The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Mai 18, 2025 11:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ajutatima si pe mine cu un proiect pentru Alien AN-3018
MesajScris: Dum Iul 12, 2015 9:03 pm 
Sall! Am cumparat difuzorul alien an-3018 de 18 inch si iam facut o cutie cu urmatoarele dimensiuni 634 inaltimea 556 latimea si 497 adancimea dimensiunile sunt exterioare, iar portul de bass reflex are 60 mm inaltimea dimensiune interioara si 135 mm adancime. Nu imi place cum se aude bassul la el cand ascult o melodie cu mafia sau o mane, am gasit o melodie cu bass pe youtube pe melodia aceea imi place cum se aude se simte bassul in piept si in toata camera dar pe manele nu imi place cum se aude nici pe melodi cu bug mafia doar pe aceea melodie de pe youtube imi place ca se simte bassul in piept. Ce proiect imi recomandati pentru el? Cam la cati hz este acordata incinta acuma dimensiuni port bass reflex 60 inaltime 135 adancime si 517 latime?

Fişiere ataşate:
1436727738307.jpg
1436727738307.jpg [ 248.02 KiB | Vizualizat de 6105 ori ]
Sus

Subiectul mesajului: Re: ajutatima si pe mine cu un proiect pentru Alien AN-3018
MesajScris: Dum Iul 12, 2015 9:04 pm 
Pe aceasta melodie simt bassul in piept https://m.youtube.com/watch?v=fcLZbF6_pJY

Sus

Subiectul mesajului: Re: ajutatima si pe mine cu un proiect pentru Alien AN-3018
MesajScris: Dum Iul 12, 2015 9:06 pm 
Daca ascult alte melodi se aude doar bubuiala

Sus

MesajScris: Dum Iul 12, 2015 9:16 pm 
Ce parere aveti daca fac acest proiect viewtopic.php?f=92&t=9684

Sus

MesajScris: Dum Iul 12, 2015 9:36 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

suna prost pentru ca ai cumparat un difuzor foarte foarte prost :roll:

atata poate, obisnuieste-te cu ideea

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Iul 12, 2015 9:50 pm 
https://m.youtube.com/watch?v=fcLZbF6_pJY doar pe aceasta melodie simt bassul in piept de ce?
Mircea Bartic scrie:
suna prost pentru ca ai cumparat un difuzor foarte foarte prost :roll:

atata poate, obisnuieste-te cu ideea
download/file.php?id=1938&mode=view sar auzi bine in aceasta incinta ? Ca amplificator folosesc un jbl auto de 284 watii

Sus

MesajScris: Dum Iul 12, 2015 10:20 pm 
Zicetimi si mie un proiect pentru acest difuzor ? Un bandpass ar fi bun ?

Sus

MesajScris: Lun Iul 13, 2015 12:25 am 
Neconectat
User

cu ce amplifici?
ai facut ceva procesare la semnalul ala?

Sus

MesajScris: Lun Iul 13, 2015 2:02 pm 
Adi Lazar scrie:
cu ce amplifici?
am o placa de sunet creative si am setat frecventa la bass la 36hz, adica sa urce de la 36 hz in sus si din statie am setat frecventa de bass undeva pe la 65-70 hz si acuma se aude mult mai bine, cred ca problema erea ca difuzorul nu putea sa coboare asa de jos in frecventa, acuma l-am setat sa urce de la 36hz in sus si se simte diferenta acuma se simte si bassul mai accentuat pe mai multe genuri muzicale.

Sus

MesajScris: Lun Iul 13, 2015 2:05 pm 
Ce ziceti daca asi face acest proiect download/file.php?id=1938&mode=view acordat pe la 40 hz s-ar comporta difuzorul bine in el

Sus

MesajScris: Lun Iul 13, 2015 2:12 pm 
Adi Lazar scrie:
cu ce amplifici?

Ca amplificator folosesc un jbl gto 75.4 care scoate 284w in 4 ohmi cred ca pe 8 ohmi scoate undeva la 140-150w da oricum nu pot sal dau la maxim nici la jumate ca sare ''casa in sus'' are o compresie mare de bass in piept

Sus

MesajScris: Lun Iul 13, 2015 10:28 pm 
Neconectat
User

din start tu trebuie sa intelegi ca nu ai acolo un difuzor fenomenal

cu asa putere mica, e greu sa faci magii cu un difuzor de calibrul asta
nu dispun de softuri pentru a putea face o simulare sa vedem la cat este acordata incinte ta, dar presimt ca nici de acolo nu poti face mai multe artificii

daca vrei sa sune mai basos trebuie sa ii aplici corectii
sa dai un boost de 5-6 dB de la 60 Hz in jos si sa vezi cum faci sa ai rezerva de puterea asta... pentru ca jucaria aia de masina nu va fi niciodata capabila sa indeplineasca sarcina asta

Sus

MesajScris: Mar Iul 14, 2015 6:06 am 
Adi Lazar scrie:
din start tu trebuie sa intelegi ca nu ai acolo un difuzor fenomenal

cu asa putere mica, e greu sa faci magii cu un difuzor de calibrul asta
nu dispun de softuri pentru a putea face o simulare sa vedem la cat este acordata incinte ta, dar presimt ca nici de acolo nu poti face mai multe artificii

daca vrei sa sune mai basos trebuie sa ii aplici corectii
sa dai un boost de 5-6 dB de la 60 Hz in jos si sa vezi cum faci sa ai rezerva de puterea asta... pentru ca jucaria aia de masina nu va fi niciodata capabila sa indeplineasca sarcina asta
. Eu sunt multumit de amplificator nu pot sal dau mai mult de jumate ca deja se simte bassul in piept si se aude si tare are si un bass boost pana la + 12dB. Imi place ca se simte bassul in piept nu doar se aude dar eu caut acel bass care se simte in masini cu subwoofere bandpass de simti bassul pana in maduva oaselor.

Sus

MesajScris: Mar Iul 14, 2015 6:13 am 
Ce zici ar merge sa fac acest proiect de pe forum ? viewtopic.php?f=92&t=9684 acest proiect la cat este acordat ? Daca am nevoie de mai multa putere o sa dau statia mai mult de jumate si ma joc si cu butonul de bass boost

Sus

MesajScris: Mar Iul 14, 2015 6:23 am 
Inca ceva ascult muzica doar in casa

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2