The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 1:01 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: muriti de ciuda!!!!
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 8:23 pm 
aproape am terminat proiectul de bass reflex cu hp18w si care e dupa parerea mea cea mai tare realizare a mea.cum suna?hmmm pai la 50w cred ca la 2 etaje sub mine vecinii nu mai dorm. vibreaza toata casa!!multumesc lui nexus pt ajutorul acordat fara de care nu m-as fi descurcat.recomand tuturor celor flamanzi dupa bas.oricum la bloc e prea mult doar daca aveti pile la politie.oricum il voi folosi mai mult in exterior mai ales vara la casa sa moara vecinii de ciuda.nici nu vreau sa ma gandesc la 400w cum suna!!!in curand vor aparea poze la galerie dar pana atunci ia uitati-va:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 8:29 pm 
Neconectat
User

deci chiar nu vad rostul sa pui suruburi din 3 in 3 cm :roll:
la sunet nu cred ca pot contesta ceva

Ultima oară modificat de Cristian C. pe Joi Feb 09, 2006 9:21 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 8:36 pm 
pai am ales varianta asta fiindca am vrut sa fie cat mai rigida si nu mai spun ca am folosit 1 kg de aracet.eu cred ca la putere mare e o presiune enorma in interior.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 8:41 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

wow, dar stiu ca nu te-ai zgarcit la suruburi :twisted:

succes la mochetare

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 8:48 pm 
Neconectat
User

beton!! cred ca rupe tot!!!

OFFTOPIC: imi place canapeaua ii ca a mea :P

Sus

Subiectul mesajului: ?
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 10:03 pm 
tu cu ce ai taiat palu? cu soricel de ala electric? ca eu nu tai niciodata drept acu asa ceva trebuie sa le finisez dupa`

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 10:11 pm 
Neconectat
User

la bp4 cu hp-15W am folosit peste 300 holtzsuruburi si tot vibra destul de mult... ( al naibii pal ordinar :evil: )

oricum felicitari, astept sa vad rezultatul final :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 10:45 pm 
Neconectat
User

Citat:
tu cu ce ai taiat palu? cu soricel de ala electric? ca eu nu tai niciodata drept acu asa ceva trebuie sa le finisez dupa

depinde si cat e de bun "soricelu ala electric" :lol:
cu unele poti taia mai drept cu altele mai stramb
dar daca vrei ceva cu adevrat drept taie cu o circulara sau dute la o firma unde se ocupa cu prelucrarea palului

Citat:
la bp4 cu hp-15W am folosit peste 300 holtzsuruburi si tot vibra destul de mult... ( al naibii pal ordinar )

ai folosit aracet pe muchii? sau silicon la imbinari?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 10:46 pm 
Neconectat
User

fratzioare !!! ai grija la mochetat !!! si eu aproape l-am terminat !! a mers totul super,pana sa pun mocheta si coltzarele! si acum sunt cam dezamagit :( mocheta nu e prea reusita si nici coltzarele fiind din piatza nu prea au unghiul bun! si mi se pare ca stau ca draq! chiar in momentul asta incerc sa termin mocheta de pus :) cred ca maine il termin ..eu am dimensiunile cam mari si din cauza ca lucrez singur e mai greu! ca sa iasa bine ia si pe cineva langa tine sa te ajute! dupa ce termin o sa pun si eu ceva poze !! ai grija sa nu bagi viteza sa-l faci sa arate din punct de vedere estetic CA NAIBA !!! BAFTA !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 09, 2006 10:55 pm 
Neconectat
User

aaa.. in mare parte am gresit din vina lu tata !! iel cu sfaturile lui !:) a zis sa nu dau cu kit pe boxa ! ca e rigid si de la vibratzi crapa !! si mi-a zis sa dau cu silicon sanitar !!! si asa am facut! exact ca iel !! si dupa ce mi-am cumparat mocheta ..si stia ce am de gand sa fac dinainte sa ma puna sa dau cu silicon .. mi-a zis ca de ce am dat cu silicon sanitar ca nu mai pot lipi mocheta peste ala ! si asa si e! nu prea cred ca e vre-un lipici care sa mai mearga peste acel silicon !! ...SA NU DATI NICIODATA CU SILICON PE BOXA ! parerea mea !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 10, 2006 12:45 am 
Neconectat
User

silicon nu am folosit ca nu-mi place mirosul ala, dar in schimb am folosit aproape un tub de aracet:Moment Wood Super 3. De finisat nu l-am finisat ( adica nu am pus mocheta p el si nici coltare ) pt ca mi-a placut cum de vad holtzsuruburile argintii pe pal-ul negru.
Oricum acuma nu il mai folosesc, dar daca e sa il folosesc o sa refac cutia cum trebuie din mdf/osb/plywood cu mocheta si tot ce trebuie...

Sus

Subiectul mesajului: @-)
MesajScris: Dum Feb 12, 2006 1:38 pm 
FIXVID:
cu unele poti taia mai drept cu altele mai stramb
dar daca vrei ceva cu adevrat drept taie cu o circulara sau dute la o firma unde se ocupa cu prelucrarea palului

ce sa faci frate? palu cu circulara`? pai am pe un tovaras care a incercat pentru un raft sa tape pal de `18mm cu o circulara `d de asta si i-a sarit circulara in cap si are "capu in ghips"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 12, 2006 3:13 pm 
Neconectat
User

Tuh nu poti taia drept din cauza ca lama nu sta drept..!! vibreaza! de aia merge stramb...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 12, 2006 3:14 pm 
Neconectat
User

PS>..ARATA DEMENTIAL!!!! :twisted: AM vazut ca ai pus holsuruburi si in fata..inseamna ca ai si ranforsari ...Nu?
Oricum arata demential

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 12, 2006 5:59 pm 
Neconectat
User

Citat:
ce sa faci frate? palu cu circulara`? pai am pe un tovaras care a incercat pentru un raft sa tape pal de `18mm cu o circulara `d de asta si i-a sarit circulara in cap si are "capu in ghips"

:lol:
... io asa stiu ca se poate taia
poate nu era prinsa k lumea panza .. sau mai stiu eu ceo putut fi cu scula lui

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2