Kala scrie:
Imi cer scuze daca par putin nehotarat, dar postez in calitate de om care ziua sta la birou si seara e pasionat de muzica si "scule" pentru muzica.
Problema mea e ca ma vad pus in situatia de a face un compromis, adica sa aleg HP 18W un difuzor inferior fata de WN 18S, in favoarea acestuia din urma. Daca la inceput Nexus ma convinsese ca WN-ul este net superior din multe puncte de vedere si chiar incepuse sa imi placa radiatorul de pe "motorul" acestuia, acum imi este recomandat HP-ul.
In concluzie, care este totusi cel mai potrivit pentru a-mi echipa woofer-ul? Diferenta de pret nu ma preocupa, doar calitatea.
nu e nici o problema
cand ai postat prima data nu era vorba de ascultat in apartament intr-o camera mica, de aceea am recomandat niste difuzoare pentru tavaleala
cand ai spus ca vrei sa il folosesti in mod normal in camera si f rar la petreceri, am considerat ca NU renteaza investitia in WN-18 pentru ca nu ai nevoie de performantele sale.
2 HP-18W iti vor rearanja organele intr-o sala de 100 metri patrati.
la care se adauga faptul ca suna mai bine la volum mic decat celelalte difuzoare din oferta noastra.
HP-18W pe care il comercializam noi este o varianta OEM (construita dupa specificatiile noastre exacte)
modificarile fata de modelul standard au fost efectuate exact pt a suna mai bine la volum mic