cu a pati ceva difuzorul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 5:32 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

atunci baga macar E12-250N sau HP-12S cu toate ca ideal ar fi C12

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 5:37 pm 
Neconectat
User

adi, pe mine nime nu ma pune pune sa fac reclama la Pa si sa nu fac la LW. In fond si la urma urmei, si voi aveti. Nu is curios de problemele astea de reclama... concurenta., treaba voastra. Dar eu.. ca si client urmaresc sa cumpar un produs bun, la un pret rezonabil. Si... de asemenea pun si raul in fata, adica.. Dar daca se intampla ceva... am o podina... un backup... in cazlul LW-ului, am NU, in schimb in cazul Pa-ului,am unbackup si o garantie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 5:47 pm 
Neconectat
User

adi, nu te bate cu caramida asa puternic in piept ca poate te inseli.
Discutia are rost, dar afirmatia ta de adineaori cu... "concurenta doare" NU ARE ROST. . Nu vad unde se facea concurenta. totul depinde de @flame.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 48 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2