adi, no offence mate....
intr-adevar, POATE unde crapa Lw-ul crapa si celelalte, dar.. ai avantajul ca ai RK si ai siguranta calitatii unei firme, pe cand la LW, nu ai RK si nici siguranta calitatii unei firme, pt ca nu scrie nimic pe el, e no name, e fantoma, nu are un producator...cunoscut, pe care sa il poti trage la raspundere,eventual. Bine, normal ca nu poti sa faci reclamatii la Paudio, dar poti da "sfada in sat" ca Pa are difuri naspa, daca se intampla ceva. Nu isi risca asa usor numele o firma atat de mare. Plus ca Pa face bobine pt multe firme de late difuzoare.
EU, PERSONAL, nu m-as duce pe difuzoare No-Name. Am vazut Lw, l-am tinut in mana. Am ascultat alaturi de el, bineinteles, la volum mic de tot, si difuzoarele erau "in aer" un HP12s, si pot sa zic ca mai conturat suna Hp-ul, mai clar,mai placut. Nu pot sa zic acelasi lucru despre Lw.
Eu, mi-am exprimat parerea despre difuzoarele astea fantoma...
@Adi, si... DA, se poate pune si problema de Rekone kit, adica sa arzi difu. Nu stii cand se intampla nefericirea, si atunci cand se intampla, ce faci ? Ramai cu ochii in soare ! Dai banii pe alt dif.
oricum....
_________________ VAND CUTII DE 10", CUTII DE BASI CUBO12 SI ALTE ACCESORII ! viewtopic.php?f=19&t=19164 SONORIZARI SI FOTOGRAFIERE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE DE MICA, MEDIE SI MARE AMPLOARE. http://www.facebook.com/FecheteIonutPhotography Mail: fecheteionut88@yahoo.com
|