The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 9:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: AM12LF
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 6:07 pm 
Neconectat
User

Ce parere aveti despre difuzorul asta AM12LF?Daca ma iau dupa parametri ar fi perfect pentru un subwoofer intr-o boxa de 70 litri acordata la 40 hz.Power compression??De ce P Audio nu da date despre power compression la nici un difuzor?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 8:30 pm 
Neconectat
User

Horatiu, nu stiu care e FS-ul difului, dar NU ai voie sa acordezi incinta sub acel FS. Eu am difu asta, dar oil folsoesc in fullrange combinat cu un Wnd63 si, in acei 45 litri, suna F bine ;)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 8:40 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
suna F bine ;)

Si te iei de altii ca vorbesc cu limbaj de mess :roll: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 8:57 pm 
Radu scrie:
Kenwood scrie:
suna F bine ;)

Si te iei de altii ca vorbesc cu limbaj de mess :roll: :lol: :lol: :lol:

Radu , lasal pe domnu` Virgula ca acu incepe si se i`a de tine ca ai uitat vreuna in fraza de mai sus :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 9:05 pm 
Neconectat
User

ma cam grabesc sa scriu, ca nu-s pe calcu meu. Dragon Ball Z , uita-te in oala ta. La snake ii permit, suntem prieteni de mult, TIE NU ! nu ne-am tras "gacii" impreuna si nici nu prea ne cunoastem asa ca, vezi-ti de treaba.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 9:17 pm 
Kenwood scrie:
ma cam grabesc sa scriu, ca nu-s pe calcu meu. Dragon Ball Z , uita-te in oala ta. La snake ii permit, suntem prieteni de mult, TIE NU ! nu ne-am tras "gacii" impreuna si nici nu prea ne cunoastem asa ca, vezi-ti de treaba.

iti zic doar atata , sa`ti crape fidek`u si c18`le la sonorizare :lol: :lol: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 9:21 pm 
Neconectat
User

Citat:
Horatiu, nu stiu care e FS-ul difului, dar NU ai voie sa acordezi incinta sub acel FS. Eu am difu asta, dar oil folsoesc in fullrange combinat cu un Wnd63 si, in acei 45 litri, suna F bine Wink

Mersi de raspuns,in pdf scrie ca frecventa de rezonanta e de 38 hz,dar banda de frecventa e data de la 60 hz in sus.Vreau sa stiu daca merge de'un subwoofer.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 9:24 pm 
horatiu86 scrie:
Mersi de raspuns,in pdf scrie ca frecventa de rezonanta e de 38 hz,dar banda de frecventa e data de la 60 hz in sus.Vreau sa stiu daca merge de'un subwoofer.

inca nu cred ca a testat nimeni diful in Subwoofer, deci nu cred ca o sa primesti ceva raspuns concret
ramane doar sa simulezi ceva si fii tu primul care face subwoofer cu difu asta , sau macar primu care incearca sa faca un subwoofer

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 9:45 pm 
Neconectat
User

fideku nu e a meu.... c18-le, isi gaseste client in curand :D
Sa nu iti fie gura spurcata acuma... pe sambata :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:22 pm 
Kenwood scrie:
fideku nu e a meu.... c18-le, isi gaseste client in curand :D
Sa nu iti fie gura spurcata acuma... pe sambata :lol:

:)) daca`ti fac Voodoo iti pusca din cauze necunoscute cum ti`a puscat SD-ul :lol: :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de Dr4g0n pe Mie Sep 17, 2008 10:38 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:33 pm 
Neconectat
User

ai crapat vre-un sd-u ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:37 pm 
Kenwood scrie:
ai crapat vre-un sd-u ?

trebuie sa dau edit :)) am vrut sa mai zic ceva , dar m`am razgandit

eu inca nu am puscat nici un dif fara intentie 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:40 pm 
Neconectat
User

Mai baieti...vorba lunga saracia omului :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 17, 2008 10:45 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Kenwood scrie:
c18-le, isi gaseste client in curand :D

inca de cand ti l-ai luat am oferit 5 mil pe el. oferta e valabila.

Sus

Subiectul mesajului: Re: AM12LF
MesajScris: Joi Sep 18, 2008 7:37 am 
Neconectat
Admin
Admin

horatiu86 scrie:
Ce parere aveti despre difuzorul asta AM12LF?Daca ma iau dupa parametri ar fi perfect pentru un subwoofer intr-o boxa de 70 litri acordata la 40 hz.Power compression?? De ce P Audio nu da date despre power compression la nici un difuzor?

Pentru că acest parametru nu merita masurat iar discutiile despre acesta sunt pierdere de timp, in real life. Sunt mult prea multe variabile care intra in joc, atunci cand masori acest parametru si fiecare masoara cum il taie capul. De aceea, un dif dat ca avand p.c. foarte bun, poate da coltul glorios, in timp ce altul, cu p.c mai slab, poate tine pe termen nedefinit, in aceleasi conditii.
La marketig sunt ok, dar cand vine vorba de comparat difuzoare, este ultimul parametru de care trebuie tinut cont.
Esta cam cum discutam despre consum la masina. Alege cineva masina dupa criteriul ca una consuma 5,6% iar alta 5, 8% ? Conteaza mai mult cum merge masina respectiva.

O racire buna garanteaza o putere mai mare si viceversa.

Parametrii T/S care sunt necesari:
QMS
QTS
QTC
Hc
Hv
BL
Re
Le
Sd
Mms
Cms

Astia sunt arhisuficienti.
Oricum, simularile sunt doar asa, pentru amuzament, pentru ca parametrii T/S au o variatie si de 30% ( +/-15% ), de regula, la orice marca de difuzor.
Nu va mai pierdeti timpul cu programele de simulare, pentru ca nu merita.

Apropo, AM-12 nu este pentru subbass. Este un mid bass woofer, destinat incintelor de mare putere, cu Fr peste 50Hz.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2