The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 12:59 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: De unde se pot cumpara ventilatoare bune in Iasi ?
MesajScris: Mie Iun 28, 2006 11:53 pm 
Neconectat
User

Am nevoie pentru a ventila 2 radiatoare de la Conex de 300x150x32 mm.
Pentru inceput as pune doar cate un ventilator pe fiecare radiator si dupa aia daca o sa fie nevoie (desi nu cred ) o sa mai adaug cate unul .
Preferabil sa fie cat mai subtiri de 2 cm dar nu e o problema prea grava daca sunt putin peste 2 cm . Diametrul (sau latura) as vrea sa fie undeva in jur de 10 cm . Alimentarea nu prea are importanta la ce tensiune e (totusi as prefera sa fie la 12 sau 24v cc) .

Am dat mai multe detalii pt ca cine stie poate este vreun forumist de pe aici care imi poate vinde asa ceva . Sper ca adminii sa nu se supere pt ca poate ar fi trebui sa postez la anunturi .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 2:19 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

incearca la lazarica(alfa si omega,ala de pe langa bila), ca avea ceav ventilatoare si unele erau mai de calitate mai buna decat ce gasesti la general system sau alte mag asemanatoare(adica majoritatea erau mai bune din ce avea el expus), incearca si la AFA(sper ca am scris bine) e magazinul ala unde vinde un mos, de pe langa statia elena doamna, prin zona aia daca stii unde zic...

la astea 2 an inteles ca parca ar fii mai ieftine, pe mine nu m-a interesat,pt ca eu in general nu cumpar ventilatoare, pt ca tot ce se gaseste mai ieftin e pe slagar(ax) si astea se strica foarte repede(adica isi incetinesc rotatia la inceput) , eu mi-am luat cateva de prin talcioc, cand gaseam ceva pe rulmenti le cam luam, ca alea macar nu prea au moarte ,nu ca astea din ziua de azi...dupa unu-2 ani..gata..altul... am gasit si unul (la 220,dar oricum) fabricat in germania de vest, cred ca prin 85 sau ceva de genu asta, si inca se invarte destul de bine, zgomot mai mare nu face, doar ca are putin joc si daca nu il prinzi bine incepe sa se miste si zornaie putin...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 6:08 am 
Neconectat
User

ventilatoare se gasesc si in bazar la indivizii care vand si difuzoare (daca alea se pot numi difuzoare........) eu am luat 4 ventilatoare la 12 V 90x90 mm, din pacate cu lagare, care au un debit mare de aer, mult mai mare decat unul de sursa de 80 cm
oricum si consumul e pe masura (aproximativ 350mA de ventilator)

Sus

Subiectul mesajului: Re: De unde se pot cumpara ventilatoare bune in Iasi ?
MesajScris: Joi Iun 29, 2006 8:55 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Nemesis scrie:
Am nevoie pentru a ventila 2 radiatoare de la Conex de 300x150x32 mm.
Pentru inceput as pune doar cate un ventilator pe fiecare radiator si dupa aia daca o sa fie nevoie (desi nu cred ) o sa mai adaug cate unul .
Preferabil sa fie cat mai subtiri de 2 cm dar nu e o problema prea grava daca sunt putin peste 2 cm . Diametrul (sau latura) as vrea sa fie undeva in jur de 10 cm . Alimentarea nu prea are importanta la ce tensiune e (totusi as prefera sa fie la 12 sau 24v cc) .

Am dat mai multe detalii pt ca cine stie poate este vreun forumist de pe aici care imi poate vinde asa ceva . Sper ca adminii sa nu se supere pt ca poate ar fi trebui sa postez la anunturi .

salut

mai am eu pe acasa o pereche de asa ceva :
Imagine
Imagine
Imagine

au 120x120x23mm
Sanyo
Au sasiu de Aluminiu , elice din ABS si sunt pe rulment
24V 0.08A

nu sunt noi
spune tu un pret

Poweraudio Romania